שיר השבוע

sap sapir

New member
מואההה

מהו שיר השבוע שלכם? אהבה קטנה/שירי מימון מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? obviously מהו אלבום השבוע שלכם? אין מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם? בעעעעעעע

danirit1

New member
תשובות שלי

מהו שיר השבוע שלכם? ive got u מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? נו מה ההבדל..שיהיה ill be ok מהו אלבום השבוע שלכם? אין אבל בקרוב יהיה wonderland מהו סמיילי השבוע שלכם? אממ..מאוהב בטירוף רגע אני ימצא
שיהיה מהו משפט/בית השבוע שלכם אממ יש שניים: 1. remember when we scratched our names into the sand and told me you love me וההמשך של הבית המושלם 2. i never doubted u at all...the stars collide will u stand by and watch them fall.. וההמשך של הבית המושלם

danirit1

New member
נצל"ש!!!!!!!!!

אני משתכללת ומשתדרגת ומשנה את שמי המוסרח מ- danirit למשהו יותר סבבה

danirit1

New member
מה זה??!!

אני לא יכולה להשתכלללללללללל למה אני לא יכולה לשנות ת'שם המסרוח שלי??

shircherry

New member
שליייי

מהו שיר השבוע שלכם? simple plan- perfect world (זה מזכיר לי אותו... השיר פשוט נכתב על המצב הזה
) מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? too close to comfort (הוא פשוט מזכיר לי אותו...
) מהו אלבום השבוע שלכם? simple plan- still not getting any מהו סמיילי השבוע שלכם?
חחחח זה חמווווד מהו משפט/בית השבוע שלכם? (בית השבוע... זה בסדר אם אני אכתוב את הפיזמון במקום?)... in a perfect world this could never happen in a perfect world you'd still be here and it make no sense i can just pick up the pieces but to you this means nothing at all nothing at all

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gifלא שרשרת למקום הנכון../images/Emo3.gif

shircherry

New member
../images/Emo2.gif לא שירשרתי נכון?!?

פשוט הוספתי תגובה להודעה הראשונה... מה לא ככה? זה מה שאני תמיד עושה....

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif../images/Emo7.gif

אני מוכנה להישבע שבבוקר זה היה משורשר למצעד המעופף! תפוז שונאים אותי
סליחה

shircherry

New member
אהההההה *פיוווו* ../images/Emo152.gif

ואני כבר נבהלתי... זה בסדר

../images/Emo15.gif שלי

מהו שיר השבוע שלכם?קלי קלארקסון- BTHE מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? TCFCM מהו אלבום השבוע שלכם? קלי קלארקסון מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם - אין

loner in love

New member
שלי

מהו שיר השבוע שלכם? Outwit - So Long (ששש) Linkin Park - Easier To Run מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Too Close For Comfort מהו אלבום השבוע שלכם? Linkin Park - Meteora Outwit (שששש!) מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט/בית השבוע שלכם It's easier to run Replacing this pain with something numb It's so much easier to go Than face all this pain here all alone

M c F l y

New member
נאמ

מהו שיר השבוע שלכם? השיר הזה של יוון באירווזיון נו מה לעשות הייתי במלון בקפריסין והושיבו אותנו 7 שעות (!!!) בקפיטריה ולובי ביום של הטיסה והם כל הזמן שמו את השיר המזורגג הזה וגם את השיר של קפריסין אה וSCOTTY DOESENT KNOW בגלל ששרתי אותו כל הזמןןןןן וכל בוקר שקמתי הערתי ככה את החברות שלי ^^ מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?ALL ABOUT YOU מהו אלבום השבוע שלכם? Fallen של אוונסנס בגלל שחברה שלי כל הזמן לקחה לי את הדיסקמן בגללו :\ מהו סמיילי השבוע שלכם?
ו
מהו משפט/בית השבוע שלכם: נאממ I dont want to leave coz i dont wanna hear you crying זה חלק מהשיר של הבקסטריט (?) נראלי ששמעתי אותו כ"כ הרבה פעמים..

למעלה