בוקר טוב

shongold

New member
../images/Emo2.gif עוד יותר אמא לה' את חושבת

שהרגעת אותי עכשיו הפוך מזה שימי לב מה כתבת ראיתי מערכת בקרה שמראה - היכן מערכת הבקרה מקמי אותי במיקום המדוייק מה בדיוק עושה כל אחד שנכנס לפורום מה הוא קורא למה הוא מגיב באיזה שעות נכנס תגובות תלונות בקשות oh my godness הקג"ב זריר לידם....

lala8224

New member
שון,

את יכולה להיכנס לעריכת אישי, ולבחור שם את האופציה להיות מוסתרת ואז בעצם לא יכולים לראות את מעשייך.

רנה6

New member
לפעמים אין ממש ברירה...

כלומר, אם את מבקשת עזרה ולא נענית, את צריכה לנסות ולתהות ולטעות

talytal

New member
שיר, מצטערת שלא יכלתי לעזור..../images/Emo201.gif

כמו שכבר כתבתי אתמול, יש לי בעיות עם האינטרנט, ויש כרגע די הרבה דברים שאני לא יכולה לעשות. למשל - כל תגובה שאני מגיבה פה או ברשמי, לוקח לי בערך רבע שעה להעלות, בגלל שהחיבור שלי כל הזמן מתנתק... מקווה שהכל ייפתר בהקדם, אבל אין ספק שכרגע המצב לא אופטימלי מבחינת יכולות הניהול שלי... שמחה לראות שאת בכל זאת מסתדרת.

רנה6

New member
טליטל...

כבר לא צריכה תגובה ממך לגבי האתר החדש...הצלחתי בכוחות עצמי.

טוב נו..אני גם לא ממש מסתדרת שם..

אבל גם לא פה.... אז זה לא ממש משנה.. בוקר טוב בננות, מה שלומכן?

rifkin1

New member
טוב, הייתי חייבת לשחק קצת עם עתמונו

קצת עם עתמונות...

Nova5

New member
ריפ, יפה...אין מה להגיד...

אני אפילו מודעת שזה גישה אמנותית מסוימת, אבל יש לי בעיה לראות את ג'קו "חתוך" באמצע, למרות שזה מאוד מיוחד ואפילו סמלי... אולי יש לך דוגמאות במלאי התמונות בסגנון הזה? שאת עשית או אולי אומנים מפורסמים. אני מאוד רוצה להתחבר לעבודות האלו שלך, וכמו פקצה מושבעת רוצה לראות אותו חתיך ולא חתוך. אם את לא רוצה לפרסם עבודות בפורום, אולי תשלחי לי באישי... תודה, כעקרון עבודות מעניינות ביותר

rifkin1

New member
האמת היא שג'קו הוא הראשון שאני

חותכת...חחחח אבל אם את רוצה את יכולה לראות את כל התמונות הרגילות באלבומים, עדכנתי אותם ממקודם. בכל מקרה, תודה על המחמאות יאנוש.

eilati27

New member
בוקר אור לכולן...

אני לא יודעת מה איתכן.. אבל אני ממש אחוזת אימה... לא מצליחה להתחבר לפורום של האתר החדש... ממש קשה... לא יודעת מי נגד מי שם... בינתיים אני בדעה של קניה... נשארת נאמנה למקורות... אולי עד שמישהו יסביר לי איך לעזעזל מתפקדים שם... כמו להכנס לעבודה חדשה... חחח... ממש מבהיל... לא ידעתי איך לרשום שם הודעה ומי ענה למי על מה ולמה...!!!
בקיצור... מבוהלת... ג'קו נסיך יקר.... אוהבת אותך המון.. תשתדל לבקר בינתיים גם כאן,עד שלפחות נתפוס את הקונספט באתר החדש!

למעלה