הפרק האחרון-גמר

randu

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo47.gifהפרק האחרון-גמר../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif

אז זהו, ככה עברה לה עונה שלמה.. מהר,הא? בכל מקרה-כל התגובות על הפרק, האכזבות,השמחה וכל מני מטעמים-לפה.

איזה תצוגה יפה....ראיתם את נאימה וא

יווה מהעונות הקודמות??? לא אהבתי את האיפור של ניקול וניק...אני אוהבת את ניק אבל לפעמיןם הפני שלה נראות מעוותות... חבל שברי הלכה.... בת כמה ניקול???

A d i d a

New member
תגידו, בת כמה ניקול../images/Emo35.gif

שכולם אומרים שהיא כ"כ צעירה

mc lyte

New member
רציתי שניק תזכה!!! ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif אוף

../images/Emo58.gifאני התאכזבתי מהבחירה../images/Emo4.gif

כל כך רציתי שניק תזכה
רואים שהיא ממש רוצה את זה
אבל ניקול הייתה הרבה יותר טובה בתצוגה אין מה להגיד. העיקר שזאת לא ברי
אה כן ואני פה אורחת לרגע

התאוריה שלי==> ../images/Emo7.gif

פשוט מעפניםםםםםםם איך איך העדיפו את הצנון הזה שניקרא ניקול על ניק איך???.. לדעתי מה שקרה זה שהם פשוט רצו נערה שהיא עם יופי שהוא קלאסי ופשוט כמו של יוהאנה אחרי שפעם שעברה הם בחרו את נאימה שהיתה רחוקה מלהיות יופי רגיל (והיא פשוט מכוערתתת בעיני) ולא רצו להסתכן עם ניק שהיא יותר אדג'ית.. אבל הבעיה שמבחינת יופי טהור ניק פשוט מושלמת..! כשראיתי אותה עומדת היום עם השמלה והשיער בלונד והשפתים הגעתי למסקנה שהיא האישה הכי יפה בהיסטוריה של התחרות בלי להגזים..! וזה די מוזר כי גם כשהשוו את התמונות כל תמונה של ניק הם העדיפו על ניקול. ניק היא פנים נדירות וצבעים שאין בכל מקום- לא כמו ניקול .. אוףףףףףףףף והעונה הזאת היתה מדהימה =] רק שידעתי מהתחלה שניקול תזכה ככה שלא ממש התאכזבתי חח ואם מישהו יהרוס לי את העונות הבאות אני יהרוס אותו חח הטופ מודל הבאה היא ניק!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gifאכן,ניקול המנצחת../images/Emo47.gif

טוב ידעתי מזה ממילא,הרסו לי גם את העונה הזאת
אבל בכל זאת היה טיפה מותח
אמא שלי ואחותי לא ידעו כ-ל-ו-ם וכל שנייה התגרתי בהן
ניקול באמת יפה,אבל חבל שקים לא הייתה שם המנצחת
אווח קים 3>
מזל טוב לניקול מגיע לה הרבה יותר מניק

A d i d a

New member
בת כמה ניקול בדיוק../images/Emo35.gif

שכולם אמרו שהיא כ"כ צעירה...

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאחלה פרק../images/Emo9.gif

אוף ניק מדהימה.
אבל אני משערת שלניקול הגיע לזכות. ברי
אוף היא היתה כזאת מותק. הן ניראו מדהים בתצוגת אופנה. איך העונה נגמרה מהר...

JOYE האחת

New member
אני כמו רבים מכן..

רציתי שניק תזכה...היא מדהימה ומיוחדת בטירוףףףףףףףףףףףףףף

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifניק../images/Emo7.gif

אין ספק שהיא הייתה צריכה לזכות..אני הייתי פשוט בטוחה שהיא תזכה..תמיד קורה לי שמהעונה הראשונה אני מצביעה בדיוק על הזוכה אז זהו שהפעם לא
הפתיעו אותי עם הבחירה בניקול..היא מדהימה מהממת והגיע לה מאוד !! להגיע לשתי הסופיות
אבל עד כאן..המנצחת שלי היא ניק
יופי מיוחד כזה לא רואים כל יום..לא רואים בכלל!! היא פשוט יפייפיפה!! מיוחדת..נ-ד-י-ר-ה
טוב חבל..
אה והפרק היה מדהים
ניקול באמת הפתיעה עם ההליכה..אהבתי את שתיהן על המסלול..את התמונה של ניקול עם החיוך תאמת יותר אהבתי אבל את הפרסומת של ניק מן הסתם הכי אהבתי
אין מלכה.. טוב..נחכה לעונה הבאה
(למישהו יש מושג מתי היא תהיה?! שתגיעע כברר.. אה ומישו יודע מה יהיה שבוע הבא
?? )

למעלה