התפקדות חודש יוני!

ריהותם

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo44.gifהתפקדות חודש יוני!

שם:
תאריך לידה:
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):
משהו טוב שקרה בחודש מאי:
משהו רע שקרה בחודש מאי:
למה אתן הכי מצפות בחודש יוני:
שיר החודש:
מאכל החודש:
תמונת החודש:
מסר לאומה:

ריהותם

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo27.gifמתפקדת!../images/Emo37.gif

שם:רותםD:
תאריך לידה:28.7.1993
מיקום בארץ:מודיעין
דרך ליצירת קשר(מסן.פייסבוק.טוויטר וכו'):מסרים
משהו טוב שקרה בחודש מאי:כוכבי הבמה,פ'אנקנ'רול עם הופעה מעולה של סא"ל חרדלי!
4 בגרויות מאחוריי,חודש עמוס מאחוריי,ערב הקרנות,צו ראשון,שהחודש נגמר בעיקרון:)
משהו רע שקרה בחודש מאי:מצב רוח וזה
למה אתן הכי מצפות בחודש יוני:למצוא עבודה!!!!!!,להתחיל עם נהיגה,לסיים עם הבגרויות,חופש?
שיר החודש:מוקי,הדג נחש!סא"ל חרדלי,קאיזן,פורטיסחרוף,Red Hot Chili Peppers
,Madness
מאכל החודש:כל מה שהיה טעים:)
תמונת החודש:אעלה א"כ
מסר לאומה:אל תדחה למחר מה שאפשר לעשות היום.

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifמתפקדת!../images/Emo195.gif

שם:רות
תאריך לידה:26.9.95
מיקום בארץ:חיפהה
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):Ruth_234550@hotmail Ruth Albalak
משהו טוב שקרה בחודש מאי:ב-ו-ס-ט-ו-ן! נהניתי כל כך!!
משהו רע שקרה בחודש מאי: לא מצליחה לחשוב ^-^
למה אתן הכי מצפות בחודש יוני:חופשששששששששששששששששששש D:D:D:D:
שיר החודש:פופ ממוסחר שיש כל שניה ברדיו בארה"ב
מאכל החודש:לחם שום כזה עם גבינה, הםפ מקבלים את זה חינם עם הפיצה!! זה טעים XD
תמונת החודש:אני ומאי-מוי בבוסטון
מסר לאומה:שדה התעופה היתרו (לונדון סטייל
) זה השדה תעופה הכי שקט שהייתי בו אי פעם XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהיה בסדר

לא איזו חוויה משכרת חושים אבל אל היה נורא וטרומתי. כמה בדיקות,שאלות,מבחנים וזהו. רק כמה המלצות: 1.תלכי מוקדם בבוקר,ישר איך שהלשכה נפתחת,כדי לא להיות שם כל היום. 2.את הבדיקות הרפואיות(שתן+עיניים) תעשי לפני ותבואי עם התוצאות כדי לחסוך זמן וחוסר נעימות. 3.תבואי עם בוקסר,את תצטרכי את זה כשתהיהי אצל הרופאה כשקובעים לך את הפרופיל 4.אם חס וחלילה היה לך ניתוח בעבר,עדיף שתבואי עם מסמכים או משהו כזה,כי אז תהיהי מזומנת עוד פעם,ולא תענוג כ"כ גודל לנסוע ללשכת גיוס בירושלים שוב.אם לא אז הסתדרת.:) 5.בואי רגועה לפסיכוטכני,ותעשי הכי טוב שאת יכולה כי זה חשוב.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיאפ

אני הייתי בלשכת גיוס בירושלים,כי אני גרה במודיעין וזה הכי קרוב לבית שלי. נראה יל שגם את תלכי לשם,כי זה אל נראה יל הגיוני שתסעי לב"ש לצו ראשון. קיבלת אותו או שעדיין לא? ואין בעד מה:)

MadBerry

New member
למה ב"ש? יש גם ליד רמת גן.

ו... עוד לא קיבלתי
זה היה די מבאס בהתחלה, כשהיה את הגל הזה שכולם קיבלו בו צו ראשון, ורק אני, מסכנה שכמוני, עוד לא בת 16 וחצי
אבל עכשיו אני כן, אז... יש מצב שיגיע בקרוב :)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifבאזור שלך יש בי-ם ובתל השומר

מה שיותר קרוב לך זו הלשכה שתלכי אליה. כן,אני מבינה את ההרגשה,אצלי זה קורה בנהיגה,שכלם עבור תיאוריה ולחלק אפילו יש רישיון ואני עוד לא התחלתי כלום זה יגיע לדעתי שנה הבאה,כי כפי שזכור לי נולדת בנובמבר:)

MadBerry

New member
כן, בנובמבר.

נו טוב. גם ככה אני בטוחה שברגע שאני אקבל את הצו אני אהיה בלחץ, לפחות עכשיו אני רגועה

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאין ממה להילחץ

זה בסה"כ כמה בדיקות רפואיות,שאלות(שהן טיפה מטרידות כי החיילת שעומדת מולך יורה לך מידע רב עלייך בצרורות,אבל זה שטויות)והפסיכוטכני,שזה שאלות,שאם לא עשו לכם הדמיה בבי"ס ואת לא יודעת מה זה,אז זה מבחן שמחולק ל4 נושאים-מתמטיקה,הבנת הנקרא,צורות ואנלוגיות מילוליות(סוגשל משחקי מילים,לא ממש) אני התרגשתי כי זה מרגיש גדול כזה,ואני לפחות רוצה לשרת בצבא,למרות שגם בי"ס זה בסדר.

MadBerry

New member
התכוונתי

שזה ילחיץ כי זה מסמל שהתבגרתי ושהגיוס קרוב (נו, הכל יחסי
). מה ז"א "החיילת שעומדת מולך יורה לך מידע רב עלייך בצרורות"? איזה סוג של מידע?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן.אבל זה סימן

ללהתחיל לנצל את הזמן עכשיו! מידע כמו:קוראים לך רותם פרץ את גרה ברחוב ככה וככה ולהורים שלך קוראים ככה וככה והשם נישואין של אמא שלך הוא X שם של סבא וסבתא מצד בלה בלה בלה נו,אני משערת שהבנת אותי.זה עימות נתונים

MadBerry

New member
צודקת!

רק חבל שמשום מה עוד לא התחלתי לעשות את זה .___.

MadBerry

New member
מתפקדת ^^

שם: ליאת D: תאריך לידה: 23.11.93 גיל: 16 וחצי מיקום בארץ:
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): במסר משהו טוב שקרה בחודש מאי: ממ... פפ... נמ... נקסט? משהו רע שקרה בחודש מאי: מתכונות ;; בגרויות ;; לחץ ;; למה אתן הכי מצפות בחודש יוני: שיתחיל החופש, כמובן! ^^ שיר החודש: הראל סקעת - מילים מאכל החודש: שוקולד טריקולד של החברה הזאת עם השוקולד הענק
תמונת החודש: -- מסר לאומה: תשקיעו בלימודים כשזה עוד לא מאוחר מדי. ו... אמ... זה אף פעם לא מאוחר מדי? ;; סופשבוע נעים D:

גרבע

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gifכאן../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

♥ שם: צוווווווווווווווווווור:) תאריך לידה: 2.12.95 כאילו ! גיל: 5298 ימים
מיקום בארץ: חיפה :) דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): [email protected] פייסבוק
tzur barbi משהו טוב שקרה בחודש מאי: לג בעומר ..? :] ושבועות
אה וטיול שנתי . וזה שכל הבוסטונים עפו כזה , ואז היינו איזה 10 ילדים הכי מופרעים בכיתה כל יום ,ולא למדנו בכללל והרסנו תכיתה ^^ משהו רע שקרה בחודש מאי: אממ.שנקעתי את הרגל ..ו..כל מניי פציעות אופייניות לי ^^ למה אתן הכי מצפות בחודש יוני: יומולדת לבויפרנד,+5 חודשים איתו ^^ תל אביב,ו..חופש
שיר החודש: איך-יניב הראל DDDDD: מאכל החודש: אורז פוראבר והרבה מעבר
תמונת החודש: מסר לאומה: I LOVE 1238

למעלה