תכירו חברה חדשה

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

וזהו בינתיים.... היה קשה

שרון../images/Emo24.gif מדהההההההההההההים

פשוט משגגגגגגגגע ואת משוגעת (להכין כזאת עבודה-יואאאאאאו הייתי
)

timatibo

New member
ווווואייייי! איזו השקעה מטורפת!

יפה יפה הציפורית שלך...אבל...יש אבל קטנטוש...המקור נראה קצת כבד כזה-חסר לי קו מפריד כזה בין החלק העליון שלו לתחתון (אולי אפשר לחרוץ את הפימו?)ככה לעשות אותו יותר "מקורי"....אבל חוץ מזה-מושלם!

אני יודעת...../images/Emo6.gif

שמתי לה את הפה משהו...
למען האמת, אני קצת חוששת לחרוץ את המקור כרגע...אבל אולי אני עוד אתחרט.תודה על המחמאות

Saraswaty

New member
רוני (אוף טופיק)

הגברות המגונדרות שלך מקסימות! עושות חשק להזמין אותן לקפה עם עוגת קצפת של הונגרים. זו האסוציאציה הראשונה שהן העלו בי

גם לנו היה קשה....

להאמין שזה אפשרי, ממש ממש עבודה מיוחדת, אפשר פרטים קצת, איזה גודל זה? מה הבסיס? וכמה זמן לקח לך, פשוט יצירת מופת.

תודה הדסי../images/Emo25.gifקצת פרטים...

פיסלתי את הציפור מנייר כסף. לאחר מכן ציפיתי אותה בשכבה ראשונה (שאריות חימר פולימרי), לאחר מכן בשכבה שניה בצבע סגול ולבסוף בדוגמא החיצונית. לא השתמשתי בתומכים, וזה היה סיכון רציני וחשש לא קטן. מה שנקרא- יותר מזל משכל...היא מחזיקה מעמד
. גודל הציפור הוא 26 ס"מ (לא ממש קטנה...), והבסיס גם הוא עשוי נייר כסף. כמה זמן לקח לי להכין? קשה לומר בדיוק, כי עבדתי עליה בהפסקות, אך אני מעריכה שמשהו כמו 8-10 שעות.

למעלה