מה קורה חבר´ה? כמה תמונות למה אני לא מוצאת אוף אני עוד אמצא...............
D DiGiHiLa New member 23/7/02 #1 מה קורה חבר´ה? כמה תמונות למה אני לא מוצאת אוף אני עוד אמצא...............
S star_female New member 23/7/02 #2 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ט"ו באב - המשך!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ^_^ יום חדש ועוד תמונות, פיקים וכו´... אז.. let´s start! דאיקן *-*
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ט"ו באב - המשך!! ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ^_^ יום חדש ועוד תמונות, פיקים וכו´... אז.. let´s start! דאיקן *-*
R Rocketshipper New member 23/7/02 #8 אני גאה להציג בפניכם... את הציור החדש חדש שלי שציירתי רק אתמול ^-^ טרי טרי ישר מהתנור!
S star_female New member 23/7/02 #11 וואה! איזה חמוד! **-** הכל כל כך חמוד בציור הזה! הצ´יבים, וקן, והלבבות... ^_^ והצביעה ממש טובה! *_*
G Goggle Girl New member 23/7/02 #46 *******.******* ../images/Emo23.gif עכשיו רק להוציא את קן מהתמונה... ולשים את וורמון טיפה בצד...
R Rocketshipper New member 23/7/02 #47 חחחחחחחחחחחחחח XD אגב יש לי תאוריה קטנטנה בקשר ליולי נראה לי שפשוט.... היא מאוהבת בכולם o.o חחחחחחחחח ברצינות.. היא פשוט אוהבת את כולם.. *group hug* במיוחד את קן though
חחחחחחחחחחחחחח XD אגב יש לי תאוריה קטנטנה בקשר ליולי נראה לי שפשוט.... היא מאוהבת בכולם o.o חחחחחחחחח ברצינות.. היא פשוט אוהבת את כולם.. *group hug* במיוחד את קן though
S star_female New member 23/7/02 #9 ^^; מסכן דייויס ken: go-gomen (sorry!) dai: i~tte koto yo... (this hurt...)
R Rocketshipper New member 23/7/02 #13 זה רק אני... או שדייויס נראה יותר כאילו הוא נהנה מאשר כואב לו? ^^;
R Rocketshipper New member 23/7/02 #15 טוב טוב.... עקב בקשות מיוחדות אפרסם כמה מהדייקנים שציירתי בבקשה D:
R Rocketshipper New member 23/7/02 #16 הנה אחד שאני קצת יותר אוהבת ^-^ אובססיית החתולים נמשכת!!!!! מוואהאהאהאהאהאהא!