עונה
שם: מורן גיל: 27 עיסוק: מסיימת תואר בבימוי תיאטרון, עובדת במספר הצגות בתפקידים שונים: הפקה, ניהול הצגה, הפעלת סאונד/תאורה. תחביבים: קריאה, לקים כמובן, איפור, וצפייה בכל אמנות במה אפשרית (הופעות מוזיקה, מחול, דראג, תיאטרון כמובן וכו'). ממתי התחלת לאהוב/ לעסוק ולהתנסות בלקים ובצבעים השונים: רק השנה, אחרי שהתחשק לי פתאום ואז גם גיליתי שהדרך שלי להאריך ציפורניים היא לשים לק (כי אז אני לא נוגעת בהן). אילו גוונים ומרקמים של לקים אהובים עלייך ביותר: כהים בעיקר, עם חיבה יתרה לכחול וסגול. אם אני עוברת לבהירים הם צריכים להיות מעניינים מספיק בשבילי - ניאונים, למשל. מהו הלק שעשה לך את החודש: שיק 276 - הכי קרוב לוורוד פוקסיה מזעזע שהתחשק לי כבר הרבה זמן. איזו חברת לקים אהובה עלייך ביותר: שיק, גם בגלל המבחר הגדול בצבעים ובעיקר בגלל המברשת שבעיני היא הכי נוחה למריחה. טיפים לשמירה על ציפורניים מטופחות ויפות: בכל פעם שאני מורידה לק אני משייפת את הציפורניים ועוברת עם באפר להחלקה. לא עושה הרבה מעבר, האמת שהציפורניים שלי נחלשו לאחרונה ואני צריכה למצוא פתרון לזה... אה, ואני שוטפת את הידיים טוב טוב אחרי שהשתמשתי באצטון. גיליתי לאחרונה שלא כולן עושות את זה, כמה שזה נשמע טריוויאלי. למזמינות לקים מאתרים בחו"ל, מהם הטיפים והעצות לקניה בטוחה ומוצלחת: לא מזמינה מחו"ל... מהי רשימת הקניות הבאה שלך בגזרת הלקים: בא לי נורא על ירוק כהה, אולי החדש שיצא לאורלי. ואני נוסעת לברצלונה אז אני מתכננת לחפש שם גוונים מגניבים של חברות שאין בארץ. <אגב, אם מישהי רוצה לעזור לי להכין רשימת קניות, אני אשמח. לא כ"כ מכירה חברות שלא נמכרות בארץ> ולסיום- האם ישנם עוד רעיונות ופינות שהיתן רוצות לראות בפורום? בפורום איפור יש פינה בה בכל פעם מישהי אחרת מעלה איפור מעניין שעשתה בשלבים עם תמונות והסבר לגבי כל שלב, כך שאפשר ללמוד לעשות איפור כזה. אולי אפשר לעשות את אותו הדבר כאן עם שילובי צבעים או ציורים מעניינים על הציפורן.