ט"ו באב - המשך!!

star_female

New member
^^;;

הייתי שמחה להציף מחד אבל לא נשארו לי מספיק תמונות שאני רוצה לשים כדי ממש להציף... בגלל זה לא שמתי הרבה היום ^^ לא נורא, אני אמצא עוד *הולכת לחפש* אה, ואני לא אתנגד גם לדבר קצת... זה יותר כיף מסתם לשים תמונות כל היום (במיוחד כשאני כמעט היחידה ששמה
)

Digi Lista

New member
מה שנכון נכון...

בהחלט ניצחת את כולם מבחינת כמות התמונות ששמת, אם היה לי קצת יותר זמן הייתי מנסה אפילו להתחרות בך0"כשיש תחרות הצרכן מרוויח...")ולדבר עם אנשים ולא עם פיצולי האישיות שלי בהחלט נשמע מעניין...

Digi Lista

New member
../images/Emo99.gif(כן, אין לי כותרת...)

התלהבתי מהסמיילים של הפרצופים אז אני שמה אותם...אגב, אני מצטערת שאני לא זוכרת שמות אבל שמתי את התמונות שנדמה (אולי אני טועה) שלי ציירה בגלריה, וגם 4 פיקים במאמרים(אגב עדי- שוב מקווה שאני לא מתבלבלת, מעולם לא דרשתי פיקים בעברית, רק המלצתי כדי שמי שלא מבין\לא אוהב לקרוא אנגלית יוכל להינות כי הם באמת טובים).

Digi Lista

New member
לה,לה,לה...

מצטערת שהכותרות היום לא בדיוק מלאות השראה, אני כמו שציינתי לא בשיא היום.

Digi Lista

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

מי אמר שאני לא מקורית(אני...)היום...הינה גיוונתי בסמלים...(אני בטוחה שכולם נפעמים ומודים לי...)

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יחי הקיטש...(מה עובר עליי?)...כן, שוב אין לי כותרת.. אבל יש לי משהו שכבר אמרתי... כשהם היו בבית ג´יגה הם החליטו להתפצל(מדובר על יולי קארי וטי.קיי), כן, הם התפצלו...יולי התפצלה טי.קיי וקארי הלכו כמובן ביחד מעניין האם היה משהו שקרה לפני שהם הותקפו...

Digi Lista

New member
לפני ההפסקה...

אני מניחה שאני עוד אחזור היום(אלא אם כן אני ממש לא ארגיש טוב...)אבל כרגע אחי מנדנד שהוא רוצה את המחשב(לא שהוא לא בילה בו חצי יום...)אז עוד מעט אני אצא להפסקה(במילא אני לבד..).

Goggle Girl

New member
ושוב שלום! שלוםפ גם לך!

צר לי להודיע לכל אוהבות השונן אי, אבל א) אין לי יותר (שאני יכולה לחשוב עליהן) ב) יש לי תמונות של הט טובות *.* ג) אל תבינו אותי לא נכון, פשוט אני צריכה גיוון
אז נתחיל... טוב, שונן אי דיג´ימוני. היי, זה שונה! ואח"כ... תגובה על כל השונן אי מהעונה הרביעית. יש שם גם בת. נכון, היא אחת, אבל עדיין... *הולכת במיסתוריות אל תוך האפלה*

Goggle Girl

New member
נקמה!!! D:<

טוב... זה רק ההתחלה. יש לי ארבע תמונות, ותיראו את כולך ^^ עדיין חמוד

Digi Lista

New member
ושוב נצאה אל הדרך...../images/Emo13.gif

מצב הרוח השפוף שלי ממקודם השתפר פלאים(אין מה לעשות אני אדם בעל מצבי רוח קיצוניים...לא שזה מעניין מישהו...)

למעלה