שא' נפוצות

בהביבו

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשא' נפוצות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בבקשה קראו כאן

בהביבו

New member
בכדיי להקל:

אני אבנה שא'. כל מי שמוכן, שייענה על שא' מסויימת, ייכתוב בנושא את מספרה, ואת התשובה בגוף ההודעה.
השאלות: 1. באיזו שעה עליי להגיע להופעה "כל הקופה"? 2. האם קיימות הסעות מאורגנות ממקומות בארץ? 3. מה הולך להיות בהופעה? (סוג מוזיקה) 4. האם קיימת הנחה כל - שהי בקניית כרטיסים? 5. היכן בידיוק נמצא האנגר בת"א? בינתיים אשמח שתעזרו לי באלו. בהמשך אעלה עוד שא'. תודה.

1, 3, 4, 5

1) הארוע אמור להתחיל ב-22 (בטח יתחיל ב-00). 3) מיטב אומני ההיפ הופ והרגאיי. 4) במכירה מוקדמת המחיר הוא 99 ש"ח, אם קונים בקופות יש הנחה של 10 ש"ח בוואלה. 5) האנגר נמצא בנמל ת"א, קרוב לחוף מציצים.

שאלה 2

אפ אתם מעלים על דעתכם ליסוע סהסעות (שגם ככה אין) תבואו 4 שעות לפני הזמן ואז אם יגידו לכם "עוד רבע שעה בא האוטובוס" אולי תספיקו להגיע... אתם שואלים מאיפה הקרצתי את הדבר המופלץ הזה: "רוק העצמאות 2003" ההסעה מחיפה =)

סיונול

New member
גם לנו זה קרה...!אבל בהסעה פרטית..

שאנחנו אירגנו... הלכנו כולם.. והזמנו מיניבוס..( ל20..) והוא איחר בשעה וחצי.. 20 אנשים ישבו וחיכו למיניבוס מזדיין... והכרחנו אותו כפיצוי להוריד ב6 בבוקר כל אחד בבית שלו.. והיו גם כאלו מישובים ליד..:) הקיצר זיינו תנהג:)

על שעה וחצי את בוכה?!

אנחנו חיכינו 4 אני חוזרת 4 שעות במיסעה (למי שעבר את הבגרות בלשון צריך לדעת שזה טרמפיאדה)... ועוד בדרך חזרה היו אמורים להביא לנו 5 אוטובוסים רק לחיפה אבל למה שיעשו את זה?! זה חיפה.... אז היינו צריכים לישון בנסיעה על הרצפה כשהראש של גילי תקוע לי בבטן, הראש של עדי בפרצוף והכיסא שהיה בו איזה שפיץ מעצבן נתקע לי באוזן...!

The Macker Girl

New member
...Hush, hush now

תפסיקי להתלונן :) נכון שהגעת בסוף? נכון. נכון שהגעת בדיוק בזמן למוקי? גם נכון? נכון שהיה לך כיף איתי? נכון
נכון שנהנת להתנפל על סוויסי ולצעוק בכניסה למתחם אומנים "אבל מוקי מכיר אותה!"? גם נכון. נכון שחזרת הביתה בסוף בחתיכה שלמה? נכון. אתה רואה? הכל הסתדר לטובה... :)

The Macker Girl

New member
זה בהחלט היה מבדר...

- "נו, אתה לא זוכר אותנו? בבקשה, תכניס אותנו..." - "אני לא יכול" - "נוווווווווווווווו סוויסה, בבקשההההההההההההה" - "אני מצטער, אני באמת לא יכול, אני מצטער" - אבל, אבל.... נווווווווו... היא מכירה את מוקי! היא חברה של מוקי! באמת!" - "אני באמת לא יכול. ביי" ואז הוא נעלם באופן מפתיע אל תוך מתחם האומנים, את נשלחת לרגל אחרי המכתב שאיזה פאנטית כתבה, והסטוקר שלי הכה בשנית...

double M

New member
תשובות להכל...

1. המופע מתחיל ב-22:00, והקופות יהיו פתוחות לקניית כרטיסים מ-19:00. 2. במידה ואתם הרבה אנשים, מעל עשרים, אתם יכולים לבקש מהיחצן שדרכו קניתם לארגן הסעות, זה כמובן כרוך בשתלום נוסף. 3. בהופעה תהיה אחלה מוזיקה
. הערב לא ייתנהל כמו רוק עצמאות או משהו בסגנון, אלא יהיה הרבה יותר מיוחד ועם הפקה ואירגון מוקדמים. כל הערב יהיה שיתופי פעולה בין האומנים, מלחמת מיקרופון, ג'אמים חיים על הבמה וכו'. כבר כמה חודשים שמתנהלות חזרות למופע, ואתם לא הולכים להתאכזב. 4. במכירה מוקדמת המחיר הוא 99, לחיילים וסטודנטים המחיר הוא 89. בקופות המחיר יהיה בין 120-140, אני לא בטוח. ויש הנחה בוואלה כמו שאמרו. 5. ההאנגר נמצא בנמל תל אביב שנמצא בערל בקצה הצפוני של הטיילת והחופים של מרכז תל אביב.

בהביבו

New member
אהה אאהה.. מתן הגבר.

תודות רבות. הכנסתי את התשובות של נמרוד (שבקניק מתלהם), אבל מחר בשקט -שקט אני אעבור על מה שאתה רשמת ואני אעדכן במידת הצורך. (תודות). נ.ב.
(אתה יחצן נכון?) דבר איתי באי סי מתי שאתה יכול לגביי משהו.

double M

New member
קבלו תיקון קטן....

הכרטיסים במקום יעלו פחות ממה שכתבתי, אני לא יודע כמה בדיוק. בכל מקרה הם לא יעלו פחות מ-99...

DJ JuVi

New member
תשובות...

טוב זה מה שאני יודע.... 1. וזה ממש חשוב- להקדים כמה שיותר!!! פילוני אמר לי בעצמו שמי שיאחר יפספס. תבינו, לא כולל הדי ג'יים, זו הופעה של 3 וחצי שעות. אסור לאחר בשנייה, יש להקדים, כמה שיותר. כמובן שאם אתם רוצים לעמוד ממש ממש ממש ממש ממש ממש מאחור, אתם מוזמנים להגיע בחצות, כך לי יהיה יותר מקום מקדימה
3. אתם רציניים??????????????? 4. ההנחה אצל היחצ"נים ובוואלה!. טוב אם צריך משהו אני באזור..

double M

New member
למי שלא הבין:הוא דיבר עם פילוני ../images/Emo13.gif

סתם סתם ג'ובי, בקטנות.

למעלה