שלום אנשים

לינויB

New member
ItsNotMe1 כנסי..=)

מאמי את יכולה להיכנס אליי לאיסיקיו אם בא לך.. 348742587 חח אני לא אור ואני לא ממציאה אני ממש מעריצה את כלא 6 ואיתמר חחחחח תביאי לי את הפלא שלו..=) אוהבת, לינוי.

איי איי אייי

גם אני חולת צילום אבל שעד כדי כך? חחחחחחחחחח, ג'יזס... קיבלה צומי ממישו שהוא פחות או יותר סלב וכבר מתלהבת.. מותק זה כולה איתמרררררר, כמוני כמוך כאילו מה העניין? "שיואוווו למות עליו.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחחח ימי הילדות היפים....
בהצלחה שיהיה לך רק אל תסתנוורי יותר מידי אחות שלו=] ~לינע~

לינויB

New member
לינע, כנסי=)

מה הקשר איי איי איי?! אני מתלהבת כי לא כל סלב נותן צומי למעריצים שלו והוא היה כזה חמוד ויש במה להתלהב ... ומה קשור ימי הילדות?! בת כמה את?? חוץ מיזה, יכולנו להכיר קצת יותר יפה את לא חייבת ישר לתקוף אותי , תודה על קבלת הפנים החמה!:] לינוי.

אני בת 20 עוד כמה חודשים

ואת בת 15? 16? ימי ילדות נו-כמו שאמרתי... כיתה י'? יא'? אין לי בעיה להכיר אותך, בכיף נשמה, אני פשוט לא אוהבת נימה פקצתית בהודעה שלך, "למות עליו", ג'יזס זה באמת רק איתמר... חח את מזכירה לי את עצמי, כשבתקופה שלי היו את הספייס גירלז שהיתי מטורפת עליהן, אבל באמת באמת שמתבגרים מזה.. ולוקחים בפרופורציות. אני אומרת, תציעי לפין קטן חברות, תגידי לו שאת מסמפטת אותו חחחחחחחחחח די נו אני סתם צוחקת. בהצלחה שיהיה לך
~לין~

למעלה