רצית היכרות?! קיבלת!
קצת בכללי שם: דיקלה פירסינג: אממ.. לאא (בלי להחשיב עגילים רגילים באוזניים.. יש לי 3 חורים רגילים) קעקועים: אין גובה: 170 ומשהו נראה לי.. מידת נעליים: 40/41 צבע שיער: חום כהה עם פסים אדומים-חומים אחים/אחיות: 2 אחים ואחות, כולם גדולים.. בת כמה את נראית: 16-18 משקפיים? יש לקריאה.. אבל אני משתמשת לעיתים רחוקותת מאווד גשר? אין וטוב שכך עבר פלילי: לא קיים.. לא כולם מופרעים כמוכם.. חחחח עדיין יש אותי, אני באה מבית טוב.. =))
שפות: אנגלית, עברית, טיפה ספרדית וקצת צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את החברותיות והיושר.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את הוותרנות המוגזמת.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר להגיד.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי לתקופה קצרה.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אני לא חושבת שיש מה להשוות לאהבה מציאותית, אבל יכולים לצמוח סיפורים גם מהוירטואליות.. דווקא בגלל שזה מאחורי המסך.. את/ה רוצה עוד פירסינג: כשיהיה לי אחד, אני יודיע לכם לגבי השני.. את/ה אוהבת רכבות הרים: ללללאאאאאאאא! את/ה הייתם בחו"ל: כן.. טורקיה, מצריים, צרפת,איטליה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי כמה מרחקים.. להרוג אנשים: לא! עישון אצל בני עשרה: לא ממש.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן, למה לא? הם אנשים בדיוק כמו סטרייטים.. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן, יותר מפעם אחת.. אי פעם בכית על בן: לא זוכרת.. יש מצבב אי פעם שיקרת: כן.. אבל זה היה למטרה טובה והשקרים היותר רציניים היו כשהייתי קטנה ולא הבנתי את המשמעות של זה.. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לדעתי, אף פעם נשבר לך הלב: לפחות פעמיים אולי יותר.. שברת לבבות: לא נראה לי שזה קרה, וגם אם כן אז אני מצטערת.. השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית: וואלה, לא יודעת.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שמחה ממתק: טוויקס סרט מצויר: בוב ספוג קורנפלקס: כריות.. אבל זה משמין רצחח אז אני משתדלת לא לאכול הרבה.. אם בכלל.. מסטיק: אבטיח/תפוח/בננה/דובדבן/ענבים צבע: שחור, לבן, אדום, כחול, תכלת, כתום, ירוק.. יום בשבוע: חמישי-שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ורביעי תכשיט: הכל.. חורף\קיץ: קיץ.. בחדר: שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי.. ראה אותך בוכה: שני הלכת איתו לסרט: ההורים ואחותי.. צעק עליך: לא זוכרת.. שלח לך מכתב: שירה.. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא.. אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא כל כך.. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, בהחלט.. הופעת בציבור בפיג'מה? חח בטח.. בכית בסרט? כןן.. היית על במה? בטח.. ועוד שלושה שבועות בערך אני אהיה שוב.. בהיכל התרבותת!! כבוודד חשבת שאת\ה הולך למות? כן.. נכשלת במקצוע? לא!! הורידו אותך כיתה? לא!! הקפיצו אותך כיתה? לא.. רצית להיות המין השני? יש מצב... דברים אהובים שיר אהוב: הלילה יעבור, סימן שאת אוהבת, Tu amor, I won't forget you אוכל אהוב: ספגטי ונקניקיות.. =)) יאממיייייייי תוכנית אהובה: O.C, אימאל'ה, השיר שלנו, מסודרים, עדי אשכנזי, זואי 101.. ספורט אהוב: הליכה.. תחביב: קריאה זמר/זמרת/להקה אהובים: אני לא אוהבת מישהו ספציפי, אלא את השירים שלו.. מקסימום אני יחשוב שהוא נחמד.. אבל לא יעריץ... עיתון אהוב: ראש1, מעריב לנוער, לאישה.. וסתם.. מה השעה עכשיו? 15:50 תפוח או בננה? גם וגם כחול או אדום? גם וגם (אבל לא משולב!!) סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים.. =) תיכון או אוניברסיטה? תיכון.. אתה משועמם/ת? אפשר להגיד.. רעש אחרון ששמעת? ילדים קטנים למטה בגינה משחקים ועושים רעש.. ריח האחרון שהרחת? לא זוכרת.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי.. הגיע הזמן להוריד.. חח מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אחותי, שני, טונצ'יקס, לו.. לאב יו אולל אם הגעתם עד פה.. =)) בעצם גם אם לא.. אבל מי שקרא עד כאן יש לו עדיפות
שיהיה לכם יום טוב!! =)