מחפשים מנהל
לפורום שלנו
!

../images/Emo41.gif רוצים לנהל את הפורום? ../images/Emo41.gif

אוהבים את ישוע? מכירים את הברית החדשה על בע"פ? בואו לנהל את הפורום! מי מכם שמעוניין לנהל את פורום נצרות משיחית מוזמן לשלוח אלינו טופס בקשה לניהול: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp בהצלחה לכל הפונים
צוות הנהלת הפורומים

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifיקריי..אכן אני בשלבי פרישה מהניהול אך לא

מהפורום
! אני מאמינה אפילו שכשכובע הניהול לא יהיה מונח על ראשי, יצא לי להיכנס יותר לפורום ולהיות נוכחת..(חוק מרפי
) מגיע לכם מנהל פנוי שאיכפת לו מנושא הפורום וחבריו..אז בבקשה אחים ואחיות.. אל תחכו שיונחת מנהל שאתם לא מכירים ולא בטוח שנושא הפורום קרוב לליבו, ומי שמוצא בעצמו יכולת , ידע בסיסי+, וזמן פנוי והמון אהבה בלב לישוע אדוננו, שירים את הכפפה
. אוטוטו הבייבי הזה שגידלנו יחד, יהיה בן 3 שנים, ואסור שהגדילה שלו תיעצר
! אם אתם מכירים מישהו שאינו חבר פורום כעת אך כן יוכל לנהל פה ולהרים את הפורום אתם מוזמנים להפנות אותו אליי ולתפוז. אוהבת אותכם כמו תמיד
נרדין

1ysrat

New member
../images/Emo140.gif אשמח לקח על עצמי את הפורום../images/Emo204.gif

אשמח שנדרין תשארי גם בהמשיך איתנו ושאר הקובצה ליון וכולם ויעקוב אחד אשמח באמת שתשאר איתנו כנציג ש יהודים ממשיחים במקבילת אני אצרף עוד אנשים הקהליה קתולית דוברית עברית תודה לך ישוע שאתה איתנו ונותן לנו כוח ! אני גלשתי בזמן אחרון הרגשתי ממש לבד באמת אם אקבל את התפקיד הזה אשמח שכולנו ניהיה ביחד הרי ישוע איתנו בכל מקום אמן

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכל מי שירצה וירגיש שפנוי ויכול מוזמן למלא

את הטופס שיש לינק לגביו בהודעה הראשית של הנהלת הפורומים

גם אני מרים את הכפפה

אם במידה ואני אכן אהיה מנהל של הפורום, אני אעשה את הכל בכדי שהפורום ימשיך להיות מקום של אחדות, שבו כל מאמין וכל אדם שאוהב את ישוע יוכל להביא בחופשיות את אמונתו ודעתו. ומקום בו אנשים יכולים לבוא ולשתות מהמים החיים של דבר האלוהים. וגם אם אני לא אנהל את הפורום, אני אמשיך להיות פה פעיל עד כמה שאוכל. שיהיה לכולנו בהצלחה.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהיי יעקב כמו שכתבתי לעיל,כולם מוזמנים

למלא טופס ולשלוח להנהלת הפורומים, אני מאמינה שאדוננו יסדר לביתו מישהו/י מתאים והכי חשוב פנוי
בהצלחה לכולם

1ysrat

New member
../images/Emo41.gifלא אתן שאוצר הזה יסגר בעולם!!!../images/Emo23.gif

האוצר הזה יחזור לחיים הטובים שלו בעזרת כולנו ואדונינו ישוע !!!!! אמן!

תודה נרדין

על הפעילות המבורכת שלך כאן בפורום. ובהצלחה למנהל החדש מי שזה לא יהיה אגב אני עדיין ממליץ לשנות את שם הפורום ל-ישוע המשיח או רק ל-ישוע

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה מאוהב בעינב יקר../images/Emo24.gif ולגבי השם..

הצעתי את השם ועוד אופציות למנהל האשכול שלנו בתפוז ולא הסכים.. אם זה באמת יקרה..אני מאמינה שזה ישנה את פני הפורום ויוסיף את כניסות הגולשים המאמינים!

1ysrat

New member
משום זה פורום לא על דמותו ישוע

זה זה פורום המתאר ומסורת הנוצרית וכנ"ל גם יהודי ממשיחי וכל מה קשור לזה

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifלא ממש הם פשוט לא רוצים שיהיה שם עם

הקצאה כזו שנקראת פורום של ישוע או מאמינים בישוע... השיקולים שונים חלק מהם כנראה חשש שיפתח פתח לכל מיני קבוצות אמונה שונות.. אין לי תשובה אחת ברורה האמת..

למעלה