יומולדתתת לג'ארד

BlackHeadAndy

New member
אוקיי

ודרך אגב, הדברים שלי כבר הגיעו אבל ההורים שלי לא נותנים לי אותם עד שהם יראו את התעודה שלי, הם בטוחים שנכשלתי בהכל

BlackHeadAndy

New member
הם לא בדיוק צודקים

ואני בכיתה ט', נכשלתי בספורט, גיאוגרפיה, היסטוריה ומתמטיקה אבל עכשיו אני עושה מועדי ב'. אני פשוט שונא את המורה ההומופובית והמגעילה שיש לי לגיאוגרפיה אז לא עשיתי את המבחן אפילו שידעתי אותו.

שלא תטעו, אני לא לוקחת פה צד. אני מבהירה

דברים וכללים בנוגע לאיך צריך להתנהג אחד לשני בפורום הזה.

maya254

New member
מזל טוב לג`ארד המהמם הזה!

תגידו איך אפשר לשלוח לו הודעה בשמנו, כאילו מישראל..

liron138

New member
מזל טוב לבנאדם הכי מדהים בעולם...

חוץ מכמה כמובן..חחח מקווה שימשיך ליצור דברים מדהימים...ושהקול המדהים והמרטיט שלו ילווה אותנו עוד הרבה..:)

orLeto

New member
ואוווו!!!!!!!!!!

הוא כל כך נראה בן 20.... איך 38???איך???? שיהיה לו המון במזל טוב..אני אציץ את הטוויטר שלו בהפי בירת'דאי...:DDDDDDD

A Modern Myth

New member
מזל טוב לאחד האנשים המוכשרים ביותר כיום

שלעולם לא יפסיק להראות בן 25. וכמובן שנזכה ממנו לעוד הרבה שנים של מוזיקה טובה

What If I

New member
מזל טוב לג'ארד המושלם../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

I AM7

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo226.gifכפרותתתתת../images/Emo85.gif../images/Emo214.gif

נשמוני גם אם אתה לא קורא את ההודעה הזו(גם עברית וגם...בתפוזS:) אני מאחלת לך שתגדל ותשמין..ותשמין... אל תשכח לעשות מוזיקה טובה! לא עכשיו רציני
מזל טוב יום הולדת שמח ג'ארדי בוי
והכי חשוב - אל תפחד מהקמט הראשון !
LOVE YOU

maya254

New member
תמונות של ג'ארד עם אימא שלי מהכריסמס!

http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2403988/jared-leto-christmas-eve-15/ עכשיו הבנתי למה הוא ניראה טוב בגיל 38.. זה בטח גן שהוא ירד מאימא שלו חחח

../images/Emo224.gifגם היא נראת טוב בגילה..

והיא לא נראת אחותו ולא אישתו ולא נעליים..-_- רואים שזאת אמא שלו (חיחי יש להם אותו אף
). היא צריכה להיות משהו בסביבות ה60\70 ככה, כמו שאמרתי..לא נראלת

למעלה