הפרק האחרון-גמר

negy1993

New member
אני אגיד לכם למה הם בחרו את ניקול

קודם כל אני קוראת סמוייה פה אבל הייתי חייבת להגיב לזה
ניקול היא פשוט השילוב המושלם לטופ מודל- אני שונאת אותה וטיירה אוהבת אותה. הבעיה עם טיירה זה שהיא הגיעה מרקע שהיא הרגישה שהיא כלום, שהיא לא שווה וכו וכו ולמרות זאת היא הגיעה לאיפה שהיא היום. בדיוק בגלל זה ניקול נבחרה- כי היא תמיד הרגישה מספר 2... שימו לב-בהתדיינות השופטים אמרו שניקול תשרוד את עולם הדוגמנות-WTF?! היא לא יכולה להתמודד עם זה שיונים יושבות לה על הראש! היא בכיינית והיא מעצבנת וכמו שאמרו בתוכנית יש לה קול מעצבן רצחחח....אז היא תשרוד?! חוץ מזה, זוכרים את העונה הקודמת (4)? לקיליין הייתה תמונה מהממת בקאוור גירל, והיא דווקא מאוד בלטה על התצוגה. אבל מה, בגלל שנאימה החליטה פתאום להיות המסכנה ולתת נאום של:"תרחמו עליי, אף פעם לא הרגשתי יפה", טיירה אמרה לקיליין שהתמונה של הקאוור גירל לא יפה (איך מישהו יכול לחשוב ככה) ושעל המסלול היא לא הייתה משהו. בסוף נאימה נבחרה, בדיוק מאותה סיבה מצטערת על החפירות, פשוט הייתי צריכה להוציא את התסכול הנוראי שלי....ניק לשלטון!

איזה חמודה את צודקת..!

זה הולך ככה: טוויגי הפוסטמה הזאת שכל העונה גם ככה היתה מיותרת בעע מתה על היופי של ניקול כי הוא "בריטי ולבן"... וני''גל העדיף את ניקול כי הוא חרמן טילים ותמיד הוא אמר שלניק עאלק אין סקס אפיל.. רק שלדעתי מי שיבשה ואין לה סקס אפיל זה ניקול. מיס ג'יי היחיד שמבין ובאמת העדיף את ניק.. וטיירה מתה על ניקול מההתחלה אולי באמת כי היא "מסכנה וזה"

negy1993

New member
תכלס, אין לה לא יופי ולא סקס אפיל

בתמונות, אני מודה, היא נראית יפה (לא יותר מדי כן?) אבל כשעומדים מולה, אם הייתם עוברים מולה ברחוב, באמת הייתם חושבים שהיא דוגמנית? היא נראית כאילו היא נלקחה מאיזה פח זבל רק כי הייתה חסרה להם מישהי בתוכנית. אני באמת לא מבינה למה הם חושבים שהיא נראית כמו דוגמנית. נראה לי התוכנית מכורה.......

תכל'ס....!!

היא לא מעניינת אפחד.. כששמים עליה קילו איפור וטונה פוטושופ אז היא יפה אבל מה החכמה אם ניק היתה עוברת ברחוב היתיי וואחד מסתובב... כי מעבר לגוף המושלם יש לה פנים נדירות

ולגבי הספויילרים..

עכשיו זה הופך להיות מסוכן לגבי העונות השישית שביעית ואחד עשרה אפילו אל תשימו יותר ספויילרים על העונה החמישית למה כולם יודעים שניקול זכתה.. מעכשיו כל ספויילר= לעונות מהשישית ומעלה שלא בטעותת חס וחלילה תתפלק איזה מנצחת

SuiciDal GirL

New member
אני מתה לדעת

את המשפט המלא שבמהלך התצוגת אופנה ברקע ניק אמרה... הוא היה ממש יפה ולא הספקתי לרשום אותו

randu

New member
אוקיי,יש לי וואחד חפריה על הפרק:

זה בדיוק כמו שקרה עם אווה ואמנדה בעונה ה-3. כבחרו מי תעלה לתצוגה,בחרו אצ יה-יה קודם, ואז הייתה דילמה. שימו לב: ניק הייתה מדהימה בכל התמונות-בכולן.. ניקול התחילה חלש ועלתה לאט לאט.. אני לא מבין איך אפשר לבחור בניקול? לדעתי בתצוגה ניק הייתה יותר טובה. היא הייתה נראית יותר טוב,אהבתי את ההליכה שלה ואת הביטחון שהיא שידרה.. היא הייתה מדהימה לדעתי.. לאורך ~כל~ התוכנית.. ניקול הייתה טובה,נכון. אבל..אבל היא לא יפה כמו ניקול. קיצר,ממש התבאסתי מהבחירה. ניק מלכה וזהו.

אלמה 3

New member
ניק בשבילי היא הטופ מודל הבאה!!

מהתוכניות הראשונות אהבתי אותה היא יפה..מהממת..מוכשרת..פשוט מושלמת התאהבתי בה..היא יפה מבחוץ ומבפנים. איך ניקול זכתה אני לא מבינה..היא מפונקת..יש לה יופי פשוט בשביל טופ מודל. ולאורך כל הדרך אמרו שלניק יש תמונות יותר יפות מלניקול נכון שניקול גם מצטלמת טוב אבל לעומת ניק יש לה פחות תמונות טובות בקיצור אני מאוכזבת מאוד מהעונה, ואני לא ידעתי עד עכשיו מי תזכה והתאכזבתי קשות!! ניק את הטופ מודל בשבילי!!!
דרך אגב יש למישהו תמונה של המגזין אל גרל של מי שהופיעה בו?

dandush 24

New member
לניקול היו תמונות מדהימות

במיוחד בפוטושוט השני ,כשהן הצטלמו בחווה,יצאה לה תמונה מהממת

אלמה 3

New member
לא אמרתי שלא היו לה תמונות מדהימות

אבל לניק היו תמונות יותר מדהימות ולאורך כל הדרך

ס ו ל ר ו

New member
לא מבינה אותם, בכלל.

אז נכון, ניקול השתפרה.. אבל ניק הייתה מצויינת לאורך כל התחרות! ניק מיוחדת, שונה. ניקול כמו עוד מליון דוגמניות שרואים כל הזמן.. מה הופך אתה לכל כך מיוחדת? כלום. ניק

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifנכון../images/Emo70.gif

הם בחרו בניקול על התקדמות..אז מה אם ניק הייתה מתחילה מרמה לא כל כך טובה היו בוחרים אותה?.. הקטע שניק הייתה מעעוללה לאורך כל הדרך..זה לא אכפת לשופטים

היה פרק ממש יפה..../images/Emo87.gif

אפילו שידעתי כבר מי תנצח זה היה כיף לראות.. אם לא הייתי יודע מי תנצח הייתי בטוח שניק לוקחת ובגדול. דווקא אני מאוד אהבתי את ההליכה שלה.. אני רואה הרבה פעמים את ההליכה הזאת. ניק מההתחלה הייתה נראית לי כאחת חזקה ותותחית.. והיא לא אכזבה.. ניקול גם מדהימה.. אני הייתי מתקשה לבחור במי הייתי בוחר שתנצח.

dandush 24

New member
ניקול../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

איזו יפהפיה היא הייתה עם השימלה בשיפוט האחרון,כמו בובת חרסינה
ובתצוגת אופנה היא הייתה מעולה;גם אני בהתחלה חשבתי שניק הייתה צריכה לזכות,אבל עכשיו אני רואה למה למה בחרו בניקול.

purple rain2

New member
תני קודם לגופה להתקרר...

בטח יקח איזה כמה חודשים, כמו תמיד. וערוץ 3- למה היה ערוץ אחר שאחת העונות שודרה בו?!

randu

New member
נובמבר. כמעט בטוח.

חקרתי ובדקתי וכל העונות החדשות שהועלו לראשונה בהוט היו בנובמבר,או בסוף אוקטובר,או בתחילת דצמבר.. אנחנו מחכים.

purple rain2

New member
אתה רוצה להגיד לי שיש עוד כמעט שנה?

חמוד שלי אתה טועה ובגדול, העונה השלישית עלתה במאי-יוני. וזה היה כשהתחלתי לנהל אז אני זוכרת....

למעלה