וואו תודה באמת תהיתי אם יש תמונות מההופעה שלו. הוא נראה ונשמע מעולה אולי יותר טוב לו בלי סוד...
R rox love BSM New member 12/11/07 #31 וואו תודה ../images/Emo24.gif באמת תהיתי אם יש תמונות מההופעה שלו. הוא נראה ונשמע מעולה אולי יותר טוב לו בלי סוד...
וואו תודה ../images/Emo24.gif באמת תהיתי אם יש תמונות מההופעה שלו. הוא נראה ונשמע מעולה אולי יותר טוב לו בלי סוד...
ה המלאכית בלבן New member 13/11/07 #36 או מיי גאד!! אנ'לא זוכרת באיזה הקשר שמעתי 'ג'יימס בורן צץ בהופעה בNY' אבל חשבתי על זה ממש אתמול בערב....... ורק היום ראיתי את הקישור לכאן ו.. יש!! סופסוף הוא התעורר משנת החורף שלו! D: גו ג'יימס! גו ג'יימס! צ'קלקה!! XD איזה יופי) ותודה
או מיי גאד!! אנ'לא זוכרת באיזה הקשר שמעתי 'ג'יימס בורן צץ בהופעה בNY' אבל חשבתי על זה ממש אתמול בערב....... ורק היום ראיתי את הקישור לכאן ו.. יש!! סופסוף הוא התעורר משנת החורף שלו! D: גו ג'יימס! גו ג'יימס! צ'קלקה!! XD איזה יופי) ותודה
M m i c k e y 15 New member 13/11/07 #38 ואוו אהבתי!! ג'יימס נראה מוזר, אני עדיין שונאת איך שהוא נראה..הוא לא עצמו אני מתגעגעתת אבל היה כל כך טוב לשמוע את הקול שלו שוב וזה אני מעריכה אותו כל כך על המאמצים שלו להשאר בעולם הזה של המוזיקה..
ואוו אהבתי!! ג'יימס נראה מוזר, אני עדיין שונאת איך שהוא נראה..הוא לא עצמו אני מתגעגעתת אבל היה כל כך טוב לשמוע את הקול שלו שוב וזה אני מעריכה אותו כל כך על המאמצים שלו להשאר בעולם הזה של המוזיקה..