אורכו כ- 17 ס"מ....
ש שרון אמיר New member 28/2/06 #11 מושלם?!../images/Emo2.gifממש לא... הבית שלו לא ממש נראה כמו בית...(לפחות לא כמו שרציתי שייראה ), למען האמת אני חושבת שהוא אפילו מעט עקום...אבל אני בהחלט מקווה שהוא ימצא כלה תודה רוניתי
מושלם?!../images/Emo2.gifממש לא... הבית שלו לא ממש נראה כמו בית...(לפחות לא כמו שרציתי שייראה ), למען האמת אני חושבת שהוא אפילו מעט עקום...אבל אני בהחלט מקווה שהוא ימצא כלה תודה רוניתי
י יקנעמית New member 28/2/06 #25 מה לא מושלם???? בטח מושלם !!!!! בואי ותיראי כמה חלזונות ללא בית יש אצלינו בלילות הקיץ. כאלה שניזהרים לא לדרוך עליהם.....איחס....בעעעעע. אז שבי שלך הוא הבן-הדוד החיפאי האלגנטי משהו.
מה לא מושלם???? בטח מושלם !!!!! בואי ותיראי כמה חלזונות ללא בית יש אצלינו בלילות הקיץ. כאלה שניזהרים לא לדרוך עליהם.....איחס....בעעעעע. אז שבי שלך הוא הבן-הדוד החיפאי האלגנטי משהו.
א איריס משלי New member 28/2/06 #35 קוראים להן חשופיות...../images/Emo60.gif ושרון היקרה! עבודה יפיפייה! הומור ויופי שהולכים יחד נהדר!
מ מוניק מוניק New member 28/2/06 #24 ../images/Emo60.gif שבי'לה מקסים, חמוד, מושלם, נהדר, יפיפה, מדהים, וכו' וכו' וכו' וכו'
N nulichi New member 28/2/06 #26 איך לא ימצא עם כזה charm?? אוי, מתוק בטירוף. הצבעים נהדרים והוא נראה מחזר רציני ככה שאני בטוחה שאוטוטו הוא בזוגיות שבלולית משגשגת.
איך לא ימצא עם כזה charm?? אוי, מתוק בטירוף. הצבעים נהדרים והוא נראה מחזר רציני ככה שאני בטוחה שאוטוטו הוא בזוגיות שבלולית משגשגת.
G Ginger10 New member 28/2/06 #31 ../images/Emo41.gifגם צבעוני, גם סימפטי, בטח יש לו מלא חוש הומור וגם... מלא עבודה הושקעה בו!! מתאים לי!!
../images/Emo41.gifגם צבעוני, גם סימפטי, בטח יש לו מלא חוש הומור וגם... מלא עבודה הושקעה בו!! מתאים לי!!