פששששש איזו עבודה משגעת!
ש שרון אמיר New member 20/2/06 #44 תוספת החרוזים לא רעיון מקורי שלי... אבל תודה על המחמאה. החלק של הכנפיים עשוי בהשראת האומנית CHRISTI FRIESEN שעל פי הוראותיה הכנתי את הדרקונים הקודמים. כאן עשיתי להם הסבה לציפורה שלי...
תוספת החרוזים לא רעיון מקורי שלי... אבל תודה על המחמאה. החלק של הכנפיים עשוי בהשראת האומנית CHRISTI FRIESEN שעל פי הוראותיה הכנתי את הדרקונים הקודמים. כאן עשיתי להם הסבה לציפורה שלי...
M milat1 New member 19/2/06 #24 לדעתי... מגיע לה בסיס יותר אלגנטי. בזה היא קצת הולכת לאיבוד. (כאילו שהרגליים שלה נתקעו בבוץ!...) אבל זאת רק דעתי אפשר לקחת, אפשר לזרוק... והנוצות שלה נהדרות!
לדעתי... מגיע לה בסיס יותר אלגנטי. בזה היא קצת הולכת לאיבוד. (כאילו שהרגליים שלה נתקעו בבוץ!...) אבל זאת רק דעתי אפשר לקחת, אפשר לזרוק... והנוצות שלה נהדרות!
ש שרון אמיר New member 20/2/06 #45 את צודקת מילת..... אבל כבר מאוחר מדי, היא כנראה תישאר כך...בבוץ. לא נורא...בוץ זה דווקא נחמד לפעמים. תשאלו ילדים...
את צודקת מילת..... אבל כבר מאוחר מדי, היא כנראה תישאר כך...בבוץ. לא נורא...בוץ זה דווקא נחמד לפעמים. תשאלו ילדים...
C colargolet New member 19/2/06 #25 ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ואו!!!!!!!!!! איזה גודל זה? כמה זמן עבדת על הציפור? פשוט מדהים!!!
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ואו!!!!!!!!!! איזה גודל זה? כמה זמן עבדת על הציפור? פשוט מדהים!!!
א אוסף פרטי New member 19/2/06 #26 מורידה את הכובעעעעעעעעעע...איזה סבל איזה סבלנות...... והתוצאה מהממת.
ג גרשקה New member 19/2/06 #29 שרון../images/Emo70.gifהחברה שלך מ ר ה י ב ה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif כמה שעות יצירה השקעת בה? כל הפרטים מוקפדים ושובי-לב ממש! הריני מצדיעה לך!.....
שרון../images/Emo70.gifהחברה שלך מ ר ה י ב ה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif כמה שעות יצירה השקעת בה? כל הפרטים מוקפדים ושובי-לב ממש! הריני מצדיעה לך!.....
ג גרשקה New member 19/2/06 #31 אוי...אוי... איך אני אעז אי פעם../images/Emo4.gifלהעלות כאן עבודות?... שלי מחווירות מול ההדר הזה!.....
אוי...אוי... איך אני אעז אי פעם../images/Emo4.gifלהעלות כאן עבודות?... שלי מחווירות מול ההדר הזה!.....
ש שרון אמיר New member 20/2/06 #46 אף פעם אל תאמרי כזה דבר../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif לקבל השראה? כן להחוויר?...ממש לא תודה על המחמאה
אף פעם אל תאמרי כזה דבר../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif לקבל השראה? כן להחוויר?...ממש לא תודה על המחמאה
א אלפי החדשה New member 19/2/06 #35 כמה סבלנות. בטח לקח לך המון ../images/Emo133.gif מקסים מהמם ומטריף
מ מוניק מוניק New member 19/2/06 #14 ../images/Emo47.gif ציפור גן עדן לא יאומן - עבודה מוטרפת, איזה יצירתיות ומקוריות, אין לי מילים...
H hoch New member 19/2/06 #15 וואו, איזו עבודת נמלים מטורפת, מדוייקת, מושקעת ומושלמת. סתם להשכלה כללית - כמה זמן עבדת עליה?
D daillyg New member 19/2/06 #17 היא יפהפיה. זה פימו שמודבק על גבי משהו או שהכל הכל פימו - גם ה"בפנוכו"?
פ פינקי 1 New member 19/2/06 #20 איזו השקעה היא מקסימה ומדהימה כמה זמן לקח לך להכין אותה והצעה קטנה הייתי מוסיפה לה כתר כמו של ציפור הדוכיפת כי היא נורא מזכירה את עוף החול, בכל מקרה היא מדהימה ביותר
איזו השקעה היא מקסימה ומדהימה כמה זמן לקח לך להכין אותה והצעה קטנה הייתי מוסיפה לה כתר כמו של ציפור הדוכיפת כי היא נורא מזכירה את עוף החול, בכל מקרה היא מדהימה ביותר