שרשור היכרות-לא להתעצל,תענו

../images/Emo23.gifשרשור היכרות-לא להתעצל,תענו../images/Emo23.gif

קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם.. מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? חחח מקווה שאהבתם...

../images/Emo214.gif../images/Emo12.gif

אן מצב שאני עונה על כל זה... סורי
ממש אין לי זמן לזה...

עצלניתתת פשוט ככה!!!חחחחחח

יאלה תעני על חלק נשמה..בשבילי כפרה חחחח ככה תזלזלי בשרשור שלי?!

../images/Emo214.gif../images/Emo4.gif

אולי אענה בשבת, אם יהיה לי זמן
בכל אופן, ביום - יומיים הקרובים אין מצב שיהיה לי זמן לזה, וזה ממש לא עצלנות, יש לי עוד המון דברים על הראש ויש סדר עדיפויות..מה לעשות, לפעמים צריך לוותר כדי להשקיע בדברים אחרים [ועם כל הכבוד, הלימודים שלי קצת יותר חשובים לי מאשר שרשור ארוך
] ואל תשכחי לענות בעצמך על השרשור!

בננונת

New member
זה לא עניין של עצלנות

אלא סבלנות... אם אנסה להתחיל- אני אפרוש תוך 15 שאלות שעניתי עליהן

nuny11

New member
אני מתחילה.. נראה אם יזרמו אחריי!

תעני גם את פרה!
קצת בכללי שם: מעיין פירסינג: פופיק קעקועים: גב תחתון (אחד מדהים שידיד שלי עיצב) גובה: 1.69 מידת נעליים: 39/40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 2 אחיות גדולות בת כמה את נראית: בגילי.. משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: חלילה! אני ילדה טובה
שפות: ספרדית, עברית, אנגלית וממה שלמדנו בבצפר ערבית אז גם אם זה נחשב..חחח הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? סבלנות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? ביישנות האם... את/ה דלוקה על מישהו: מאוהבת!!!
את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן, אבל לא חשבתי עדיין איפה.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא! את/ה רוצה עוד פירסינג: אממ.. נכון לעכשיו לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן1 חוץ מהרכבת הישנה בסופרלנד למרות שיש בה רק לופ אחד! יש לי טראומה פשוט שלא חגרו אותי והפעילו את הרכבת ועשיתי את הלופ הזה בלי המחסום!!! את/ה הייתם בחו"ל: יאפ
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי עד כמה רחוק.. להרוג אנשים: נגד! עישון אצל בני עשרה: נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נ-ג-ד-!-!-!-! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד- אם זה מה שטוב להם שיהיה להם בכיף! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: בוודאי אי פעם שיקרת: משקר מי שאומר שלא... אי פעם נעצרת: כן ששוטר החליט שאני יפה מידי ואסור לי להסתובב ככה סתם ברחוב.. אבל אז הוא סתם צחק ועזב אותי..חח כמה פעמים... היית מאוהבת: אהבה רצינית.. אממ כרגע זאת השנייה נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: אממ.. מי סופר?! השם שלך הופיע בעיתון: השם או שדיברו תכלס עליי? התחרטת על דברים שעשית: כמה פעמים טובות.. לא זוכרת בדיוק את המס' דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: מארס או טוויקס סרט מצויר: במבי או בת הים הקטנה (כן, אני מהדור הישן!) קורנפלקס: בריאות (דליפקאן קוראים לו אם אני לא טועה) מסטיק: אורביט כחול צבע: כחול או ורוד יום בשבוע: חמישי-שישי (כי זה סוף שבוע) וחצי משבת (כי בחצי השני מתחילה שביזות יום א' שחוזרים לבסיס) היום הכי לא מועדף: שני- היום הכי קשה מבחינת עבודה תכשיט: שרשרת וטבעת חורף\קיץ: אביב בחדר: המראה שלי (על כל הקיר- מעוצבת) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: האחיינית היפה שלי.. ראה אותך בוכה: חברה הכי טובה שלי הלכת איתו לסרט: אחותי צעק עליך: אממ.. לא זוכרת שצעקו עליי בזמן האחרון (קצת קשה שאני לא בבית לחטוף צעקות מההורים ו.. אני מפקדת אז אני זו שצועקת..חחח) שלח לך מכתב: בן דוד שלי שעבר לפני שנה לגור בניו יורק האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אם עושים לחיים ולא מסתכלים בעניים או לא אומרים את ברכת הסקס יהיו 7 שנים של סקס רעעעעע!!!! חחח סתם בצחוק.. אהבה ממבט ראשון? כן, אבל לא יודעת אם זה יכול להסתדר ב-100% חיים שאחרי המוות? כן! גלגול נשמות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור! הופעת בציבור בפיג'מה? אממ.. לא יודעת אם לקרוא לזה פיג'מה.. אבל זה היה בהצגה שהופעתי בכית בסרט? כן היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? למזלי לא! טפו טפו טפו נכשלת במקצוע? חח כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? חח לא רצית להיות המין השני? כן, כדי להשתין מתי שרק בא לי
דברים אהובים שיר אהוב: אממ.. יש יותר מידיי אוכל אהוב: הדבר היחיד בערך שאני אוכלת 8 חודשים בבסיס: ארוחת בוקר ארומה! תוכנית אהובה: ישראלים/אבודים/מסודרים ספורט אהוב: כדורסל ושחייה תחביב: לשחק כדורסל, לשחות, לשיר, להיות על במה, לדגמן (זה נחשב?) זמר/זמרת/להקה אהובים: יפתי כפרעליו
עיתון אהוב: קוסמופוליטן וסתם.. מה השעה עכשיו? 21:41 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לראות איך יצאו הצילומים ולשמוע את הדואטים שהקלטתי אתמול איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלט ארומה ב- 12:00 תיכון או אוניברסיטה? בנתיים תיכון.. כשנגיע לאוניברסיטה נראה.. אתה משועמם/ת? תאמת שלא.. אבל ראיתי שלא זורמים כאן אז התחלתי אני.. רעש אחרון ששמעת? הגיטרה והצעקות שהיו ברקע שדיברתי עם חבר שלי שהיה בבסיס עד שהוא ייצא מהחדר ריח האחרון שהרחת? של סופגניות.. לא יודעת למה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? I WANNA LOVE YOU והפנטום: "בוא לים" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בת דודה שלי שבמשבר קל.. חחח מקווה שאהבתם... אהבתי.. חמוד ביותר! תעני גם את אבל!!!!!!!!

S16 זה אני

New member
אין ממש כח אז בקיצור

S16 הידוע גם כשחר מקרית מוצקין יוצר ועושה מוזיקה בפנאן שלי וגם עשיתי את הקאבר של הלילה יעבור אממ נראה לי מספיק

שמתי את זה..מי שרוצה שיענה חחח

אין לך כוח אז חפיף שמתי את זה..מי שרוצה שיענה חחח..
איך מעביר תלילה?

S16 זה אני

New member
סתם קיבלתי היום תציוד החדש לאולפני

ודרך אגב תודה רבה לכל מי שהגיב ממש ממש חיממתם לי את הלב עם התגובות המפרגנות. קיבלתי מחברים מלא תגובות גם ממש טובות אבל כשזה בא מאנשים שאתה לא מכיר זה אפילו יותר כיף (ובמיוחד מיפתי חח)

צודק..כנס שניה

לי קרה גם משו דומה.. הרי העלתי קטע לפליקס שהגיע לקליפ של איזה זמר.. פרגנו לי והכל. עד היום פתאום נכנסים לי לאי סי מהשכבה שלי סתם ילדים ושואלים אם זאת אני או שהם רק דמיינו... אמרו לי שהצחקתי.. וכמובן ששמחתי שעשיתי מעצמי טיפה צחוק בקטע..לא צחקו עלי..יותר צחקו איתי..אבל עשיתי שטויות.. כמובן שיש תמיד את האלו שלא מפרגנים אבל הכל נטו מקנאה... העלתי את הקטע שעשיתי לפורום..באמת הזוי

העלתי..פשוט תלחץ על הפליי..באמצע..

בחלון שיחה..בצד כזה יש פליי..תלחץ וזה ינגן לך חח הזהרה..לא לבעלי לב חלש..הצפייה על חשבון המשתמש בלבד! ראו הוזהרתם|הזהרה|

S16 זה אני

New member
חחח אהבתי

הליפסינג יצא לך דיי מדויק חחחח יצא אחלה.. חח פרסמי קצת את הקאבר שלי, בא לי על עוד תגובות זה בא לי בטוב חחח

חחח איך אפרסם..

אם היה דרך לסדר את זה שישמר בפורום היתי מסדרת.. אין דרך..אלא אם כן אתה יודע על משו שלי אין מושג לגביו.. אם הפורום היה שלי היתי מכניסה לטאגליינס.. אבל..לא נראה לי שמותר לי להכניס את זה לטאגליינס..

S16 זה אני

New member
גם אם פעם ב..

תשימי לינק אליו בהודעה שלך שעוד אנשים יכנסו זה יהיה מגניב וואלה, כשיפתי הנחמד יועיל בטובו לכתוב לנו הודעה צריך לארגן שיכניס לטאגליינס

חח לא מכניסים הודעות כאלו לטאגליינס

ומה זאת אומרת בהודעה שלי?יענו בחתימה?לא הבנתי... ואמ..יפתי הגיב לך דווקא..

למעלה