או קיי,שימו לב למה שאני הכנתי!!!!!! זה ציור מחשב שאני עשיתי עכשיו. תהנו. g99...
G *g99 New member 3/7/02 #1 או קיי,שימו לב למה שאני הכנתי!!!!!! זה ציור מחשב שאני עשיתי עכשיו. תהנו. g99...
מ מריקייט New member 3/7/02 #14 כולם... הכנתי טפט של מרי-קייט עם כל מיני תמונות יפות שלה תגידו לי מה דעתכם אני מקווה שזה ימצא חן בעינכם...
כולם... הכנתי טפט של מרי-קייט עם כל מיני תמונות יפות שלה תגידו לי מה דעתכם אני מקווה שזה ימצא חן בעינכם...
א אולסנית New member 3/7/02 #24 תראו מה הכנתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מניחה שהמסר ברור
ר רעות אולסן New member 4/7/02 #51 עשיתי למרי קייט ניתוח פלסטי... לקחתי את הפרצוף שלה והוצאתי את העיניים מהתמונה, ואז שמתי שתי עיניים שונות ותיקנתי קצת ב Paint... נכון נחמד??
עשיתי למרי קייט ניתוח פלסטי... לקחתי את הפרצוף שלה והוצאתי את העיניים מהתמונה, ואז שמתי שתי עיניים שונות ותיקנתי קצת ב Paint... נכון נחמד??
O omer wild New member 3/7/02 #15 וואו !!! זה ממש יפה ומדהים !! ושמתי פה תמונה של שתיהן...אתם חייבים לראות את התמונה בגודל הרגיל, כי היא יותר גדולה... ובהרבה יותר יפה !!
וואו !!! זה ממש יפה ומדהים !! ושמתי פה תמונה של שתיהן...אתם חייבים לראות את התמונה בגודל הרגיל, כי היא יותר גדולה... ובהרבה יותר יפה !!
O omer wild New member 3/7/02 #25 וואו איזה מגנייייב זה ממש יפה !! ולא ממש הבנתי את המסר תסבירי את עצמך..בבקשה !
O omer wild New member 4/7/02 #66 לא נכון..זה ממש יפה...איזה מוכשרת.. כולם פה ממש מוכשרים..אני חייבת לציין...
O omer wild New member 4/7/02 #64 ממש לא חבל לכער אותן כל החיים הן יפות..מה יש שלא יהיו יפות... חוצמזה זה רק ציור !!
ה התאום השלישי New member 4/7/02 #46 תשמעי לא הייתי קורא לזה לכער אולי לעשות אותם פחות יפות וגם זה לא הלך לך
O omer wild New member 3/7/02 #27 לאולסנית... ../images/Emo41.gif זה לא ממש ככה...כי מרי קייט לא גברית היא רק יותר ספורטיבית.. ומתלבשת יותר זרוק..לעומת אשלי שיותר חשוב לה אופנה וכאלה.. והיא לובשת הרבה שמלות וחצאיות..
לאולסנית... ../images/Emo41.gif זה לא ממש ככה...כי מרי קייט לא גברית היא רק יותר ספורטיבית.. ומתלבשת יותר זרוק..לעומת אשלי שיותר חשוב לה אופנה וכאלה.. והיא לובשת הרבה שמלות וחצאיות..