שרשור הכרות

mayane21

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif שרשור הכרות ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לכבוד כל החדשות שבנינו והותיקות, בואו ונכיר קצת יותר טוב אחת את השניה
שם:
תחביבים:
ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים:
אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר:
מהו הלק שעשה לך את החודש:
איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר:
טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות:
למזמינות לקים מאתרים בחו"ל, מהם הטיפים והעצות לקניה בטוחה ומוצלחת:
מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים:
ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום? שבוע נפלא לכולכן

יפעתיקו

New member
אני:)../images/Emo110.gif

שם: יפעת גיל: 17 עיסוק: כרגע תלמידה תחביבים: כדורעף.. ציפורניים(אלא מה? חח) וכשיש מצב רוח אז גם צופים ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים: מכתה י'... זה לא כזה מזמן סך הכל.. אנשים בטוחים שנולדתי עם לק בידיים חח דבר ראשון כשרואים אותי אומרים לי להושיט את הידיים כדי שיוכלו להסתכל לי על הציפורניים חחח.. אבל האהבה התחילה אתלי רק לפני שנתיים אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר: הכל... אבל במיוחד קרם מהו הלק שעשה לך את החודש: peppermint twist של קולור קלאב איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר: אין לי אחת כזו... כרגע הלקים שיש לי מהם הכי הרבה מאותה החברה זה אורלי.. אם רק הייתי יודעת איך קונים מחול ואם רק היה לי האומץ לקחת את הסיכון הייתי רוצה לנסות גם את צ'יינה גלייז טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות: להקפיד לישטוף ידיים לשייף כל כמה ימים את הציפורניים, לשים מחזק טוב, להקפיד להשתמש בבסיס לפני הצבע.. ולהתאים את אורך הציפורניים לאורח החיים- כלומר אם את ספורטאית (כמוני) במיוחד בספורט שדורש הרבה עבודה עם האצבעות (כדורעף) לדאוג שהציפורניים לא יהיו ארוכות מידי... או אם את עובדת הרבה עם מחשב אז זה לא הכי נוח להיות עם ציפורניים מאוד ארוכות למזמינות לקים מאתרים בחו"ל, מהם הטיפים והעצות לקניה בטוחה ומוצלחת: אשמח לקבל טיפים:) אולי יום אחד אקבל את האומץ.. מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים: אני צריכה לקנות עוד לק שחור של קונאד וכמה דיסקיות (חיקוי) ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום? אשמח אם יהיו תחרויות.. כל פעם מישהי אחרת תהיה אחראית על תחרות ותקבע פרס מסוים שהיא תוכל לעמוד בו והיא תקבע נושא לתחרות ותחליט מי העיצוב הזוכה המשך יום נעים ואחלה שאלון הכרות:)

mayane21

New member
אחלה טיפים ../images/Emo45.gif

ואהבתי את הרעיון של התחרויות. תמשיכי להאיר את עיניינו עם העיצובים המשגעים שלך!

lulilol2

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: אסתי
גיל: 23 עיסוק: עד ללפני חודש עבדתי, כרגע מובטלת אבל מעסיקה את עצמי בתחביבים ומכון כושר תחביבים: עיצוב גרפי, אמנות, ציפורניים ואיפור
ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים: מכיתה ח', כאשר בת דודה שלי עשתה לי דוגמה יפה בציפורניים וכל הבנות בכיתה התלהבו ונתנו מחמאות אז הבנתי שיש לי ציפורניים יפות והתחלתי לטפח, אני חושבת שרק בשנים האחרונות בערך ממש התמכרתי קשות
אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר: סגולים, ורודים, פרנץ' לבן מהו הלק שעשה לך את החודש: פרנץ' ובאצבע אחת ציור של הלו קיטי שעשיתי בעצמי (תכף אעלה תמונה) איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר: מממ יש לי הרבה שיק וג'ייד אז אני חושבת ששתייהן אהובות עליי טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות: פעם בכמה חודשים אני לוקחת חצי לימון ומכניסה (מעסה או טובלת.. קשה לי להסביר) את הציפניים בתוכו. התוצאה: ציפורניים לבנות וחזקות. הקרדיט לטיפ: אמא שלי. למזמינות לקים מאתרים בחו"ל, מהם הטיפים והעצות לקניה בטוחה ומוצלחת: לא מזמינה באינטרנט מחו"ל, אם יש לי משהו מחו''ל זה מדודה שלי מארה"ב שמביאה לי מתנות
מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים: ערכת חותמות של קונאד או חיקוי כלשהו.. ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום? מממ מכיוון שאני חדשה אני לא יודעת אם כבר קיימת פינה כזאת, בכל מקרה הייתי רוצה לראות פה טוטוריאלים של דוגמאות יפות שלב אחרי שלב שהבנות מכינות בעצמן ואולי גם אני אתרום חלק
שמחתי להכיר
שיהיה לכולנו המשך שבוע נפלא

mayane21

New member
יש לנו הרבה במשותף ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

ואני מאד אשמח לראות תמונה של הדוגמא עם הלו קיטי.
צריך להיות מהמם! חשבתי לעשות זאת גם אך עדיין לא ניסיתי. שמחה שאת איתנו! ושיהיה המשך שבוע נפלא גם לך

lulilol2

New member
וואלה? מגניבב ../images/Emo140.gif

העלאתי את התמונה, אשמח לתגובה
וגם אני מאוד שמחה שהגעתי לפורום הזה :) דרך אגב.. עדיין לא ענית על השאלון

lulilol2

New member
והתמונה- הלו קיטי על הציפורן שלי ../images/Emo9.gif

זה יצא קצת צולע.. חייבת לציין שזאת הייתה פעם ראשונה וגם זה היה רק ניסיון והתכוונתי להוריד מיד אבל היא פשוט מתוקה כזאת וכאב לי להוריד אותה
אפילו הפרנץ' הזה היה לי כבר כמה ימים לפני..

mayane21

New member
ויייי איזה מתוק ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אהבתי!! ראיתי לפני כמה זמן סרטון ביוטיוב שמדריך איך לעשות, התלהבתי, הבטחתי לעצמי שאנסה, אך לא היה לי זמן....
כל הכבוד לך! את מאד כישרונית

lulilol2

New member
תודה רבהה ../images/Emo140.gif

גם אצלי ההשראה באה מיוטיוב, ראיתי סרטון עם תמונות רצות של מלא מלא דוגמאות מהממות! איך שראיתי את קיטי עצרתי את התמונה והתחלתי לנסות על עצמי :)

Angel Of Moon

New member
גם אני!

שם: גל
עיסוק: בקרוב סטודנטית
תחביבים: חיות, טיולים בטבע, איפור וציפורניים, טניס, תולעת ספרים, סרטים מפחידים ו- ציור !
ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים: אחרי הצבא, שזה לפני שנה וכמה חודשים..
אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר: דואוכרומים מטאלים ושימרים מיוחדים מאוד.
מהו הלק שעשה לך את החודש: כאילו, בכלל ? אני נורא אוהבת את ROCK CANDY של אורלי
איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר: לא ניסיתי יותר מדיי, אבל ממה שיש לי אז אורלי.
טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות: לא להזניח. קצת לא מסודרות? לשייף מייד, לא לחכות. הלק מתקלף? להוריד ישר. לא ללכת עם ציפורניים ערומות, תמיד לשים שכבת מחזק. יש עור מיותר? להסיר, לשמן, פשוט לשמור על תחזוקה
למזמינות לקים מאתרים בחו"ל, מהם הטיפים והעצות לקניה בטוחה ומוצלחת: ------------
מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים: אני חייבת להשיג את הלקים מקולקציית הגלאקטיק הזאת של אורלי שהרסה לי תבריאות.
ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום? לא עולה לי כלום לראש...

נעים מאוד

שם: אני נשארת עם פיבי גיל: 30 וחצי כמעט עיסוק: סטודנטית לעיצוב תעשיתי (אבוי לציפורניים) ביום ונציגת שירות לקוחות בלילה תחביבים: תפירה, אפיה, עיצוב ובטח יש עוד כמה ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים: בעיקר בזמן האחרון וזו כבר הפכה למיני התמכרות אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר: מאט מאט ומאט מהו הלק שעשה לך את החודש: הפלסטיק של אורלי אלא מה. כרגע מחפשת לק ומפירי שחור אדום. יש רעיונות איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר: אין ספציפית טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות: יש למישהי מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים: אין לי בדר"כ כי אני אוהבת לחפש ולמצוא. בעיקרון כרגע כמו שאמרתי לק ומפירי שחור אדום ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום: אולי סווצט' השבוע

mayane21

New member
ומפירי?

מכירה את 258 של ש'יק? אומנם הוא לא שחור אלא חום אדום/ יין... לי אמרו שזה ממש מזכיר. כל הכבוד על העיסוק! שיהיה בהצלחה

למעלה