לא הבנתי... והכתוונתי יאלה
ד דניאלסתיו New member 20/9/05 #8 אוף מתי ההופעה הבאה...? אני מתה ללכת אבל תמיד זה יוצא רחוק, וגם יש אחרי זה בית ספר.. אז זה ממש מסובך לי..
אוף מתי ההופעה הבאה...? אני מתה ללכת אבל תמיד זה יוצא רחוק, וגם יש אחרי זה בית ספר.. אז זה ממש מסובך לי..
ב בצה17 New member 20/9/05 #17 הם דיי לא עושים הופעות עכשיו... אם היית קוראת ת'סיכום הופעה שלי משוהם היית רואה שכתבתי ששיקו אמר לי שהם עובדים על הדיסק( במילים מדוייקות: "אנחנו כל היום באולפן מהבוקר עד הערב") ואין להם זמן להופעות.. רק הופעות כאלה קטנות..
הם דיי לא עושים הופעות עכשיו... אם היית קוראת ת'סיכום הופעה שלי משוהם היית רואה שכתבתי ששיקו אמר לי שהם עובדים על הדיסק( במילים מדוייקות: "אנחנו כל היום באולפן מהבוקר עד הערב") ואין להם זמן להופעות.. רק הופעות כאלה קטנות..
מ מליארד טועים New member 20/9/05 #24 אני מתלבטת אם לחזור לקודם או להשאר עם זה... אני מעדיפה ניק מקורי ולדעת שאין אותו לאף אחד, ובעברית!!! יותר קל לזכור:] אבל קשה לי להתרגל :[ ממש קשה.
אני מתלבטת אם לחזור לקודם או להשאר עם זה... אני מעדיפה ניק מקורי ולדעת שאין אותו לאף אחד, ובעברית!!! יותר קל לזכור:] אבל קשה לי להתרגל :[ ממש קשה.
מ מכשפהקטנהזונה New member 20/9/05 #34 XDDDD ../images/Emo15.gif אני חושבת שהיא מנסה לשאול למה את חושבת שהוא יותר יפה...
נ ניו יורק רפיח New member 21/9/05 #39 כי הקודם מודיע שטובי פה.. החדש זה סתם כזה טובי(במבטח חננה)....זה בכלל כינויי לא משו...תחזרי תחזר לישן
כי הקודם מודיע שטובי פה.. החדש זה סתם כזה טובי(במבטח חננה)....זה בכלל כינויי לא משו...תחזרי תחזר לישן