טופיק

Nagini Potter

New member
אההה, עכשיו הכל ברור!! ../images/Emo182.gif

טוב, לא הכל. מי שחזר זה דיויד, (והרשו לי לצטט מספר 22, פרק 29: "We never heard from David again.", אבל לא נורא, נבליג), לא יודעת אם הוא עדין עכברוש, או איך הוא הגיע אליהם, אבל איכשהו הוא חזר והוא עדיין מטומטם כל כך ורוצה כוח וכסף וכו´ וכו´. אוי, דיויד, דיויד.... מוזר... לא חשבתי שזה יהיה דיויד, גם בגלל הציטוט שכתבתי למעלה, וגם בגלל שהיה כתוב שחזר האנימורף *השישי*, ועד כמה שידוע לי דיויד הוא האנימורף *השביעי*.... אבל כנראה שהם פשוט לא סופרים את אקס כאנימורף (תמיד במאחורה כתוב "האנימורפס ואקס".... איזו אפליה!). אוף, דיויד מעצבן אותי
פשוט בנאדם מטומטם. לי זה לא יקרה Nagini Potter
"when life gives you lemons, make lemonade, and than throw it in the face of the person who gave you the lemons until they give you the oranges you originally asked for!"​

Visser Three

New member
נכון

קלטו זה מהתוכנה שיש בה אות כול המידע על אנימורפס (עוד ממזמן) זה באמת דייויד וכנראה הוא עשה איזה עסק עם הקראיק

Nagini Potter

New member
אויש נו... ../images/Emo182.gif

*אנחת ייאוש* אוי, דיויד, דיויד... *מגלגלת עיניים* *אנחת ייאוש* אוי, קריאק, קריאק... *מגלגלת עיניים* חברים, זהירות
יש לנו פה עסק עם מציקים סדרתיים! נפטרים מהם, הם חוזרים. נפטרים מהם, הם חוזרים. תמותו כבר וזהו, קרציות!!
רגע, שאני אבין... דיויד עדיין בגוף של עכברוש, או שקריאק יוציא אותו מזה? לפי איך שכתוב שם זה נשמע כאילו הוא נשאר עכברוש... לא סביר שזה מה שקרה, אבל תחשבו איזה מזעזע זה היה.... "בירחו על חייכם!! או שיהיה לכם עסק עם עכברוש הרשע... מווהאהאהאהא!!" טוב, אם דיויד הסתבך עם קריאק, סביר להניח שבסופו של דבר הוא יצטער... אז לא נורא. גם ניפטר ממנו וגם לא נצטרך להרוג אותו בעצמנו ולהרגיש רע על זה. סבבה. לי זה לא יקרה Nagini Potter "אנשים לא מתבגרים, הם רק לומדים איך להתנהג בציבור." -בריאן וייט

Nagini Potter

New member
אבל מה עם רייצ´ל?../images/Emo182.gif

יש סיכוי שאתה יכול למצוא איכשהו מה זה הדבר הזה שרייצ´ל משתנה אליו? לי זה לא יקרה Nagini Potter "החיים זה מה שקורה לך בזמן שאתה מתכנן משהו אחר לגמרי."

אההההה!!!!!!!!!../images/Emo188.gif

אימא´לה. היא מפחידה. נראה לי אני לא אצליח לישון הליילה בגללה
אממממ... נראה לי שיש לי רעיון מה זה יכול להיות.. כלומר, אולי זה שילוב של רייצ´ל ושל הורק-באג´יר. לא, לא, לא לצחוק, יכול להיות שאקס לימד אותה איך משלבים ד.נ.א שלך ושל יצור אחר (אם זה בכלל אפשרי). כי תחשבו על זה -מראים שם את רייצ´ל הרבה יותר חזקה ממה שהיא, עם להבים שיוצאים לה מקצות האצבעות. היצור היחיד שאני מכירה עם להבים הוא הורק-באג´יר, ויש שם את גם רייצ´ל. מה שאומר שעשו שילוב בינה לבין הורק-באג´יר. זה הדבר היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו
... ואמנם להורק-באג´ירים הלהבים לא יוצאים מהאצבעות, אבל אלה שעושים את הכריכה לא תמיד מדייקים בפרטים קטנים (כמו לדוגמא האף המזעזע שהם עשו אקס, למרות שבספר כתוב במפורש שיש לו רק שתי חריצים דקים שם). תגידו לי אם יש לכם הצעה יותר טובה

Nagini Potter

New member
*שני חריצים!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo182.gif

ודוקא נשמע הגיוני......... גם אם לא הורק באג´יר, יותר הגיוני שהיא שילבה את עצמה עם חיה אחרת מאשר שזאת החיה שהיא השתנתה אליה.. קבלי ח"ח!! ^^ לי זה לא יקרה Nagini Potter
"Quitters never win, winners never quit, but those who never win AND never never quit are idiots."​

אגב, שכחתי להוסיף../images/Emo188.gif

שאתמול היה לי יומולדת!!!
אתמול יום-הולדת, אתמול יום-הולדת.... אני בת 13

Silver Fox

New member
../images/Emo49.gifמזל טובבבב~!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo82.gif

מטוס זעיר ללא טייס ושתחיי באושר עושר יושר וכושר!!!

Axvenom

New member
../images/Emo9.gifמזל טוב../images/Emo140.gif

מזל טוב לך
והתמונה לא קשורה

למעלה