שרשור הכרות

ענבל30

New member
נעים מאוד ../images/Emo140.gif

שם: ענבל גיל: 39 (כבר?) עיסוק: כרגע עובדת בגן ילדים, לפני זה עבדתי בכל מיני ולפני זה הייתי מעצבת גרפית. תחביבים: אינטרנט, קריאה, סריגה, טלויזיה וקולנוע - בקיצור כל מה שהורס את הראייה
ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים: גיל 13-14, עם הפסקה גדולה סביב תקופת הצבא והפסקה נוספת בתחילת תקופת האמהות (לפני כעשור) אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר: סגולים, כחולים, טורקיזיים, ירוקים. חלק מהורודים. אוהבת מנצנצים למיניהם: גימור פויל חביב עלי מאוד, נצנצים ושימרים. מהו הלק שעשה לך את החודש: שלישיה הולוגרמית של צ'יינה גלייז: 2nite, lol, spin me round (כחול, סגול וניוד). איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר: מאלו שניסיתי, צ'יינה גלייז. בארץ - שיק. טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות: מה שעובד בשבילי זה לשמור אותן קצרות. כך הן לא נשברות וכמעט ולא מתפצלות. למזמינות לקים מאתרים בחו"ל, מהם הטיפים והעצות לקניה בטוחה ומוצלחת: אני לא מומחית להזמנת לקים מחו"ל - את אלו שלי השגתי בהגרלות והחלפות למיניהן. מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים: אני זוממת על הסגול והטורקיז מהפלסטיקס של אורלי. בינתיים מצאתי בסניפים שדגמתי רק את האדום והכתום
ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום? לא עולה לי שום רעיון כרגע... נהנית מהפורום כמו שהוא.

angell4

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gifאני

שם: אור גיל: 22 עיסוק: פסיכומטרי
תחביבים: כרגע כמעט כל דבר שלא כולל למידה לפסיכומטרי חחחח ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים: אחרי שהשתחררתי מהצבא ממש נכנסתי לעיניין אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר: בעיקר קרם מהו הלק שעשה לך את החודש: אממ... לא היה משהו מיוחד. קניתי את האדום מקולקציית הפלסטיק של אורלי הוא חמוד איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר: רוב הלקים שלי של שיק אז שיק טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות: בכל פעם שאני מחליפה לק (פעמיים בשבוע בערך) אני משייפת את הציפורניים. ואז כל פעם העיסוק בסידור שלהן קצר מאוד. למזמינות לקים מאתרים בחו"ל, מהם הטיפים והעצות לקניה בטוחה ומוצלחת: אף פעם לא הזמנתי מחו"ל מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים: נראה לי יותר לקים חורפיים כי רוב הצבעיים שלי קייציים ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום? אולי תחרות של עיצובים זה יכול להיות נחמד

Angel Of Moon

New member
גרמת לי לחייך ../images/Emo13.gif

גם אני התחלתי להתעניין בלקים ממש עם השיחרור מהצבא! הדבר הראשון שעשיתי כשהשתחררתי זה לקנות גומיות שיער לבנות , סיכות ורודות, ולק שחור

angell4

New member
חחחחחחח

ביום הראשון שיצאתי לחפשש איך שהגעתי הביתה מרחתי לק אדום איזה כייף זה נכון???????????? אין אני אומרת לך הצבא פשוט מדכא! רק שאת משתחררת את מגלה שיש עולם שלם בחוץ

עונה

שם: מורן גיל: 27 עיסוק: מסיימת תואר בבימוי תיאטרון, עובדת במספר הצגות בתפקידים שונים: הפקה, ניהול הצגה, הפעלת סאונד/תאורה. תחביבים: קריאה, לקים כמובן, איפור, וצפייה בכל אמנות במה אפשרית (הופעות מוזיקה, מחול, דראג, תיאטרון כמובן וכו'). ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים: רק השנה, אחרי שהתחשק לי פתאום ואז גם גיליתי שהדרך שלי להאריך ציפורניים היא לשים לק (כי אז אני לא נוגעת בהן). אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר: כהים בעיקר, עם חיבה יתרה לכחול וסגול. אם אני עוברת לבהירים הם צריכים להיות מעניינים מספיק בשבילי - ניאונים, למשל. מהו הלק שעשה לך את החודש: שיק 276 - הכי קרוב לוורוד פוקסיה מזעזע שהתחשק לי כבר הרבה זמן. איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר: שיק, גם בגלל המבחר הגדול בצבעים ובעיקר בגלל המברשת שבעיני היא הכי נוחה למריחה. טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות: בכל פעם שאני מורידה לק אני משייפת את הציפורניים ועוברת עם באפר להחלקה. לא עושה הרבה מעבר, האמת שהציפורניים שלי נחלשו לאחרונה ואני צריכה למצוא פתרון לזה... אה, ואני שוטפת את הידיים טוב טוב אחרי שהשתמשתי באצטון. גיליתי לאחרונה שלא כולן עושות את זה, כמה שזה נשמע טריוויאלי. למזמינות לקים מאתרים בחו"ל, מהם הטיפים והעצות לקניה בטוחה ומוצלחת: לא מזמינה מחו"ל... מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים: בא לי נורא על ירוק כהה, אולי החדש שיצא לאורלי. ואני נוסעת לברצלונה אז אני מתכננת לחפש שם גוונים מגניבים של חברות שאין בארץ. <אגב, אם מישהי רוצה לעזור לי להכין רשימת קניות, אני אשמח. לא כ"כ מכירה חברות שלא נמכרות בארץ> ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום? בפורום איפור יש פינה בה בכל פעם מישהי אחרת מעלה איפור מעניין שעשתה בשלבים עם תמונות והסבר לגבי כל שלב, כך שאפשר ללמוד לעשות איפור כזה. אולי אפשר לעשות את אותו הדבר כאן עם שילובי צבעים או ציורים מעניינים על הציפורן.

די חדשה פה! ../images/Emo118.gif

היי, אני די קוראת אצלכם בפורום מלא אבל לא מגיבה והגיע הזמן להציג את עצמי. שם: זיו - אני בת! גיל: 23 עיסוק: כרגע משלימה בגרויות ומחפשת עבודה תחביבים: בניית ציפורניים, לקנות מלא מלא לקים כמובן, קומיקסים ולראות האבקות :) ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים: לאהוב הרבה שנים האמת, היו לי קצת לקים בהתחלה ואז החלה האהבה האמיתית שלי מלפני שלוש שנים (מאז שהתחלתי לעשות בניית ציפורניים) וזה לאט לאט צבר תאוצה :) אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר: ורוד וסגול! מהו הלק שעשה לך את החודש: של קאלר קלאב 07 הסגול המהמם!!! איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר: יש מלא, בעיקרון לה צ'ט וקאלר קלאב טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות: מייבש (לק שקוף) אצלי עושה את העבודה :) למזמינות לקים מאתרים בחו"ל, מהם הטיפים והעצות לקניה בטוחה ומוצלחת: האמת שאני לא ממש מזמינה מחו"ל אבל מכירה חברות שכן וזה תלוי אם יש קרובים בארה"ב או אירופה, כי אם לא אז המשלוח יקר מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים: אני צריכה לחשוב על זה, קניתי איזה 6 לקים של קאלר קלאב השבוע חחחח ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום? כרגע הכל סבבה לי :)

עונה../images/Emo262.gif../images/Emo9.gif

שם: יפעת
עיסוק: מנהלת חנות אקססוריז, בניית ציפורניים
תחביבים: ציפורניים ציפורניים ושוב ציפורניים חח קניות, הופעות, טיולים
ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים: מגיל 12 בערך
אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר: אדומים וורודים
מהו הלק שעשה לך את החודש: lolipop של essie
איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר:essie, opi, לאצ'ט
טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות: מממ לשייף אותן פעם בשבוע, תמיד לשים שכבת בסיס לפני הלק ומייבש מעל
למזמינות לקים מאתרים בחו"ל, מהם הטיפים והעצות לקניה בטוחה ומוצלחת: להזמין רק ממי שאת יודעת בוודאות שכבר הזמינו אצלו הרבה ולא היו בעיות וכו' כמו נייל איטיסי טראנס וכאלה
מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים: האדום ההורס של big red apple, opi
ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום?

למעלה