שא' נפוצות

choul

New member
פינה יפה

אבל לדעתי צריך להעלות לשם שאלות שאנשים לא יודעים את התשובה

EmGee

New member
אם יש לך או לכל אחד אחר שאלה שאתם

לא יודעים את התשובה אתה מוזמן לשרשר כאן או לשאול אותי באייסיקיו/מירק/מסרים/טלפון/כל אמצעי תקשורת אחר.

MiToOsH

New member
6. למה לעזאזל... ../images/Emo104.gif

ההגבלת גיל
מישהו יכול להסביר לי

EmGee

New member
האירוע בחסות של הייניקן

במקום שהקהל ישלם 150 שקל כניסה הוא משלם 100 שקל כניסה והייניקן משלימה את ההפרש. הייניקן למי שלא יודע זה משקה אלכוהולי שאסור לשימוש ע"י קטינים ולכן הייניקן לא מעונינת לבזבז את כספה על אנשים שלא יוכלו לצרוך את מוצריה.

MiToOsH

New member
בגיל 17 מותר אלכוהול../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo104.gif

EmGee

New member
נכון, יש לי אינטרס לצמצם את היקף

המכירות שלי, אני מעונין למכור כמה שפחות כרטיסים ובגלל זה אני ממציא שמועות בקשר להגבלה.

בהביבו

New member
גלעד תראה,

אני שוחחתי כבר עם מספר אנשים בעיניין: תגובתם של המשרד להזמנות כרטיסים: "אההממ.. 15 ומעלה." תגובתם של יחצני א-ו-מ-נ-י-ם אשר מופיעים: "שיקרית! אין שום הגבלה. אולי היינקן חושבים שייגבילו. הגבלה - אין!" תראה - אני בן 14. אני יודע למה אני הולך ואני לא מתכוון ללכת סתם (בן בן בן! אל תדבר.. גם ככה אתה צריך למצוא הסעה
)

EmGee

New member
סבבה שיהיה לך בהצלחה בכניסה

אבל רק לרקורד, האירוע נקרא "פסטיבל הייניקן" זה אומר משהו על למי יש מילה יותר חזקה בנושא... אבל שוב, זה לא מטרה שלי שלא יהיו שם קטינים. אני כולה מוכר כרטיסים ומעביר את המידע שקיבלתי מהייניקן. מי שרוצה לנסות להכנס שיהיה לו בהצלחה מכל הלב ממני

בהביבו

New member
גלעד ../images/Emo13.gif ------->

אני מבין לגמריי את מה שאתה מנסה לומר. ואני גם סומך עליך שאתה לא סתם אומר את זה ושלא תהיי לך בעייה שגם "קטינים" יהיו נוכחים בהופעה. (פסטיבל) כמו כן אני מבין שזה של היינקן הפסטיבל\הופעה - ואני מודע למשמע: ההיינקן, ואני מבין גם למה מדברים על הגבלה. אבל עלייך להבין שנלחמים על זה. מצד אחד - אני לא אדבר באחוזים כיוון שאין לי מספר מדוייק, אבל רוב ה"לקוחות" הם מגילאי 12 וחצי - 15. לכן - מתחשבים באלו. כמו כן - ברגע שאין הודעה רישמית משני הצצדים, וכל אחד אומר משהו אחר בכל זמן נתון אחר - לא מורשים לעשות לי כלום. לא הגיוני שאקשיב למילה של יחצן של מוקי שאומר שאין בפרוש אין! ולמשרדי הקופות של "כל הקופה, שהפעם לי - אמרו 15 ומעלה. לכן שאני בא על סמך דברים נכונים\שגויים, לא יוכלו לעשות לי כלום. אבל שוב - היה כאן חוסר אירגון בנושא הזה, וחבל. אני מקווה שלא יהיו בעיות. אני בינתיים רק צריך למצוא לי טרמפ..

MiToOsH

New member
...... ../images/Emo104.gif

אם אני אבטיח לשתות הרבה הרבה הרבה הייניקן אפילו שאני שונאת...

למעלה