התפקדות חודש יוני!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifסופסוף יוני!!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

שם: מור
תאריך לידה: 11.4.1993
מיקום בארץ: ראשל"צ....אבל לא לעוד הרבה זמן
משהו טוב שקרה בחודש מאי: האמת? שומדבר....סתם חודש מלא מגנים ובגרויות
מצד שני, סיימנו להשנה תקשורת, אנגלית ומתמטיקה
הייתי במשחק של מכבי וישבתי למטה וקרוב לספסלים שלהם, וראיתי אותם מתחממים ואת אחד משחקני העבר שלה מטר ממני
משהו רע שקרה בחודש מאי: מכבי הפסידה את האליפות, למרות שהיא עדיין ה-אלופה היחידה
למה אתן הכי מצפות בחודש יוני: לעבור דירה!!!#^&$*@%#!%^&$@ מבחינתי זו פעם ראשונה [כי מי זוכר את גיל 4?!?!] ואני פשוט בלחץ היסטרי! זה לא נתפס....איך עוזבים בית?!?! לסיים עם היסטוריה ולשון לנצחחחחחחחחחחח!!!!^#%&%**^$^$^&^& חופשששששששששששששששש
לנסות להוציא רשיון?!D:
שיר החודש: וואווווו יש מ-ל-א!!! אבל נבחר בשיר הכי מושי... Glee - Gives You Hell
מאכל החודש: טופי מסוים שמשום מה אין בארץ, אז כל פעם שמישו בחו"ל קונים אותו בכמויות...קוראים לו MAOAM
תמונת החודש:
תעשה לי ילד!!!
מסר לאומה: היסטוריה זה חרא!!!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתפקדת. :)

שם: קררן [:
תאריך לידה: 4.11.95 . :|
מיקום בארץ: ברר, לא מדברים על זה.
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): טוויטר - keren4562 מסן- [email protected] פייסבוק - keren amir
משהו טוב שקרה בחודש מאי: יומולדת לאחותתי[: - וטום כתב לה הפי בדיי בטוויטר.
- מסיבת הפתעה לחברה, אחת המלחיצות שהיו.XD אני לא זוכרת מה קרה בחודש. O:" ישלי בלאק אאוט.X D
משהו רע שקרה בחודש מאי: :X
למה אתן הכי מצפות בחודש יוני: לסייים בצפפפפר !%$$^%#!@#$#%^$# ובע"ה לתעודה עם ציונים טובים. D: וחופפפפפש .*~* שזה די כלול בלסיים בצפר, אבל לא נורא. גאד רק עוד 11 ימים ללמוד. D: (וזה כולל היום של התעודות.) העאעהאעאהעהאעא
שיר החודש: הדמויים של מקפליי, והיו המון המון מהם, ועכשיו הם נמחקו . :(
מאכל החודש: פריכיות.XDDD
תמונת החודש: התמונה הזאת ממש משעשעת אותי, אני חייבת.XDDD זה לא אשמתי, ישלי משהו עם כדורגלנים לאחרונה.XD
מסר לאומה: אין. :X

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif../images/Emo6.gif איזו תמונה!

וואו רוני ממש ממש ממשששש דומה לפלי(הבסיסט האגדי של Red Hot Chili Peppers!
)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifהאאאאאאאא XDDD

בהתחלה לא הבנתי, כי לא הכרתי את השם של השחקן השני, זה היה יותר הקטע של רונאלדו כי אני לא סובלת אותו אז זה שיעשע אותי.XD וכןןןןןן! וואי כ"כXD הם דומים. חחח ^^

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifקרן, אכזבת...../images/Emo3.gif

איך את לא מכירה את רוני?!?! הוא שחקן ע-נ-ק במנצ'סטר!!!! ובריטי
ולמה לעזאזל הוא ורונאלדו עם אותה תלבושת?! ואין ספק שלראות את רונאלדו עצוב זה תענוג

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifזה לא אשמתי, XD

אני עדיין לומדת.XD ואני סנילית בשמות, אז יקח לי זמן לזכור את הכל.XD רונאלדו פעם היה במנצ'סטר.. XD אז נראלי שבגלל זה הם לובשים אותו דבר.XD וואי כ"כ, אבל התמונה הזאת הורגת אותי.XD אולי הוא הומו כמו שחשדתי אחרי הכל?
~סתםסתם, מסכנים ההומואים שירדתי עליהם כרגע
~

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני סולחת לך../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

והוא לא יכול להיות הומו כי הקהילה לא מוכנה לקבל אותו.... וזו באמת הייתה ירידה... המדים לא נראים כמו של מנצ'סטר [כי הם כחולים וזה...] והם גם לא מאותה מדינה הרי אז... העיקר שאת השחקנים העיקריים של בראסה את מכירה...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifיאייי ../images/Emo24.gif

גאד אני כ"כ מרגישה רע על ההומואים כל פעם שאני אומרת שרונאלדו הומו! :X הם חמודים, ומתוקים, ואני אוהבת אותם. לא מגיע להם שאני ארד עליהם ככה.:( אבל יש שם את הסמל של מנצ'סטר! XD בקטן על המכנסיים שלו.. O_O" אז אולי זה היה מדים חלופיים או משהו כזה? D: ~כמו שלברצלונה יש את המדים הורודים האלה.XDDDDDD גאד אני פשוט מתה על הורוד הזהXDDD~ או שאולי היה למנצ'סטר מדים כאלה לפני כמה שנים ? O: חחחחח אכן - מסייי!@#$#!@ לאחרונה אני גם מאוד מאוד מאוד אוהבת את בוז'אן
הוא כזה מתווווק. D:

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifחחחחחח...לגמריי

הומואים הם באמת מתוקים...
עכשיו כשאת אומרת באמת יש שם בקטן סמל של מנצ'סטר
טוב שהם החליפו את המדים, למה אלה ממש מכוערים
לברצלונה יש או כתום/ורוד זוהר מוזר או צהוב זוהר מוזר....בשני המקרים זה מוזר
ואמרתי לך שבוז'אן מתוק!!!!!!!
וחתיך
ובן 19
וכמובן, ממסייייייי
רק בגללו אני רוצה שארגנטינה תזכה במונדיאל!!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחחחח אני אוהבת את הורוד שלהם.XD

אני כ"כ התלהבתי לראות אותם רצים בורוד, הם נראים גייז במיוחד.XD אז אני לייק את זהXD ואני תמיד מנסה לחפש תמונות של מסי עם זה, אבל אני לא מוצאת!! >: בוז'אן הוא אהבת חיי החדשה
כ"כ! רק ארגנטינה עכשיו!! :) רק שמסי ינצח, כפרעליו!!

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifהם נראים כמו גמדים מוזרים במדים../images/Emo6.gif

הם גם בלי כך רובם גמדים שם...
אני משערת שלא שמעת אבל הייתה שמועה שפיקה[
] ואיברהימוביץ'[
] ביחד או משו כזה... כמובן שאיברימוביץ' הכחיש [ואמר משו דיי מגעיל שלכאורה אמור להוציא אותו סטרייט אבל בסוף הוציא אותו סתם מניאק...
] בוז'אן מדהים
גם יפה וגם מוכשר
שלא נדבר על כמה שהוא מתוקקקק
יש לי רצון מוזר ועז לחבק שם את כולם!!!!! במיוחד את השוער שלהם, ויקטור ואלדס, הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם
והלוואי שארגנטינה תזכה!!!!! אין דבר שאני רוצה יותר מזה!!!!!
~יש לי נטייה להשתמש במונח "גם בלי כך", למרות שהרבה אומרים לי שהם בחיים לא שמעו אתזה ואין להם שמץ מזה אומר....
~

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif+תמונה של המדים הורודים של מסי../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאומייגאד באמת?XDDD

גאד זה היה יכול להיות משעשע אם הם היו ביחד . XD מה הוא מכחיש?!?! הוא היה מת להיות עם מישהו כמו פיקה. D: כי פיקה סקסי בניגוד אליו.*~*" מה ההגיון באמת ב"גם בלי כך" ?? חחחחחחחXD גם אם זה לא היה כזה כאילו?
XDD וזה לא שהם גמדים בורוד. הם גמדים נקודה. ודייייי זה עושה אותם סקסיים.XDDDDDD אני פשוט אוהבת אותם בורוד.XD אין על השחקנים של ברצלונה, הם מתוקים שם אחד אחד, אבל מסי ובוז'אן הכי

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifאני מ-ת-ה על פיקה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הוא היה מת שפיקה בכלל יסתכל עליו.... זה קרה כי הייתה תמונה של שניהם בחניון אחרי אימון והם עמדו קרוב והחזיקו ידיים
אין לי הסבר למה אני משתמשת במושג "גם בלי כך".....זה פשוט הרגל
זה עושה אותם חמודים - כן
זה עושה אותם יותר נמוכים ממני - כן
אבל ואלדס יותר גבוה
וגם פיקה
גמאני חולה על כל השחקנים של בארסה....אין קבוצה כלכך חמודה כמוהם
ראית איזה חמודים הם היו כשהם זכו....כאלה מאושרים וצנועים.... לא כמו רונאלדו הפוץ וכל השאר...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאווווו ,

איזה רומננננטי. :)
XDDDD אז תתרגלי למושגים עם משמעות במקום! XDDDD גאד הלוואי שזה היה עושה אותם יותר נמוכים ממני! אבל זה לא.XD הם נמוכים, ומושמה הם יותר גבוהים ממני.XD מסי מטר 69 (איזה מספפפר.XD ) ובוז'אן נראלי 70.XD שני גמדים אני אומרת לך. D: את נהנית לומר "רונאלדו הפוץ" נכון?XDDDDDD זאת הרגשה טובה שכזאתD:

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifזה היה יכול להיות רומנטי....

אם היה מדובר בפיקה ומישו אחר, כי את איברהימוביץ' אני ממש שונאת
אני לא יכולה להפסיק להגיד את המושג הזה....הוא ממש חמוד
ומסי 1.69 ובוז'אן 1.70 כמו שאמרת....שוב - שניהם נמוכים ממני
אבל זה לא מונע ממני לרצות לחבק אותם חיבוק דוב
זה ממש כיף להגיד "פוץ", במיוחד בצירוף עם השם "רונאלדו"....פשוט הוא כי הוא פוץ

למעלה