best friends

dariii

New member
../images/Emo23.gifbest friends../images/Emo168.gif../images/Emo14.gif

מכירים את זה שיש לכם חבר טוב טוב, ואז יום אחד, סתם פשוט, אתה כבר לא מרגיש אליו שום רגשי חיבה?? אני אנסה להסביר את עצמי כמה שיותר ברור, מקווה שתבינו. יש לי חברה הכי טובה בעולם! (אני בת), אנחנו משלימות אחת את השניה, הכרנו לפני טיפה יותר מחצי שנה ומאז לא נפרדנו לרגע, כל הזמן קונות אחת לשנייה דברים סתם כי בא לנו, כי היא חשבה עליי באותו רגע או הפוך, ובאמת, גם הרגשות שלנו, ממש אהבתי אותה! (בתור חברה טובה!) והיינו ממש כמו אחיות... כל הזמן היא הייתה אומרת לי שהיא אוהבת אותי וכאלה והפוך גם אני. לפני בערך שבועיים, קצת יותר, יום אחד היא באה אליי, ופשוט הרגשתי כאילו אני ריקה, ושאין ביננו כלום, שאין ביננו את החברות של פעם, כל מה שעברנו, ופתאום אני לא מחבבת אותה ממש הרבה בצורה מטורפת כמו פעם! זה קרה לכם פעם משהו כזה??.. אני רוצה לדעת, כדי לדעת שאני לא סתומה ומפגרת שרק לי דבר כזה יכול לקרות...

s h i r k u s h

New member
נסי לחפש איפה הבעיה בקשר שלכם.

כלומר, איפה החלק נשבר וכיצד אפשר לתקנו.

eilatr

New member
תקראי את הטקסט הבא ותפנימי...

כשמישהו מופיע בחיינו בגלל סיבה מסוימת, בדרך כלל זה נועד למלא איזשהו צורך שהבענו . האדם הזה הגיע כדי לעזור לנו לעבור קושי מסוים, להדריך אותנו ולתמוך בנו, לסייע פיזית, רגשית או רוחנית . הוא עשוי להיראות לנו כמתת-אל, והוא באמת כזה . האנשים האלה, מופיעים בדיוק בשל הסיבה לשמה אנו צריכים אותם . ואז, בלי שנעשה כל דבר רע, או בזמן לא נוח, האדם הזה יגיד או יעשה דבר-מה שיביא את הקשר לקיצו . לעתים האדם הזה ימות, או אולי יעזוב; לעתים הוא ינהג בדרך שתאלץ אותנו לנקוט עמדה . מה שאנו חייבים להבין הוא שהצורך שלנו התמלא, תשוקתנו סופקה ומשימתם הושלמה . הבקשה ששלחנו נענתה, ועתה הזמן להמשיך הלאה . כשאנשים מופיעים לחיינו לעונה, זה מכיוון שהגיע תורנו לחלוק, לצמוח וללמוד . הם מביאים לחיינו חווית שלווה או מביאים לנו צחוק . הם עשויים ללמד אותנו משהו שמעולם לא עשינו . בדרך כלל ממלאים אותנו בחדווה ובשמחה בכמות שלא תיאמן . האמינו בכך ! זה אמיתי ! אבל רק לעונה אחת . קשר הנמשך כל החיים, מלמד אותנו שיעורים לכל החיים; דברים שאנו חייבים להיבנות עליהם על מנת ליצור יסוד רגשי מוצק . תפקידנו הוא לקבל את השיעור, לאהוב את האדם הזה, ולהשתמש במה שלמדנו בכל קשר ובכל תחום בחיינו . כבר נאמר שהאהבה היא עיוורת, אבל חברות רואה מעבר לכל החושים .

את לא סתומה ולא מפגרת...

זה קורה...מתישהו כל דבר ממצה את עצמו..במיוחד בגיל הזה.. אבל אולי באמת קרה משהו שגרם לזה ואת לא מודעת לו- כדאי לברר!! אני שמה לך קישור למשהו שרשמתי על חברות אמיתית בבלוג שלי..מעין סיפור הזדהות כזה..את יכולה להציץ! חברה אמיתית- עד כמה היא באמת קיימת??

SimplyMe1

New member
זה לא נכון כי זו חברות חזקה(כפי

שהבחורה היטיבה לתאר)עם רגשות ואכפתיות אז ככה שפונקציית הזמן(מהר,לאט וכו')לא משחקת פה.. תחשבי על זה שאם תפגשי מישהו ותתחברי איתו,אז זה יכול להחזיק שנים. הרי כול חברות עם מישהו קרוב החלה "סתם",או אפילו "במהירות". אני לא חושבת שמהירות\איטיות משחקת פה בכלל,זה מה שהן מרגישות בתור חברות..אולי זה הגיע לתחושת מיצוי מסוימת..

pain is MY love

New member
לא התכוונתי לטיב היחסים ביניהם

התכוונתי שזה כלל כזה בחיים מעין חוק מרפי שכזה... זה לא קשור לחברות עצמה עוד משהו בלתי מוסבר בחיים המוזרים שלנו....

SimplyMe1

New member
כנראה../images/Emo13.gif

אני חושבת שזה קורה לכול אחד בחיים שלו..אבל אני לא יודעת אם "מהירות" היא הגדרה נכונה.. והחיים מוזרים,עם זה אני מסכימה בהחלט:)

pain is MY love

New member
אני פשוט מדברת מניסיון...

קרה לי יותר מדיי פעמים ותמיד מאותה סיבה.. אז עשיתי 1+1.. ואפילו לבלונדינית כמוני זה לא מסובך מדיי..

SimplyMe1

New member
שמעי ,כול אחד וסיבותיו הוא

אבל בסוף כולם מתעוררים עם תובנות חדשות על החיים שלהם.

SimplyMe1

New member
תשמעי,לכול אחד זה קורה עם חברים טוב

טובים. לי יש הרבה חברות טובות מילדות-3 מהן אני מכירה מגיל הגן ומכיתה א'. גדלנו ביחד,כול החיים עברו על פני החברות שלנו..הכול עברנו ביחד.. עכשו,כשכולנו כבר בוגרות(או לפחות עדיין בתהליך של התבגרות
)זה יכול להגיע למצב של מיצוי מסוים,מיאוס וכו'.. אנשים מתבגרים,מכירים אנשים אחרים,מחפשים אתגרים וחוויות במקומות אחרים ולא תמיד ולא כול הזמן,נשמר המקום של "החברה הטובה והיחידה". אני יכולה להעיד שעם שתיים מהחברות שלי אני שומרת על קשר טוב מאוד למרות שאחת מהן "צמודה" כבר שנה(מחר שנה
)לחבר שלה(שהוא ידיד טוב שלי),והיא מבלה איתו חלק נכבד מזמנה,אבל מוצאת זמן להתקשר ולהיפגש איתי כ"חברה טובה". ועם זו השלישית,אני לא ממש בקשר הדוק כי גם לה יש חבר ואולי היא מרגישה שהקשר ביננו כבר מוצה(ואנחנו חברות 13 שנים כבר),ככה שהזמן,כנראה,גם לוקח מקום באיכות הקשר..אבל אנחנו עדיין חברות,ויוצאות ביחד וכו'.. ככה שצריך למצוא את האיזון ואת הזמן לתמרן בין כול הדברים בחיים--חבר,לימודים,עבודה..וחברות. אני לא בטוחה שעם החברה שלך הרגשת המיצוי היא השולטת בקשר כי אתן לא מכירות הרבה זמן(חצי שנה סה"כ),אבל תחשבי על זה שאתן צמודות אחת לשנייה הרבה זמן,ואיך לומר?-אתן דבוקות אחת לשנייה לתחת,זו אומנם מטאפורה נחמדה,אבל כנראה שצריך לתת לקשר קצת לנשום..להתרחק מעט.. לי נראה שלקחת את הקשר כמובן מאליו,כאילו שפגשת אותה איפשהו או שהכירו ביניכן,וזהו-עכשו מספיק רק להנות אחת מהשנייה,לקנות מתנות אחת לשנייה(שזה לא ה-דבר בקשר,אלא מה שמרגישים לבנאדם)ולא "לשפר" את הקשר,הוא קיים,וזהו..וזה לא ככה... כמו כול מערכת יחסים-אסור לקחת את זה כמובן מאליו,תני לקשר ביניכן קצת אוויר,והכול ישתפר ואת תרגישי שאת מחבבת אותה ורוצה בחברתה שוב
בהצלחה,

dariii

New member
לא... לא

נראה לי שזה זה, יש לי בערך 8 חברות (הרבה אבל כל אחת
שונה ומטורפת ואני קרובה ממש ללפחות 6 מהן, הן ממש אחיות שלי, אנחנו יחד מכיתה ב' ואני יודעת שהם תמיד יהיו שם בשבילי
).. ונראה לי שבפנים הרגשתי שמשום מה אני לא יכולה לסמוך עליה שהיא באמת תדע מה להגיד לי כשאני בוכה וכשעצוב לי אני לא בטוחה שהיא תהיה איתי ותבין אותי, למרות שהיא מפגינה ומראה לי בדיוק ההפך, כמו שכבר תיארתי. לא אמרתי לה כלום על זה, כי בעצם מה אפשר להגיד?? אבל התרחקתי טיפה כזה, לא ממש בכוונה, והיא שמה
והיא די נעלבה מזה, ומאז אני די משחקת אותה כאילו הכל נשאר אותו דבר, למרות שזה לא נכון, אני ממש לא רוצה לפגוע בה. זה לא כל כך מפריע לי. אבל.. איך הייתם מרגישים במקומה
.... דרך אגב, זו אותה חברה שסיפרתי שהאקס שלי התאהב בה...בקישור למטה. וכל הקטע שנגמר לי ממנה קרה לפני האקס אז זה לא מה שהשפיע.. ובסוף הוא הלך לדבר איתה, והיא אמרה לו שבגלל שאנחנו היינו ביחד אז הם לא יכולים להיות ביחד... זה כבר היה מעצבן, כי חשבתי כזה "מה, היא נותנת רמזים, גורמת למישהו לחשוב ש... ובסוף לא רוצה?? כי היא כבר פגעה בי, לא משהו רציני, אבל אם הם לא ביחד, אז זה היה לחינם, בסוף היא פגעה בעוד מישהו.. לא נראה לי שמישהו הגיע לסוף ההודעה, אבל מי שכן,

SimplyMe1

New member
שמעי,אני חושבת שאת צריכה ללבן

רק איתה את העניינים.. עזבי לערב את האקס שלך בזה יותר ממה שהוא מעורב. אני לא בטוחה שהריחוק קשור בו(ולא קראתי את כול ההודעות בלינק שנתת,אז אני לא רוצה להתייחס לסוגיית האקס יותר מדי)אבל רק עם החברה הזו שלך את צריכה לבדוק מה לא בסדר..ושוב אני אומרת שאני חושבת שאת לא מרגישה כלפיה את אותה הרגשה שהייתה בהתחלה ועד לא מזמן,רק בגלל ההיצמדות אליה.. שמעי,כמו שאני ציינתי מקודם,לי יש 3 חברות ממש ממש טובות,עם כול אחת אני ביחסים טובים כבר הרבה שנים,אבל עדיין לפעמים יש איזשהו קצר. מלבדן אפשר לבלות עם חברות פחות טובות ועדיין להרגיש שסבבה איתם ולא צריך לקחת רק את הקשר עם "הטובות" שביניהן כמובן מאליו. אני רק יכולה להגיד לך שאם עד עכשו היא לא אכזבה אותך בתור חברה,אז אל תנתקי או תתרחקי יותר מדי. אם משו אחר לא הולך ביניכן-אז דברי איתה,ותשאלי מה היא חושבת על הקשר שלכן..חוצמזה שתמיד אפשר לפנות לחברות האחרות אם היא לא מראה לך חיבה וכו'.. קשה לנתח קשר של מישהו,רק את יודעת מה לא בסדר,אם בכלל משו לא מסתדר.. שיהיה בהצלחה

SimplyMe1

New member
בלעעעע השעה עושה את שלה

מקווה שהבנת משו מההודעה למעלה...

Urik82

New member
One time i fucked my best friend

Veter i understood she does not mean for me any more we didnt talked since. It was a mistake. But may be between women it some thing else

כן

חברה שלי מכיתה י' ולאחרונה אין לנו על מה לדבר ובכלל לא מתחשק לי לדבר איתה זה קורה "ירד לי ממנה" בתור חברה אימצתי אבל חברות אחרות שאיתן יותר כיף לי ואולי זה בגלל שהשתנתי מאוד והיא לא עדיין בעולם שלה

seeyou

New member
את לא " סתומה ומפגרת "-../images/Emo6.gif

זה קורה לרוב-אפילו בזוגות נשואים שהם יותר מחברים גם לא חשוב לאיזה מין משתיכים יוסי כלבים נאמנים יותר מאשר אנשים

מזדהה בהחלט

תשמעי,אותו דבר קרה לי עם החברה הכי טובה שלי(12 שנה בערך). יש אחד זה פשוט לא היה זה.אין לי איך להסביר את התופעה,חוץ מזה שלפעמים שאנשים משתנים ומתבגרים.אל תתבאסי יותר מדי,מנסיון,עכשיו זו הזדמנות להכיר חברים חדשים.

למעלה