../images/Emo23.gifבוקר טוב קניה ולבנות../images/Emo23.gifשמחה
מאוד מאוד לראות פתיחת שרשור שלך כאן.מוכרחה להודות שאני מרגישה שמחה מהולה בבהלה כי הפורום שם שונה לחלוטין ונראה לי פחות אישי אבל מצד שני האתר והפורום החדש מהווים צעד חשוב קדימה בכוון הנכון ובטוח שנתעדכן שם ושרשורים אישיים יותר נכתב כאן.אבל אין מה להגיד עשו לו כבוד גדול לג'קוש ובהחלט יש למה לצפות ..... אז בברכת ....שיהיה טוב...ובוקר טוב....ורק בשורות טובות.....
בוקר טוב טלוש אחרי שגמרתי להבהל../images/Emo13.gif
אתמול הגבתי קצת בפורום החדש אם שמת לב ,כי הדרך הטבה ביותר להסתגל לשינויולתופעה חדשה היא פשוט להתנסות ולהשתפשף. ד"א ....טעות ראשונה שלי כנראה...הודעת הברכה שלי לג'קו מופיעה פעמיים :נדמה לי ששם יש לי את האפשרות למחוק אותה בעצמי ואם לא את מוזמנת למחוק אחת מהם!
אני חייבת לציין שממש חסרים לי האייקונים החמודים של תפוז... ויש לי שאלות שאולי מישהי יודעת... 1. איך אני עושה סמל וחתימה??? עדידס את מנודבת בזאת חגיגית להכין לי יפים!!! אבל גם את אלה שרציתי לשים עכשיו אני לא מצליחה...
2. איך אפשר להגדיר שהפונט שלי יהיה אוטומטי? זה מעיק כל פעם לשים צבע והדגשה וכו'... 3. רשימת חברים - זה הכניס לי רק חלק מהאנשים וחלק זה סירב !!! לוידעת למה.
לג'ורג' אורוול...וואלה כך אני מרגישה שם...בכל מקום עוקבים אחרי...ואם אני רוצה להיות בשקט... אי אפשר להמלט מידו של האחד הגדול..ג'קו וחברים....וואי וואי וואי - זה באמת פורום רשמי... טביעות רגלי בכל מקום ...הבולשת חוקרת בפעולה...אמא לה'
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אכן ה"אח הגדול" החמוד
וחבורתו משקיפים עלינו מכל עבר.טוב שיש לנו את הפינה החמה ההיא אבל גם לשיטה ההיא יש יתרונות .קודם כל אפשר לראות אם נכנסים חדשים ונדמה לי שאכן יש חדשים .חוץ מזה יש אפשרות לבחון מה אוהבים יותר ומה פחות ושפר ולעדכן בהתאם
מה אני מדברת רק תחושות.ראיתי שיש שם מערכת בקרה שמראה מה בדיוק עושה כל אחד שנכנס לפורום, מה הוא קורא למה הוא מגיב,באיזה שעות נכנס וגם תגובות , תלונות בקשות וכו' HA NCHI?כי אני לא לגמרי הבנתי את עצמי!!!