יומולדתתת לג'ארד

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif יומולדתתת לג'ארד

הייתי חייבת לפתוח אשכול, כי קודם כל לא כל בנאדם חוגג 38 ונראה כמו בן פחות מ20... והואא המודל לחיקוי וההשראה הכי גדולה שלי, אז אני מאחלת לו את כל הטוב שבעולם ומצפה להגיע בחיי לעשות דברים שהוא עשה בלפחות שנה אחת בחייו.... והבנאדם הזה עבר הרבה תהפוכות ומפלות ועליות וירידות שוב ושוב ושוב ואני גאה בו כל כך על הכל 3>3> וכתבתי לו מכתב בטוויטר ובפייסבוק יותר ארוך מהחיים שליי XD אז אם הוא רואה, והוא לא ראה בכל המקומות האחרים אז המון מזלל טובב ועדד 123456789 שנים ללא זקנה כלל XD ושישאר אדם יפה מבפנים ומבחוץ כי הוא בסופו של יום באמת כזה =] תאחלוווו לוו גםםם 3>

sivanush30

New member
מזלל טובבבבב !! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לג'ארד מזל טוב עד 120 !! מאחלת את כל הטוב שבעוולם ..שיהיה הרבה אושר ועושר ובריאות בעיקר המון אהבה אוהבת מואהה !! :p

../images/Emo224.gifתני להן

מי אנחנו שנעצור אותם \ =, אחרי הכל כולנו מתישהו היינו כאלה -_- (לצערי)

אבלל דיי לומר שזה פאנגרליות

לא זוכר את המטורפות שצרחו לג'ארד בצ'אט ? זה פאנגרליות 0.0 אגב קיבלת את מה שהזמנת ?

דיי עם התגובות האלה גם.

היא לא עברה את הגבול, יש דברים שמעצבנים אותי מאוד.. אבל כל אחד ודעתו האישית. פעם הייתי מאוד קיצונית בדעות שלי.. אבל תכלס- לכל אחד כאן יש איזה פייבוריט. היא פתחה שרשור ליומולדת - גם אני וגם אחרים עשו את זה עוד לפניה. אז אם אין לאף אחד משהו חכם יותר לומר- תשמרו את הדעות המעליבות האלה לעצמכם.

tool2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

BlackHeadAndy

New member
לא אמרתי על השרשור יומולדת

אמרתי על זה שדיי כבר על להגיד כמה שג'ארד חתיך ונסגד ומושלם. זה שהיא מעריצה אותו וזה הפייבוריט שלה, זה בסדר, הוא גם הפייבוריט שלי אבל להזכיר בכל שרשור אפשרי כמה שהיא חושבת שהוא מושלם זה נהייה מעצבן. שמענו בפעם הראשונה, הבנו.

אני לא זוכרת שאמרתי שהוא הפייבוריט.

לדעתי שאנון ותומו מתעלים עליו רוב הפעמים.. אני מדברת עליו בתור אדם תמיד (שימו לב) והוא לא מושלם...... אף פעם לא אמרתי שכן... הוא בנאדם נורא יפה ומוכשר אבל חסר לו הרבה כדי להיות מושלם... כמה קל לנפח דברים 0.0

הלוואי XD חחח הכוונה זה..

שקודם כל אני מעריכה אותו על היותו אדם ולא סתם זמר חסר אופי או דעה, ועל הכישרוניות שלו ועל הדברים שהוא עשה ועושה כמו כל הסרטים והדיסקים והכל 0.0 והאהבה שלו ושל תומו ושאנון לאשלונים היא עצומה וזה מדהים בעיני 0.0 אחרי זה אני מתייחסת לקטע שהוא יפה -.- וגם זה בגלל שהוא בעל יופי מיוחד 0.0 אבל לא מהמטורפות שיצעקו לו 2000 פעם אתהה מהמממםם אני רוצהה לאנוס אותך... אני מכבדת אותו ומעריכהה D:

אני לא רואה מה לא נכון במה שהיא כתבה

ואיך זה פאנגירלי. בכל מקרה, יש דרך לומר דברים. ויש גם את האופציה להבליג- אפשר גם לסגור את ההודעה ולא להגיב עליה, אפשר להתעלם. כי מה שקורה פה נותן הרגשה מאוד לא נעימה.. בסוף אנשים יצטרכו לחשוב פעמיים לפני שהם יכתבו פה הודעה. אם זה היה עובר את הגבול - הייתי מעירה בעצמי.

BlackHeadAndy

New member
הבנתי את הכוונה שלך

למרות שלא שיניתי את דעתי, אני אתנצל. הניסוח שלי לא במקום ופשוט הזכרת לי דפוס התנהגות שאני לא אוהב. אני בדרך כלל נוטה להתעלם ולהישאר בשקט גם עם דברים שמציקים לי, אז עשיתי טעות שהעליתי את זה ככה ואני מצטער. למרות זאת אני עדיין מבקש, דניאל, שתיקחי את ההערה שלי לתשומת לבך ותנסי להעריך את הבנאדם יותר במורכביות שלו ותראי את שאר הלהקה כמשלימה ולא כנגררת. עד כאן לסכסוך המיותר הזה.

כפרה עליך

ניסחת את זה כאן מצויין. כל אחד יכול להגיד את דעתו כל עוד הוא אומר את זה בדרך נכונה.

אני לוקחת והבהרתי לך

שמה שהיה עם ההגזמה היה אחריי יומיים שלא ישנתי בגלל הצ'אטים איתם.. והיום לא ראיתי שום רמז לפאנגרליות בהודעה שלי. אני מאמינה באופי של ג'ארד ובהפגנת האהבה שלו כלפי הקהל ובשאיפות לגבוה ולומדת מזה לחיים הרבה יותר מכל דבר אחר ואני לא אמרתי איי פעם בחיי ששאנון ותומו פחותים ברמה שלו, אלא להפך, שלרוב הם מתעלים עליו בכישרון הטבעי שלהם ולמעשה מרימים את הכל ביחד. לא התכוונתי שזה יסתכסך ואני חושבת שאתה בנאדם מדהים שעומד על העקרונות שלך. סוף סיפור. friends again ? :D

למעלה