מי שאוהבת פלצינטה, ומודרטה רק שמה.

תגיוד מתי אתן רוצות וגם אני מתיצבת מה שכתבתי בעברית זה בהונגרית

בצת על כביש הצפון 10 דקות מנהריה

לא בעיה להגיע עם רכבת מתל אביב עד נהירה ומשם בציק

stp51

New member
תתה רונית../images/Emo70.gifתשלחי מספר טלפון ושם של המסעדה

הפתעה לדליה בלוחמי הגטאות

בדרך לרכבת (לשדה התעופה יצאנו קצת יותר מוקדם) עצרנו בלוחמי הגטאות לארוחת בוקר(צהרייים וערב)מפנקת. פעם ראשונה שהיא שם נהנתה מכל רגע. הסלטים מכל המינים מכל הצבעים והטעמים,סוף הדרך. הכל מטעמי הבית, שום דבר לא קנוי חוץ מהקפה כמובן. ישבנו כשעה וחצי ונהנו מכל רגע. ממליצה בחום. הקטע הכי קשה זה החיבוק והשלום ליד הרכבת. וכך נפרדתי לעוד חודש.

שויי

New member
תגידו לי ../images/Emo12.gif אהבה צריכה חג?

כנראה שכן, אחרת לא היו מציינים את ולנטיין דאיי וגם לא את ט'ו באב, חג האהבה היהודי. חשבתי לחלק את חג האהבה לפיסות זמן, חמש דקות כל יום בהן נמלא את המושג הזה בתוכן. לא יודעת מה ומי זה וולנטיין אבל אם הוא גורם לבני האדם להוציא מעצמם יחס ושמחה, שאפו!! לשאלתך שודדת אוהבת זוהרת ומקסימה, כיצד אחגוג, נעורו בי רעיונות. שמחתי שקבעתי פגישה להיום עם הורי. נחגוג על מרק תימני וחילבה. אהבה אמיתית טמונה בחמלה ולכן אסלח למי שפגע בי, מחר אני כבר אכניס לו וגם אעניק אנרגיות של אהבה לכל מבקשי רעתינו, אולי יסתובב להם איזה בורג והם יחזירו בנים לגבולם. לו יהי. ברכות וחיבוקים לכל החמדודים.

../images/Emo42.gifבקר טוב בקר אור, למהלחלק לפיסות קטנות את

יום האהבה, יום המשפחה או ט"ו באב. למה? אצלינו יום יום חג
, כך יש לנו 365 בשנה...
.

שויי

New member
אמיגורו, יש רצוי ויש מצוי ../images/Emo6.gif

ולו היינו מרגישים רק אהבה כל היום בכל יום בשנה לא היינו מקימים לנו אויבים. ככה נבראנו עם כל קשת הרגשות ואין אין אין מה לעשות.

מיקי801

New member
בוקר טוב וחג אהבה שמח../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

איך אני חוגגת את חג אהבה? שלמה בן זוגי היקר כבר שבוע עם שפעת אז אני החלטתי שביום אהבה אחלוק איתו את השפעת.מאתמול גם אני חשה שהשפעת בוחנת אותי ומתקרבת אז מה יותר אוהב מזה? ביחד נשכב במיטה ונבדוק מי משתעל יפה יותר.

מיק מיק אכןזאת נקראת אהבה מושלמת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה

הזדהות יש בינכם חבל"ז....שתהיו בריאים ושתחגגו במיטה בלי שפעת

שויי

New member
../images/Emo8.gif מיק מיק, כיופים זה לא הכל

את כל האהבה שבעולם תחבקי עם האיש שלך. תבריאו מהר, תעשו עוד דברים במיטה חוץ מלהשתעל
וכל המוסיף גורע.

אני 60

New member
מיקי - מרק עוף פעמיים ביום

והשפעת בורחת. -רפואהשלמה- -שלום-ית

אכן כן../images/Emo70.gif אין כמו מרק עוף לשפעת. אתמול בחדשות

אצל עודד בן עמי היו שני רופאים , אחת קונבנציונלית והשני אלטרנטיבי והם שניהם הציעו אלף ואחד תרופות להקלת השפעת ובמלא כסף....והיתה סבתא דבורה שהיא מחברת הספר "תרופות סבתא" והיא הציעה את תרופת הסבתא הכי הכי מוצלחת מרק עוף והעיקר הבריאות

../images/Emo63.gif"תרופות סבתא"של דבורה ליבוביץ..אצלי על

המדף לעשות מלימון לימונדה

אצלינו יש חגיגה של אהבה כל השנה../images/Emo23.gif אז למי

שחוגג במיוחד היום שיהייה לכם יום קסום מלא אהבה

amigoro

New member
ואני שואלת למה לנו לאמץ חגים של אחרים ../images/Emo35.gif

יש לנו חגים לחגוג ואהבה אמיתית חוגגים תמיד - מה שכן עוד יום טוב למכירות של שטויות .

למעלה