שרשור היכרות-לא להתעצל,תענו

בלי לזלזל הקטע הגיע לערוץ 24../images/Emo3.gif

בקליפ של דניאל זילברשטיין(לא כזה הישג אבל אחלה התקדמות)

עונה(תלמדו ממני וממעיין

קצת בכללי שם: שחר פירסינג: אוזן(?!) קעקועים: נחמד אבל שלילי גובה: 1.69 מידת נעליים: 41-42 צבע שיער: אומרים לי שהוא נוטה לבלונד אבל אני חושבת שהשיער שלי שטני אחים/אחיות: יש לי 2 אחיות..אחת תאומה שהיא גם בפורום(תחשבו)והשניה קטנה תכף בת 6.. בת כמה את נראית: 17-18 משקפיים? אין גשר? גם אין עבר פלילי: הרבצתי למישהי בכיתה ט'..זה נחשב? שפות: עברית..ובאנגלית אני קצת עילגת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את העיניים ואת השפתיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא מתחברת לגוף שלי כל כך האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר לומר את/ה רוצה לגור במקום אחר: מי לא רוצה.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: נזם אני רוצה אבל אני פחדנית..זה באמת כואב.ניסיתי את/ה אוהבת רכבות הרים: פחד אלוהים... את/ה הייתם בחו"ל: עוד שבועיים טסה לטורקיה לחמישה ימים..תתגעגעו? בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד ונגד..תלוי מי וכמה נפגשים להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד..עישון בגיל הזה זה רק פוזה... נסיעה במכונית אחרי ששתית: בשום פנים ואופן לא!!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי משו רע נגדם..כל אחד והמשיכה שלו
בעד! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן...לא קשר של אהבה..חברות אפשר לומר אי פעם בכית על בן: כן
אי פעם שיקרת: כן:S אי פעם נעצרת: לא הבנתי תשאלה של עצמי:S כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 פעמים נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לצערי כן..לא בכוונה... השם שלך הופיע בעיתון: כן.. התחרטת על דברים שעשית: פייי כל הזמן!! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: א=ה=ב=ה ממתק: שוקולד!!!וקרמבו!!!! סרט מצויר: ארתור זה חמוד..זוכרת את זה קורנפלקס: שוגי,עוגי,ברנפלקס. מסטיק: דובדבן צבע: ורוד,אדום,כתום יום בשבוע: שלישי פעמיים כי טוב היום הכי לא מועדף: ראשון וחמישי(חמישי לפעמים) תכשיט: יהלום חורף\קיץ: קיץ בחדר: מראה-יותר נכון 2 מראות האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אוי אתם לא אמורים לדעת ראה אותך בוכה: אמ.. הלכת איתו לסרט: ידיד צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב: החבר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אמ..כן יש כמה..נראה לי.. אהבה ממבט ראשון? בטחח חיים שאחרי המוות? יש מצב..לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? כת הסטן נחשב? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בטח הופעת בציבור בפיג'מה? בפורים(?!) בכית בסרט? כןן יש איזה 3 סרטים היית על במה? כן:S חשבת שאת\ה הולך למות? כן
קרה לי נס..זה לא מצחיק חח נכשלת במקצוע? של"ח חחח..55 הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא:S רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: אמ..יש כמה אוכל אהוב: שוקולד וקרמבו תוכנית אהובה: נמלטים,גיבורים,השיר שלנו ספורט אהוב: טניס,כדור עף תחביב: מחשב,יציאות זמר/זמרת/להקה אהובים: יפתי!! עיתון אהוב: מעריב לנוער(אמורה לקבל מחר
נראה אם יהיה את יפתי) וסתם.. מה השעה עכשיו? 23:03 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא'דעת.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? פיתה כזאת עם מקושקשת וסחוג...חחח עשה לי צרבת תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?כן בטח.. רעש אחרון ששמעת? אמא שלי השתעלה...(הרגע:S)חחחח ריח האחרון שהרחת? לחם מטוגן שעשו אותו אתמול וחיממו במיקרו חח איזה רינגטון יש לך בפלאפון? בא מן בשתיקה-קובי אפללו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יש כמה..

nuny11

New member
שחר מאמי

לא זורמים איתנו.. אולי מחר תהיה יותר היענות.. בכל מקרה, איך אפשר לא לאהוב את יום חמישי תגידי לי?! זה הסימן שהסופ"ש כבר כאן ואפשר לצאת לאן שרק רוצים!! יום חמישי הזה גם חבר שילי יבוא לישון אצלי אז בכלל זה יום שווה

אסביר לך איך החמישי והראשון שלי..

יום ראשון אני מסיימת ללמוד ב14:20 חוזרת הביתה או ישנה או מחשב..בשעה 16:15 עפה לאוטובוס חזרה לבית ספר לומדת עד 19:00 וחוזרת הביתה סחוטה... חמישי אותו דבר רק בלי ללמוד בצהריים..וזה סופשבוע לא יודעת הרגשה אחרת..הרגשה של עומס כזה נקיונות ודברים.. ולפעמים כשהחבר מגיע אז זה סופר יום טוב.. החבר שלי נכנס לפה לפורום אבל איכשהו אף אחד לא הגיב להודעה " חדש" שלו...:S הוא גולש סלולרי נדפק לו הפון הוא יחזור כשסלקום יסדרו הכל..
תוכלו להכיר אותו

S16 זה אני

New member
אפרופו בצפר

אין לך בצפר מחר?? עוד מעט אני יזוז לישון כי כבר יצא לי כמה ימים ברצף לקום ב10 (בזמן שהתחלתי ב8)

יום רביעי זה יום חופשי חחחח

כן כן יום רביעי לא לומדים עשו לנו חופש באמצע השבוע במקום החופש של ימי שישי שיש ברוב בתי הספר.. אמצע השבוע מה יותר טוב.. זה אחלה יום לשבת כזה לנוח יש עיתון יום רביעי מעריב לנוער נבדוק אם יפתי שם..יש לי הרגשה טובה לגבי זה..אולי.. בטח יכתבו משו על הטיסה עם אסתי..לא יודעת יש מצב חח.. ואמ...זהו..חוזרים ללמוד בחמישי..היה אמור להיות טיול אבל אין.. שישי גם לומדים יש לי מבחן באנגלית.. ראשון חופש.. וראשון הבא טורקיה!!!!(תלוי..הלכתי אתמול להוציא דרכון..ובגלל השביתה במשק הוא לא יגיע עוד שבועיים..אזזזז אבא שלי והפרוטקציות שלו סידר שהדרכון יגיע תוך יומיים!!!מקווה שילך טוב...אם לא מקסימום אדחה תטיסה..שום דבר עדיין לא בטוח..) כולה טיסה של 5 ימים

S16 זה אני

New member
אואה אואה

לוח זמנים עמוס מאוד יש לך נקווה לטובתך שתהיה לך בכלל טיסה עם השביתה המשוגעת הזאת חחח אם כבר עושים שביתה אז למה לא בבתי ספר? שרלילותתתתת חחח חופש ביום רביעי אני חייב להגיד שזה מקורי אבל לי אין את זה למרות שמחר יש יום קצר(3 שעות) ואחריי זה נקווה אני יסע קצת לעבודה

ואלה תהנה..אני יפרוש למיטה עוד איזה

20 דקות חח.. משעמם לי אני מחפשת מה לסדר בפורום.. אין כלום הוא מסודר.. חחחחח משעמם לי פחד!!! נוו תעסיקו אותי דברו איתי חחח... הילדים באי סי שלי משעממים כבר..מה קרה לכולם יבשיםםם היוםםםם... גם הפורום הפסיק להיות פעיל בלילה אה?

S16 זה אני

New member
כע אה חשבתי יפתי יבוא

אבל המר בחור לא הגיע אממ תביאי תאייסי שלך ואז יהיו לך קצת אנשים יותר רטובים חחח גם אני חושב עוד מעט אני יפרוש

Just Dikla

New member
רצית היכרות?! קיבלת!

קצת בכללי שם: דיקלה פירסינג: אממ.. לאא (בלי להחשיב עגילים רגילים באוזניים.. יש לי 3 חורים רגילים) קעקועים: אין גובה: 170 ומשהו נראה לי.. מידת נעליים: 40/41 צבע שיער: חום כהה עם פסים אדומים-חומים אחים/אחיות: 2 אחים ואחות, כולם גדולים.. בת כמה את נראית: 16-18 משקפיים? יש לקריאה.. אבל אני משתמשת לעיתים רחוקותת מאווד גשר? אין וטוב שכך עבר פלילי: לא קיים.. לא כולם מופרעים כמוכם.. חחחח עדיין יש אותי, אני באה מבית טוב.. =))
שפות: אנגלית, עברית, טיפה ספרדית וקצת צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את החברותיות והיושר.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את הוותרנות המוגזמת.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר להגיד.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי לתקופה קצרה.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אני לא חושבת שיש מה להשוות לאהבה מציאותית, אבל יכולים לצמוח סיפורים גם מהוירטואליות.. דווקא בגלל שזה מאחורי המסך.. את/ה רוצה עוד פירסינג: כשיהיה לי אחד, אני יודיע לכם לגבי השני.. את/ה אוהבת רכבות הרים: ללללאאאאאאאא! את/ה הייתם בחו"ל: כן.. טורקיה, מצריים, צרפת,איטליה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה מרחקים.. להרוג אנשים: לא! עישון אצל בני עשרה: לא ממש.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן, למה לא? הם אנשים בדיוק כמו סטרייטים.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן, יותר מפעם אחת.. אי פעם בכית על בן: לא זוכרת.. יש מצבב אי פעם שיקרת: כן.. אבל זה היה למטרה טובה והשקרים היותר רציניים היו כשהייתי קטנה ולא הבנתי את המשמעות של זה.. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לדעתי, אף פעם נשבר לך הלב: לפחות פעמיים אולי יותר.. שברת לבבות: לא נראה לי שזה קרה, וגם אם כן אז אני מצטערת.. השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: וואלה, לא יודעת.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שמחה ממתק: טוויקס סרט מצויר: בוב ספוג קורנפלקס: כריות.. אבל זה משמין רצחח אז אני משתדלת לא לאכול הרבה.. אם בכלל.. מסטיק: אבטיח/תפוח/בננה/דובדבן/ענבים צבע: שחור, לבן, אדום, כחול, תכלת, כתום, ירוק.. יום בשבוע: חמישי-שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ורביעי תכשיט: הכל.. חורף\קיץ: קיץ.. בחדר: שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי.. ראה אותך בוכה: שני הלכת איתו לסרט: ההורים ואחותי.. צעק עליך: לא זוכרת.. שלח לך מכתב: שירה.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא.. אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא כל כך.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, בהחלט.. הופעת בציבור בפיג'מה? חח בטח.. בכית בסרט? כןן.. היית על במה? בטח.. ועוד שלושה שבועות בערך אני אהיה שוב.. בהיכל התרבותת!! כבוודד חשבת שאת\ה הולך למות? כן.. נכשלת במקצוע? לא!! הורידו אותך כיתה? לא!! הקפיצו אותך כיתה? לא.. רצית להיות המין השני? יש מצב... דברים אהובים שיר אהוב: הלילה יעבור, סימן שאת אוהבת, Tu amor, I won't forget you אוכל אהוב: ספגטי ונקניקיות.. =)) יאממיייייייי תוכנית אהובה: O.C, אימאל'ה, השיר שלנו, מסודרים, עדי אשכנזי, זואי 101.. ספורט אהוב: הליכה.. תחביב: קריאה זמר/זמרת/להקה אהובים: אני לא אוהבת מישהו ספציפי, אלא את השירים שלו.. מקסימום אני יחשוב שהוא נחמד.. אבל לא יעריץ... עיתון אהוב: ראש1, מעריב לנוער, לאישה.. וסתם.. מה השעה עכשיו? 15:50 תפוח או בננה? גם וגם כחול או אדום? גם וגם (אבל לא משולב!!) סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים.. =) תיכון או אוניברסיטה? תיכון.. אתה משועמם/ת? אפשר להגיד.. רעש אחרון ששמעת? ילדים קטנים למטה בגינה משחקים ועושים רעש.. ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי.. הגיע הזמן להוריד.. חח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחותי, שני, טונצ'יקס, לו.. לאב יו אולל אם הגעתם עד פה.. =)) בעצם גם אם לא.. אבל מי שקרא עד כאן יש לו עדיפות
שיהיה לכם יום טוב!! =)

../images/Emo214.gifעדי אשכנזי../images/Emo99.gif

פעם הייתי מכורה לתכנית הזאת, עד שהפרקים החלו לחזור על עצמם..
יש לי עדיפות, הא?

את כל זה??....חח טוף..

שם: מן הסתם רז.. פירסינג: אין קעקוע:אין גובה:אני לא זוכרת מאז שהלכתי לצו ראשון לא בדקתי מידת נעליים:39 צבע שיער:חום אחים ואחיות:יש לי 4 בת כמה את נראית: חחח קטנה משקפיים: לראייה מחוק גשר: אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית ועברית הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי?: את הגומות חח הדבר שאני שונאת: אני חסרת ביטחון האם אני דלוקה על מישהו: כרגע לא... אני לא רוצה לגור במקום אחר כן אני מאמינה באהבבה וירטואלית.. אין לי פירסינג אז אני לא רוצה עוד חח לא אני לא אוהבת רכבות הרים זה מבהיללל הייתי בדנמרק אני בעד מערכת יחסים מרוחקת (חויתי את זה) נגד להרוג אנשים נגד עישון זה דבר מסריחחח נגד נסיעה במכונית אחריי שתייה אני בעד מערכת יחסים של הומו/לסביות.... לא בכיתי על בת.. כן בכיתי על בן.. מי לא משקר!?!?! חחח אף פעם לא נעצרתי מאוהבת רק פעמיים פעם אחת נשבר לי הלב פעם אחת שברתי לב..
אף פעם שמי לא הופיע בעיתון ומזל שכך..חח מלאא פעמים התחרטתי על משהו.. מילה בת 4 אותיות: טוב זה לא 4 אבל זאת האחיינית שלייי ממתק: ביצת הפתעה של קינדר (רק בגלל ההפתעה חח) סרט מצוייר: דמבו הפיל המעופף קורנפלקס: רגיל מסטיק: אורביט בטעם מנטה.. צבע: ורודד יום בשבוע: שבת חח היום הכי לא מועדף: רביעי תכשיט: טבעת קיץ כמובן בחדר: הדובים שעל המיטה חח האיש האחרון שישן במיטה שלי זאת הייתה אמא שלי חברה שלי הייתה האחרונה שראתה אותי בוכה אחי הקטן היה האחרון ראינו את מכוניות באילת האחרונים ששלחו לי מכתב זה היה מהלשכה להגיד לי מתי אני מתגייסת חח אמונות טפלות אני לא כל כך מאמינה אהבה ממבט ראשון: בטח שכן חיים שאחרי המוות: כן יום שישי ה-13: ממש לאאא כן אמרתי "אני אוהבת אותך" והתכוונתי כן הופעתי בציבור עם פיג'מה של טום וג'רי הייתה פדיחה רצינית חח בכיתי בסרט מלא פעמים כן הייתי על במה כן כל יום אני חושבת שאני הולכת למות חח נכשלתי במלא מקצועות אף פעם לא הורידו אותי כיתה גם לא הקפיצו לא, לא רציתי להיות המין השני שיר אהוב: יש הרבהההה אם צריך לבחור אחד אז זה "דברים מוזרים" של יפתייי כל היום אני חורשת עליו.. אוכל אהוב: אין משהו מיוחד תוכנית אהובה: מחשבות פליליות ספורט אהוב: האבקות חח WWE תחביב: ללכת לקניות זמר: ברור שיפתיייי עיתון: לאישה מה השעה: 19:48 תפוח אדום אביב לשתות מים חח הארוחה האחרונה הייתה צהריים תיכון כן משועממת אחרת לא הייתי עושה את זה.. הרעש האחרון היה מהטלויזיה ריח אחרון זה הבישולים של אמא שלי יש לי מלאא רינגטונים אבל אחד זה של יפתי כמובן למיה הקטנה האחיינית שליי כפרה עליה

הי

קצת בכללי שם: הדס דהן פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.56 נראה לי מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום עם גוונים אחים/אחיות: 2 אחים אחד גדול ואחד תאום בת כמה את נראית: לא יודעת נראה לי 13 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות:עברית אנגלית ערבית וצרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?העינים והשיער שלי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: כע את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:כע את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:בערך את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד ונגד להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא ממש אכפת לי אז בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כע אי פעם שיקרת: כע אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב:1 שברת לבבות: 2 לאותו ילד השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית:מיליון פעם בערך דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אורי ממתק: שוקולד סרט מצויר: ארתור קורנפלקס: כריות-נוגט מסטיק: רגיל צבע: ורוד יום בשבוע: שישי שבת היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: טבעת ושרשרת חורף\קיץ: קיץ בחדר: הכל!!!!! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: גלושקד ראה אותך בוכה: גלושקד הלכת איתו לסרט: בקרוב הולכת עם גלושקד צעק עליך: ליאור[בערך] שלח לך מכתב:אף אחד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?ברור שכע חיים שאחרי המוות?כע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא יודעת מזה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כע הופעת בציבור בפיג'מה?כע בכית בסרט? כע אבל רק בבית שלי כשאני בחדר שלי והוא נעול היית על במה? כע חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?כע הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:מאמינה בך שיר אהבה מוזה אם הוא ילך והלילה יעבור אוכל אהוב:ספגטי תוכנית אהובה:זואי 101 ספורט אהוב:ריצה וכדורגל תחביב:לרקוד ולצייר זמר/זמרת/להקה אהובים:יפתי דנידין black eyed peas fergie ועוד עיתון אהוב:פנאי פלוס וראש אחד וסתם.. מה השעה עכשיו? 18:14 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?יהיה בפורום של יפתי איזה ארוחה אחרונה אכלת?מרק תיכון או אוניברסיטה? מזתומרת? אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת?מזתומרת? ריח האחרון שהרחת?לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון?זאין רינגטון יש לי את השיר אם הוא ילך בכללי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?ליאור אדי אורי אלי ומתוקי

למעלה