ברור, אבל בקריקטורות תמיד מקצינים..
א אולסנית New member 3/7/02 #34 הנה התמונה עם זכויות יוצרים מוטי ביקש ממני לשים את התמונה באתר שלו אז הנה התמונה עם הסימן. מוטי תמחק בבקשה את התמונה השניה כדי שלא יהיו גנבות.
הנה התמונה עם זכויות יוצרים מוטי ביקש ממני לשים את התמונה באתר שלו אז הנה התמונה עם הסימן. מוטי תמחק בבקשה את התמונה השניה כדי שלא יהיו גנבות.
נ נועה הרשקוביץ New member 4/7/02 #63 הנה../images/Emo23.gif עשיתי משהו נחמד לא יצא טוב וזה לא ירידה זה סתם בשביל הצחוקים (ולא יצא לי משהו)
הנה../images/Emo23.gif עשיתי משהו נחמד לא יצא טוב וזה לא ירידה זה סתם בשביל הצחוקים (ולא יצא לי משהו)
נ נועה הרשקוביץ New member 4/7/02 #68 ../images/Emo23.gifבאמת../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif תודה רבה ../images/Emo123.gif
מ מריקייט New member 3/7/02 #16 תודה עומר מתוקה וואו התמונה ענקית יש לי את התמונה בקטן יותר איזה פ33ה מרי-קייט פה היא ממש מתוקה גם אשלי פ33ה פה ומתוקה אבל לדעתי מרי-קייט יותר טוב יאללה ביי
תודה עומר מתוקה וואו התמונה ענקית יש לי את התמונה בקטן יותר איזה פ33ה מרי-קייט פה היא ממש מתוקה גם אשלי פ33ה פה ומתוקה אבל לדעתי מרי-קייט יותר טוב יאללה ביי
I idit girl New member 3/7/02 #22 איזה טפט יפה!!../images/Emo9.gif ואוווווו אושרת זה נורא יפה!! אבל הורדתי כבר טפט של שתיהם מהאתר שלהם, ואם אני ישים את הטפט הזה שהכנת במחשב גם ככה האחים שלי אחר כך אשנו את הטפט למשהו אחר.....
איזה טפט יפה!!../images/Emo9.gif ואוווווו אושרת זה נורא יפה!! אבל הורדתי כבר טפט של שתיהם מהאתר שלהם, ואם אני ישים את הטפט הזה שהכנת במחשב גם ככה האחים שלי אחר כך אשנו את הטפט למשהו אחר.....
מ מישל החמודה New member 4/7/02 #37 ללב דרך אגב יש לך שם יפה אני לא משתמשת בשום תוכנה אין לי מושג מכל התוכנות שהזכרת פשוט עשיתי העתק והדבקתי
ללב דרך אגב יש לך שם יפה אני לא משתמשת בשום תוכנה אין לי מושג מכל התוכנות שהזכרת פשוט עשיתי העתק והדבקתי
G *g99 New member 3/7/02 #3 תודה תודה... אני מציירת ציורי מחשב...תחביב שלי. היום למדתי עוד אפשרויות רבות. אוי,הראש מתפוצץץץץץץץץץץץ... g99...
תודה תודה... אני מציירת ציורי מחשב...תחביב שלי. היום למדתי עוד אפשרויות רבות. אוי,הראש מתפוצץץץץץץץץץץץ... g99...
G *g99 New member 3/7/02 #5 תודה תודה. כשיהיו לי יותר עצמים אוכל לגוון יותר עם התמונות והרקעים. בנתיים תהנו ממה שאצליח. g99...