מחפשים מנהל
לפורום שלנו
!

lion 7

New member
לפני כמה שנים

פנתה אלי מלח הארץ וביקשה שאני אכתוב כאן , לא האמנתי שנפתח פורום נצרות משיחית , לא האמנתי ששיפרד היקרה הצליחה במה שאני והרבה יהודים משיחים שהכרתי בשנות הגלישה בתפוז , אני רוצה להודות על המתנה שנתת לנו , במקום הזה אפשר לכתוב דברים על האמונה שבמקומות אחרים נמחקו ונחסמו אנשים , רק כי רצו להגן על הדבר היקר שמצאו בחייהם , אם ירצה ישוע אנו נמשיך להחזיק בלפיד זה ונהיה מחוברים כמו שהיינו כאן , מכל זרמי הנצרות ונמשיך לטפל בתינוק שנקרא פורום נצרות משיחית , חברה זה לא רק השם זה לא מה שירחיק יהודים משיחים מלכתוב כאן ,זה המקום שנלחמנו עליו מאז שנולד , לא הורדוסים ואנטי נוצרים ושות`ו ישמחו הרבה לסגור את הפינה זו , בואו נתרכז אך ורק במה טוב ומה מועיל לפורום , פסוקים יומיומים , תמונות של כנסים , כנסיות או קהילות וכיוצ`ב , תתרחקו ממה שיפגע בפורום (אל נא להשמיץ אחרים ) הרי בזכות ישוע קיבלנו חינם וגם ניתן חינם , ביום ההוא שקרב ובא ישוע יצביע על נבחריו ולא על זרמים בנצרות , ויש הרבה כבשים שהם מחוץ לעדר .. סוף שבוע נעים ובהצלחה למנהל החדש ..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo206.gifמחפשים מנהל../images/Emo240.gifלפורום שלנו../images/Emo239.gif!

למעלה