best friends

Rose81

New member
זה נורמלי לחלוטין

נמאס לך קצת ממנה, תנסי להתרחק לכמה זמן. לא תמיד תרגישי חיבה אליה. זה כמו בזוגיות, צריך לתת חופש אחד לשני.

זה קורה גם לי...

לפעמים יש קטע שלא בא לי לדבר עם החברות הכי טובות שלי.. אבל זה ממש נורמלי כי ביום שלאחרי אני נזכרת כמה אני אוהבת אותם. זה יעבור לך.

יוסי ח1

New member
סיפור אישי

יותר נכון של אישתי, היינו חבורה של 2 בנים ו3 בנות, נשארנו 2 בנות ואני שתיי הבנות היו דבוקות לתחת לש השנייה כמעט 24 שעות ביממה אולי 23 שעות, לאחר שנה פלוס!!! הם נהיו אויבות אחת של השנייה שזה פשוט לא ייאמן, אני נהייתי חבר של אחת מהן ויותר מאוחר בעלה, אבל לא אני גרמתי לסיכסוך, אני ניסיתי להשלים בינהם גם זה קורה יוסי

free soul

New member
בטח ובטח שזה קורה לי..

אני לא אוהבת להיות צמודה לאף אחד.. החל מהוריי ועד החברות שלי.. לא משנה כמה הם יקרים לי. מגיל קטן אני "זאב בודד" לא אוהבת שמתעלקים לי על התחת וכל הזמן רוצים אותי.. אני אוהבת את הספייס שלי.. את המרווח שלי.. את הזמן שלי... ואני לא ניפגשת עם החברות שלי כל הזמן. שוב פעם, קצת ספייס.. לא אוהבת ש"חונקים" אותי.. זה מגעיל.. זהו. את נורמאלית לחלוטין. אולי בגלל שכל הזמן הייתן צמודות אחת לשנייה אז בגלל זה זה קורה לך.. זה יעבור.. קחי יותר זמן לעצמך... אל תרוצי כל הזמן אחריי החברות שלך. מקווה שעזרתי

ash dino

New member
גם לי קרה פעם

זה לא שאת לא אוהבת אותה יותר למשל נעלה את הסיטוציאה שהיא שוכבת מעולפת בבית החולים את תביאי לבקר פשוט הייתם יותר מדי אחת אם השניה את כבר יודעת כמעט הכול עליה אם תתנתקו לחצי שנה ותהיו בקשר היה לך הרבה מה לספר לה, הקשר שאני מתכוונת זה לדבר פעם ב.. היה לי ידיד שחצי שנה היינו ביחד דברנו שעות בטלפון בסוף לא יכולתי יותר נתקתי את הקשר אחריי שנה ושלושה חודשים נפגשנו שוב היו שיחות בין אבל קצרות של פעם בחודש ואז היה לנו מה להשלים והמון כי שנינו השתנינו והיה לנו לספר על חברים או חברות לשעבר להתייעץ ולספר גם דברים טובים לא כול התנתקות היא רעה את צריכה לקחת לפי דעתי את הדברים בפרופורציה ושהיה בהצלחה

למעלה