טופיק

Axvenom

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo26.gifטופיק../images/Emo36.gif../images/Emo23.gif

:::הנה הטופיק::: לפי דעתכם, למה קוראים לספר האחרון ההתחלה

Digi Lista

New member
האמת...../images/Emo58.gif

ממה שאני יודעת(לא הרבה,לצערי)הם חוזריםלהתחלה לפני הפלישה של הירקים,וכדור הארץ נהיה מה שהיה קודם והכול נשכח(זאת השערה מכיוון שמתישהו נתתם כאן רמז שהגיל שבו הם יהיו מורכב ולא גיליתם יותר אז הסקתי
...) אבל הכול רק השערות שלי,אני לא באמת יודעת(העיקר שיש נשיקה!בין קאסי לג´ייק!!!)

Axvenom

New member
אין מצב

כי כתוב בתקצירון מאחורה שיש לאנימורף וליירקים איזה קרב אחרון או משהו,

Digi Lista

New member
כן...

אבל מה קורה אחרי הקרב?...אני תוהה למי התכוונתם בנוגע לגיל אז אני מעלה השערות מוזרות...

Silver Fox

New member
אני לא קראתי את הספר האחרון../images/Emo82.gif

אבל אני חושבת שמתכוונים להתחלה של עידן חדש, אחר ממה שהיה כשהיירקים שלטו.

אממ.... זה לא קשור לטופיק, אבל../images/Emo188.gif

רשום שם על הכריכה הקדמית בפירוש שאחד מהאנימורפס ייעלם/ימות/או משהו כזה! רשום שם "זה התחיל עם שש, זה יסתיים עם חמש", ומן הסתם הם התכוונו לאנימורפס. ואמנם כבר אמרו כאן שאחד מהאנימורפס ימות או משהו כזה, אבל לא הייתי בטוחה ולא ידעתי אם זה סתם שמועה או לא... אווווף.... אני מצטמררת רק מהמחשבה על זה...

אולי...../images/Emo188.gif

אבל אני לא חושבת שהיו רושמים את זה בכזה דרמטיות בשער אם זה היה רק זה שאקס חוזר הבייתה. גם לא נראה לי שזה שהוא חוזר הבייתה ייבטל את היותו אנימורף.. ורשום שם במפורש שהיו שישה, עכשיו יש שישה. אבל את האמת, לא נראה לי שאקס בכלל ירצה לחזור הבייתה. אולי רק לביקורים קצרים פה ושם. נראה לי שכדור-הארץ באמת התחיל להיתחבב עליו!! או שעלי לומר... לחמניות הקינמון התחילו?
כי הרי הדרך היחידה שבה הוא יוכל להמשיך ולאכול לחמניות קינמון היא להישאר על כדו"הא! הרי אצל האנדליטים הטכנולוגיה עדיין לא מספיק מתקדמת כדי ליצור את המעדן המדהים הזה..
פרימיטיביים....

Nagini Potter

New member
לא רוצה לדעת כלום על הסוף!../images/Emo182.gif

*אוטמת אוזניים* וזה בטח ההתחלה כי האנימורפס ניצחו, אבל היה הרבה נזק ועכשיו צריך לשקם הכל, או בגלל שעכשיו המלחמה כבר לא בידי האנימורפס, אלא הועברה לממשלות הרשמיות והצבא והכל - ועכשיו מתחילה המלחמה הגלויה, ומתחיל עידן חדש של חיים עם חיזרים, וכו´ וכו´... ואני רק רוצה לציין, שגם לפרק האחרון בה"פ GOF קוראים "ההתחלה". ושם זה באמת התחלה, אז אני מניחה שגם פה.. וואי, עכשיו אני כבר כל כך מתה להגיע לספר האחרון!!!!!! זה נשמע כל כך טוב! *מתענה* לי זה לא יקרה Nagini Potter "במתמטיקה אתה לא מבין דברים. אתה רק מתרגל אליהם." ג´ון וון ניומן

Digi Lista

New member
../images/Emo58.gifאני יודעת מי ימות...ספוילר

אמרתי את זה כבר כמה פעמים,אבל לא לדאוג מי שימות(ליתר דיוק תמות)יחזור לחיים... זה וודאי,קראתי תקצירים וסיפר לי ידיד שקרא באנגלית הכול(הוא נסע לסבתא שלו באנגליה לחודשיים-החמור ושם...)אלא שבשלב הזה העדפתי להישאר במתח,אם כי עד שזה יתורגםלעברית אולי הנכדים שלי יוולדו כבר...

Visser Three

New member
אממ גמאני חושב שגם אני יודע../images/Emo58.gif

תיראו מה כתוב על הספר הזה, וחצמזה ולמה רייצ´יל משתנה?!?

Digi Lista

New member
תתחדש על הכינוי../images/Emo3.gif

גם אני התבססתי על התמונה הזאת(לא רק אבל גם)

Nagini Potter

New member
יאמל´א!! מה זה?? ../images/Emo5.gif ../images/Emo182.gif

עכשיו אני לא אוכל לישון בלילה
מה זה הדבר הזה??? מה כתוב במאחורה של הספר? ויש בזה משהו מוזר - מצד אחד, מי שמת, הוא מת בספר 52 (או 54? נו מה זה משנה. בספר האחרון, בקיצור), ולא בספר 47, כפי שאפשר להסיק מהספר הזה. אז אם אף אחד לא מת, איך האנימורפס השישי, חזר? למה לאן הוא הלך? יכול להיות שהיו חמישה אנימורפס? נא.. ג´ייק, מרקו, קאסי, טוביאס, אקס, והשישי(ת): רייצ´ל. משהו לא הגיוני לי פה. ואם זאת היא - החליפו לה דוגמנית, וזה מעצבן. הדוגמנית החדשה יותר יפה, אבל זה עדיין מעצבן. נו אז שמישהו יגיד כבר מה פה קורה פה!! תסתכלו גם מה קרה בספר שלפני זה, כי זה נראה כמו המשך.... לי זה לא יקרה Nagini Potter
לא רוצים את בית הספר, נשרוף אותו עפר ואפר. את המורים נזרוק לים, שילמדו שם את עצמם. שייתנו שם ציונים, לדגים ולצדפים. שיחלקו שם תעודות, למדוזות ואצות.

Visser Three

New member
אממ

אני לא מאמין שמישהו ימות בספר האחרוןף ודיג´י ליסטה אמרה שאחת מהאנימורף תמות ותחזור

Nagini Potter

New member
מה לא מאמין? ../images/Emo182.gif

זה לא עניין של להאמין או לא, כתוב בפירוש שזה התחיל עם שישה (התחיל עם חמישה, אבל לא נהייה קטנוניים) וייגמר עם חמישה. יכול להיות שזה סתם גימיק כדי לעשות מתח, ואז יתכחמו את זה איכשהו, אבל כתוב, פשוט כתוב!! וכשהפורום עוד היה פתוח, היה אחד שאמר שהוא קרא את הספרים האחרונים ושמישהו ימות בסוף, ו
שזאת תהיה רייצ´ל. (כבר אמרנו את זה פה הרבה פעמים, אבל לא נורא...) יכול להיות שזה לא נכון, אבל זה מה שהוא אמר. ואם כן רייצ´ל מתה בספר #47 ואז חזרה ב #48, למה כתוב "and HE´s not very happy" (או משהו בסגנון הזה...)? רייצ´ל, את רוצה לספר לנו משהו? כי עד כמה שידוע לי, כל עוד היא לא עשתה ניתוח לשינוי מין, צריך להגיד עליה ש "and SHE´s not very happy"... אז כנראה שמדובר באחד האנימורפים האחרים - לא קאסי, כי איתה יש אותה בעיה. לא נראה לי שכדאי להסתמך רק על תמונה בעניינים של מי ימות ומי יחזור לתחייה.... לי זה לא יקרה Nagini Potter
"Early to rise, early to bed, makes a man healthy, wealthy, and dead." -טרי פראצ´ט​

Digi Lista

New member
היא לא חזרה אחרי ספר...

וזאת בגלל העובדה הפשוטה שמהספר בו היא מתה משתנה הסדר הקבוע של הכותבים,אם בדרך כלל זה הולך בצורה כזאת: ג´ייק-כול מה שנגמר ב1 ו6 רייצ´ל-כול מה שנגמר ב2 ו7 טוביאס-רק מה שנגמר ב3 קאסי-מה שנגמר ב4 וב9 מרקו-מה שנגמר ב0 וב5 אקס-מה שנגמר ב8 לפי התמונות שראיתי בשלב מסוים הסדר מתחיל להשתנות בגלל שרייצ´ל מתה,כלומר יש את ג´ייק ואז מישהו אחר(לא זוכרת מי)ולא הגיוני שתוך ספר אחד היא חוזרת... אם כי אולי אני טועה,אני לא יודעת בוודאות,רק מנסה בהיגיון להבין. ככה שלא לתפוס אותי במילה,אולי קורים דברים אחרים שבגללם הסדר משתנה.

למעלה