שלום אנשים

לינויB

New member
../images/Emo23.gifשלום אנשים

שלום אנשים=) נעים מאוד לינוי בן שושן, בת 15 וחצי,נצרת עילית. אז ככה, אני חדשה בפורום כמו שאתם רואים, האמת היא שאף פעם לא ממש הערצתי את כלא 6 אבל מאז ההופעה שהם נתנו בערב יום העצמאות בעיר שלנו הכל השתנה, הם כאלה חמודים שאף פעם לא פגשתי אנשים כאלה מפורסמים שלא חשים מעצמם ונותנים את הנשמה לקהל שלהם ולא בורחים מהר כמו כולם!! במיוחד איתמר החמוד הזה !! אני זוכרת שקראתי לו לפניי שהם עלו לבמה זה היה ככה: " היי אתה, אתה החמוד החתיך בוא בוא שנייה" חח אפילו לא ידעתי מה השם שלו !!(איתמר), חח לא באמת האמנתי שהוא יבוא, חשבתי שהם יהיו מגעילים כמו כולם יבשים כאלה אבל הם לא!!.. והוא בא ונתן לי נשיקה וחיבוק!! יואוו הוא כזה מאמי!! למות עליו !!! ואחרי זה יצרתי קצת קשרים עם אלה ששמרו שלא ייכנסו מאחורי הגדר(זתומרת-"אחורי הקלעים").. וכשהם יירדו מהבמה וסיימו להופיע אני פשוט נכנסתי לאוטו שלהם והצתלמתי תמונה עם איתמר המתוק הזה.. בהתחלה לא יצאה לי התמונה אז ביקשתי מאמיר שיצלם אותנו והוא צחק חח (כאילו, גם הוא מכלא6 חחח) ואז התמונה נמחקה לי....אופיייי=[ שמישהו ישיג לי את המספר שלו בבקשה??=) [יש למישהו?!] נעים להכיר, שלכם באהבה לינוי=]

לינויB

New member
היי עדידוש

הם בהחלט הפציצו בנצרת עילית הם היו ממש חמודים!! ומאמי אני יודעת שהם אל ממש יירצו שלכל אחד יהיה את המספר שלהם.. אבל בבקשה תעזרי לי.. תביאי לי את המספר של איתמר ..=) זה חשוב לי.. תודה , נשיקה לינוי:]

S h A y K i

New member
אוף די לבקש את המספר שלו!

חלאס!!! לא הבנת שלאפאחד פה אין כוונה לתת לך את המספר? תבקשי ממנו לבד אם הוא ירצה הוא ייתן לך!! תחפשי הודעות שלו בפורום ותשלחי לו מסר או פאקינג משהו!! שמתן לב שדיי שיגעתן את כל הפורום בגלל השטויות שלכן? חלאס עם זה. תפנימי, את לא מקבלת את המספר שלו
לפחות לא ממישהו פה בפורום. [נכון?
]

kombinaizer

New member
שי, קצת הגזמת

אז נכון, שלינוי ואלינור ביקשו יותר מדי פעמים את המספר ולמרות שהם נתקלו באותה תגובה מאיתנו הם המשיכו לבקש. אבל לא צריך להתעצבן עליהם ככה, בסך הכל כולנו פה במטרה אחת (חוץ מזה, עד שיש אנשים חדשים ככה את מגרשת אותם?
)

S h A y K i

New member
אמממ....

אני מעדיפה שיהיו פה אנשים שאוהבים אותם בזכות המוזיקה שלהם, ולא בגלל כמה שאיתמר שווה

kombinaizer

New member
אז לכי

לא בגלל זה את פה?
סתם
אמממ... הם רשמו שהם שמעו כלא 6 לפני שהם היו בהופעה ולא ידעו מי אלה... והם מעוניינות במספר כי היא יצרו עם איתמר קשר בהופעה. כל זה משתמע ממה שאני מבין מהעניין.

S h A y K i

New member
טוב לזה לא בא לי להיכנס.

למה היא רוצה ת'מספר זה עניין שלה והוא ממש אבל ממש לא מעניין אותי..=\\ ואורוש החוש הומור שלך מתקרב לרצפה XD

סליחה?!

אור, למה את מכליל? היחיד שביקשתי ממנו את המספר פה זה ממך, ובפרטי.. אז בבקשה לא להכליל..

אז קודם תבדקי לפני שאת מדברת

כי זאת לא הייתי אני... ויכלת לענות למי שביקשה ממך בפרטי, יכלת לענות לה בפרטי.. ולא לשתף פעולה עם כל האנשים פה..

kombinaizer

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

שמח שנהנית, אני אור המנהל. אם את צריכה עזרה תוכלי להשיג אותי דרך העמוד האישי (שם רשומים כל העניינים)

לינויB

New member
היי אור

תודה, נעים מאוד אור, בן כמה אתה?? ותוכל להשיג לי את המספר של איתמר בבקשה זה מאוד חשוב לי=) תודה, לינוי=)

לינויB

New member
היי מאמי..(שי?!)

היי מאמי.. תודה=) אז לא הבנתי איך קוראים לך ובת כמה את.. חח ??? ו.... תוכלי להשיג לי את המספר של איתמר בבקשה???=) זה מאוד חשוב לי! תודה, נשיקה לינוי=]

למעלה