גרסא מעודכנת של קבצי האינקלוד ללא טעויות ה-VB [אני מקווה... ] לשנות סיומת לזיפ
י ילדה בלבן New member 18/7/03 #57 ../images/Emo41.gifגרסא מעודכנת של קבצי האינקלוד../images/Emo41.gif ללא טעויות ה-VB [אני מקווה... ] לשנות סיומת לזיפ
../images/Emo41.gifגרסא מעודכנת של קבצי האינקלוד../images/Emo41.gif ללא טעויות ה-VB [אני מקווה... ] לשנות סיומת לזיפ
C claimbing New member 18/7/03 #60 אני רואה שהקדמת אותי ../images/Emo13.gif תתעלמי מההודעה שם למעלה - "ואז מה "
C claimbing New member 18/7/03 #61 שאלה.. בפעם אחרונה שניסיתי לעשות function bla() ב-VBS הוא נתן לי שגיאה...אתם בטוחים שלא צריך להשתמש ב-sub במקום? אני מדבר על הקובץ StringFuncsVBS...
שאלה.. בפעם אחרונה שניסיתי לעשות function bla() ב-VBS הוא נתן לי שגיאה...אתם בטוחים שלא צריך להשתמש ב-sub במקום? אני מדבר על הקובץ StringFuncsVBS...
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 18/7/03 #19 וואוו ילדה בלבן יקרה! אני רוצה לשבח אותך ולהגיד לך וואוו על העבודה והמאמץ האדירים שאת וחברי הפורום שלך משקיעים בפרוייקט, תודה ויישר כח! , ליאת.
וואוו ילדה בלבן יקרה! אני רוצה לשבח אותך ולהגיד לך וואוו על העבודה והמאמץ האדירים שאת וחברי הפורום שלך משקיעים בפרוייקט, תודה ויישר כח! , ליאת.
G gilad g New member 18/7/03 #34 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif חבר'ס ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif אנחנו לא יכולים להתחיל עד שאין עיצוב. קודם צריך שיהיה קובץ CSS מוכן עם קלאסים, כדי שנוכל להשתמש בו
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif חבר'ס ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif אנחנו לא יכולים להתחיל עד שאין עיצוב. קודם צריך שיהיה קובץ CSS מוכן עם קלאסים, כדי שנוכל להשתמש בו
G gilad g New member 18/7/03 #35 הסבר טיפה יותר מעמיק על הקובץ CSS בקובץ הזה צריך להגדיר איך נראית כותרת (כלומר כותרת ראשית של דף), תת-כותרת, ותת-תת-כותרת. כמו כן, צריך לעשות הגדרות לבלוקים של טקסט רגיל, לטבלאות, לInput-ים מכל סוג שהוא, וכל פריט ג'נרי אחר שיכול להופיע על הדף
הסבר טיפה יותר מעמיק על הקובץ CSS בקובץ הזה צריך להגדיר איך נראית כותרת (כלומר כותרת ראשית של דף), תת-כותרת, ותת-תת-כותרת. כמו כן, צריך לעשות הגדרות לבלוקים של טקסט רגיל, לטבלאות, לInput-ים מכל סוג שהוא, וכל פריט ג'נרי אחר שיכול להופיע על הדף
G gilad g New member 18/7/03 #38 ../images/Emo12.gif אתה אחראי על העיצוב ואתה לא יודע מה זה CSS אתה צוחק, נכון
D dors New member 18/7/03 #58 האמ.. האמ.. אני מניח שהוא התכוון בין השאר להוסיף גם את המאפיינים האלו, לא