משחק

e t a

New member
אממ...

הילדה: היי סברינה.. אוי איזה יום קשה היה לי היום! הלכתי לדאוג לעסק שלי, למסעדה של הילדה! וןעלו לי כמה רעיונות נפלאים! וזלדה הרסה לי את הכל!

ailina

New member
**הילדה לא יודעת שסברינה כלואה

ובמקומה נמצאת קתרינה*** קתרינה:אה כן ממש מעניין דודה הילדה... **היא מגלגלת עיניים** קתרינה:אני עולה לחדר שלי ותעשי טובה חמודה לא להפריע....אין לי חשק לשמוע לבעיות שלך...

e t a

New member
סברינה!

מה קרה לך?? איפה הסברינה הקטנה והחמודה שלי? תעלי לחדר שלך ומיד שמעת אותי??? (מי שהבין את הבדיחה..) חצופה... אוו סיילם, מה קורה איתה?

KiShKooSh

New member
חח טוב../images/Emo54.gif

אני בסדר *מגיע מברק מהמימד האחר* סברינה:(רק משפט אחד) סיילם זה בשבילך
סיילם קורא, ומתחיל לקפוץ ולשמוח לרוץ בכל הבית
ורץ למימד האחר....(תמשיכו.. לא מישהו, מי שרוצה שימישיך
) () () (*-*) () ()

sisty

New member
המשך../images/Emo26.gif:

סברינה:סיילם! הכל בסדר?
סיילם(גם רק שורה
):
יווווווווווהווווווווווו! סברינה:סיילם? אין עם מי לדבר... המשיכו

***אמנדה מחכה לקתרינה בחדר****

אמנדה: נו, אז את מי את רוצה לעצבן היום? אני חשבתי על סיילם.

ailina

New member
**קתרינה מחייכנת***

קתרינה:אני חשסתי לענות קצת בני תמותה הבלארי הזאת שאמורה להיות חברה של אחותךי תהאומה..איכס.. אבל בשביל עינויים זה כיףף..

אמנדה צוחקת

כן... המטומטת הזאת... אז מה נעשה לך? אני מציעה להוריד את הביטחון העצמי שלה (לא שיש לה....) מה את אומרת?

ailina

New member
אממ... אני יוכלה להגיד לה בדרך "

עדינה" שאני לא רוצה להיות יותאר חברה שלה.. הבלארי הזאת בחיים אל תסלח לסברינה חח...

ailina

New member
**קתרינה מחיכת שוב***

"קורה.."**היא אומרת בעצבנות***"קורה שהדודות שלי עולות לי על העצבים החבר שלי וכן גם את מעצבנת שכמותך נדבקת אליי כמו דבורה לדבש!" **קתרינה מצביעה על ולארי וואלרי נופלת על הריצפה הספרים שלה מרחפים באוויר ואז נופלים וחובטים בה*** חיחי הרשעות שלי מגיעה לשיאים חדשים מה דעתכם?

ailina

New member
יש לי שאין לי סבלנות אלייך בכיינית

חסרת ביטחון שכמותך **קתרינה מפילה לה שוב את הספרים וגורמת לולארי לרדוף אחריהם בכל בית ספר!**

המשך

סברינה... *על סף דמעות* **רודפת אחרי הספרים** אוו... **מתנגשת בליבי** היי ליבי... **ליבי מסתכלת עליה במבט מתנשא** אממ סליחה... ביי... **ואלרי הולכת משם ותופסת את הספרים** **צילצול** **ואלרי הולכת לכיתה ומתיישבת ליד סברינה**

ailina

New member
**קתרינה רואה את ולארי בוכה**

חח אמדנה תיהיה גאה בי..**חושבת*** **כל השיעור היא מציקה לולארי בעזרת קסמים..מוחתק לה עבודות מעלימה לה שיעורים בית גורמת לה להתחצף למורה..וכו'***

ailina

New member
"כי את בריתוק לא?וחוץ מי

זה מב לא ברור? אין לי סבלנות אלייך! אין לי חשק להיות חברה שלך יותר! אני צריכה חברה שתיהיה בעלת ביטחו עצמי יתר גבוה...וכמוני פשוט.."

למעלה