יומהולדת למוטי

../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gifיומהולדת למוטי../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

האחד והיחיד, מוטי חוגג היום יום הולדת 24!
אז לפני שכולם נכנסים להגיב, תרשו לי?
למוטימוטי, "שמתי לב שכבר שעה אני בוהה בתקרה, אולי אכתוב עוד משהו שיעביר לי את הזמן לטובה." ("שמתי לב". נעם פנחסוב) מישהו חכם אמר לי פעם שכשכתובים למישהו חשוב כדאי לפתוח בציטוט, כי מישהו כבר אמר את זה טוב יותר לפני. וכשגילתי שבאמת השארת אותי בלי מילים, וכשאי אפשר לתאר כמה אני אוהבת אותך ומי אתה במילים, החלטתי לצטט לך כמה משפטים, שאתה בוודאי מכיר, שאני מרגישה שאני כתבתי אותם עליך.. הם מתחברים איתך כ"כ.
"איך זה, שמיום ליום אני אוהב(ת) אותך יותר איך שבכל מקום, רק אותך אני זוכר(ת)" ("אולי"\המרפסות) אני מכירה אותך שלש שנים שלמות, מי היה מאמין? ובכל יום שעובר אני לומדת ומגלה בך דברים שקודם לא הכרתי, ורק אוהבת אותך יותר, כי איך אפשר שלא להתאהב בך? אתה מורכב ממכלול של תכונות מדהימות!
בכל מקום שאני הולכת, בכל צעד שאני צועדת, בכל מילה שיוצאת לי מהפה אני חושבת איך אתה היית עושה את זה, ומה אתה היית אומר.. הפכת להיות הקול הפנימי שלי שמכוון אותי בכל פסיעה וצעד בדרך שלי. "כך אני אוהב(ת) אותך אל תשתנה, תהיה עצמך" ("אושר ועצב"\כפיר אפשטיין) מעולם לא זכיתי להכיר בנאדם שהוא כמוך. כזה שהוא הכי טוב שיש, שכל-כך איכפת לו מאחרים, שתמיד משקיע בכל מה שהוא עושה ועושה זאת בהצלחה ובשלמות, ושתמיד גורם לכולם להיות שמחים סביבו. ובגלל שאתה יחיד במינך, אל תאבד את זה! אל תשתנה לעולם, תשאר תמיד רק כמו שאתה... מושלם!
"נושמת את מילותיך עמוק אל נשמתי אם לא אתה לא הייתי אני"(יואב דגני) כשאני מנסה לתאר איך הייתי נראת לולא הכרתי אותך אני רואה אותי מלאה בחללים ובחורים ריקים. כשאני מסתכלת על עצמי, אני רואה בעישונים של העיניים אותך משתקף ומבינה כמה אני מורכבת ממי שאתה. אני מבינה שלמדתי ממך כ"כ הרבה דברים, בעיקר על עצמי... "בדלת מתדפק אורח אבא מחייך שוכח את ליבו כולו פותח פתאום עכשיו פתאום עכשיו הכל שמח" ("עכשיו שמח"\ הסוכריות). בימים הכי קשים שהיו לי השנה, והיו כמה כאלו שלא ידעתי מאיפה ממשיכים ושכמעט איבדתי שליטה, תמיד ידעת להגיע ולהגיד את המילה הנכונה. את המילה הזאת שתחליף את הדמעות בחיוכים, שתסלק את הפחדים והחושך ושתחליף אותם בשלל של אורות צבעוניים. ממש כמו מלאך שלימד את הכנפיים שלי לאן וכיצד לעוף, כשהן שכחו. "בעולם הזה,שבכלל אהבתי בגלל אהבתי בזכותך"("מזל סרטן"\תוקי) אז מה נשאר עוד לאחל לך? את כל הטוב שבעולם, לא מגיע לך פחות מזה! המון המון
, ושנה מלאה באהבה
בבריאות
ובהגשמת חלמות
שיהיה לך רק סיבות לחייך מהן! ים.

מוטי היקר והמקסים

מעטים האנשים בייקום שהלב שלהם רחב כמו הלב שלך, אתה אדם מדהים ואני שמח שזכיתי להכיר אותך. אני מאחל לך שנים רבות של עשייה בתחום המוסיקה, מי ייתן ותהיה בריא ומאושר עד 120 תמיד תמיד עם החיוך המקסים שלך על הפנים. אני יודע שאתה יודע שאני אוהב אותך מאוד אז אין צורך להוסיף מעבר... נשיקות וחיבוקים
. צחי אלוש

אוף נמחק לי המשך ההודעה

רק להוסיף שיותר מאוחר אני אכנס לברך בצורה נורמלית כי עכשיו אני מהפלא.

../images/Emo126.gifמזלטוב מוטי'לה!!../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

המוווון מזלטוב, הרבה שנים של מוזיקה, רדיו, אהבה, כיף, חיוכים, צחוק, שולחת לך המון חיבוקים ,
נטע מנטה
וים, את פשוט מדהימה!

Tzassa

New member
מוטי,

המון המון המון מזל טוב.
מהמם היית, מהמם נשארת ומהמם תהיה. :) בהצלחה בכל... אושר,עושר,בריאות ו...וואטאבר! מאחלת לך כל מה שאתה מאחל לעצמך, ויותר.
, צליל. (ימיק, את מדהימה, ברכה אחת היפות.)

לאחד והיחיד!

מוטילה היקר!!! אז הבנתי שעושים לך לוח ברכות יפה כזה ליומולדת, כל האנשים שאוהבים אותך - מה שאומר שגם אני חייב לכתוב...
מה אני יכול לאחל לאחד האנשים הכי טובים, הכי מפרגנים והכי נחמדים שפגשתי בחיי..? את כל הטוב שיש בעולם הזה, שכל טוב הלב שלך שנשפך ממך בכמויות מסחריות יחזור אליך כבומרנג ותתמלא באושר אינסופי - כי מגיע לך יותר מכולם! אני מברך על היום שנכנסת לחיים שלי בדרכך שלך, אתה מאיר אותי באור בוהק וחזק, וכל הזמן מאמין, וכל הזמן דוחף - אנשים כמוך גורמים לי עדיין להאמין באנשים. תהיה לי בריא ומאושר, מאושר ובריא, אלוהים יודע שאני מתכוון לכל מילה כשזה נוגע אליך. זהו יקירי, ים (כפרה עליה) של מזל טוב ונשיקות, you are the best!!! דגני

tomerelbaz

New member
מוטי פרנסיס ילד יומולדת!

מזל טוב אחי היקר! כמה אהבה בפורום אחד ... :) שתדע עוד שנים רבות של אושר, בריאות ומוזיקה. ושתזכה להקיף עצמך באנשים טובים שאוהבים אותך. תומר

מוטי יקירי ../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב! שיהיה לך יום נפלא ושבוע מדהים! שתמשיך להגיש את התוכנית הכי טובה מכל תחנות הרדיו שבעולם!
שיבואו עלייך עוד מלא שנים של הצלחה, של שמחה ואושר! אוהבת ומעריכה בטירוף
יעל:)

t o o k y

New member
מוטי אהובי...

יש מעט אנשים בעולם הזה, שנשלחו אלינו מלמעלה, בשביל ללמד אותנו איך להיות אנשים טובים יותר, איך לתת, איך לעזור, איך לפרגן, איך להנות. אתה כמובן אחד מהם. אתה כולך טוב מכף רגל ועד ראש, בנאדם ישר וטהור. עד סוף חיי אודה על כך שיצא לי להכיר אותך, ותמיד תמיד תמיד אני פה בשבילך. אני מקווה שאתה נהנה ביומולדת שלך כי מגיע לך, מאחל לך רק טוב, בריאות, אהבה ושמחה. שלך תוקי

shahar1989

New member
מוטימוטי

מוטי, זה שמלווה אותנו כל ערב מחדש.. המון המון המון המון מזל טוב
שיהיה לך יום מדהים כמו שמגיע לך, תחגוג, תבלה, תהנה, תעשה חיייייים.. אוהבת מכאן עד.. עד... עד ירושלים [?!] ובחזרה [!!!] מליון ו12 נשיקות שחר

מוטי ../images/Emo99.gif

ממש חבל לי שאני לא יודעת לכתוב ברכות נורמליות, אחרת הייתי כותבת לך פה שורות שלמות(נראלי חחח
) הייתי בפורום עוד ממזמן, אמנם לא בקביעות.. הייתי צצה פעם ב.. אבל עדיין יצא לי לעקוב :) ולהכיר באופן יותר נורמלי זה רק בחצי שנה האחרונה אם אני לא טועה .. אתה פשוט בנאדם מקסים מקסים :) יוצא ממך המון אור, שאיתו אתה עושה רק טוב לאנשים וגורם לחיוכים גם אם רק שומעים אותך
כמו שאמרתי לך, הלוואי והיה יוצא לי להכיר אותך יותר.. יש בך כ"כ הרבה :) אז... תמשיך להיות תמיד כמו שאתה ואפעם אל תשתנה, הרבה אושר ועושר המון אהבה
והצלחה בכל דרך שבה תלך ! אה כן- מזל טוב !!! עד 120

razM19

New member
מוטי היקר ../images/Emo49.gif

קשה להתחרות בברכה המדהימה שיםים כתבה לך למעלה
אבל אנסה
(יש פה 24 נרות, ספרתי
) מה אפשר לאחל לאדם מדהים כמוך (אחד האנשים המדהימים שאני מכיר)? קודם כל המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך
אתה כבר איש גדול
ויש לי הרגשה שהשנה הקרובה תהיה מאוד משמעותית בחיים שלך
אני רוצה לאחל לך שתמיד תשאר אדם מקסים ובן אדם טוב לב כמו שאתה!
יש לי הכבוד הגדול לעבוד יחד איתך ולהיות חבר שלך! שתמיד תהיה מאושר ושמח והכי חשוב: רק בריאות!
ובנימה אישית, אני רוצה לברך אותך על כל התרומה האדירה שלך במשך כל השנים למוזיקה הישראלית על פי כמות התגובות והתודות פה, רואים שאתה עושה עבודת קודש! אני רוצה לאחל לך שלא תפסיק לעולם לעשות מה שאתה עושה: לשדר ברדיו ולפרגן לאמנים, ולגרום למאזינים שלך הנאה כמו שרק אתה יודע (כי מה אתה בלעדיהם
) אני בטוח שתטביע את חותמך בענף הרדיו והמוזיקה בארץ! מי יודע, אולי בעתיד אפילו תוקם תחנת רדיו על שמך
ולסיום אני רוצה לאחל לך את כל הטוב שאתה תמיד מאחל לאחרים. כי מגיע לך! אל תפסיק להאמין (
) במה שאתה עושה, ותמשיך להיות מדהים כמו שאתה
מאחל, באהבה גדולה
רז.

איש יקר

אם יש מישהו שמגיע לו המון המון מזל טוב זה אתה. אמן ותהיה לך שנה מלאה בהצלחה והתקדמות אינסופית ברדיו שתדע רק בריאות ואושר . אתה איש נדיר שיודע לפרגן מאהבה נטו ולתת לאמנים את הבמה הראשונה .. אני אישית מודה לך על המילים החמות והפירגון שנתת לי ואני בטוח שעוד נתראה ונשתמע בקרוב אוהב באמת נועם פנחסוב

מוטי../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

המון המוןמזל טוב בן אדם!
באמת שאתה אחד האנשים שאני יותר מעריכה ואוהבת להקשיב להם.. אתה בן אדם מקסים, מפרגן ואוהב.. באמת איכותי! מאחלת לך המון המון אושר ובריאות, הצלחה כמובן בכל מה שתרצה לעסוק בו בהמשך... אוהבת
הילי.

עמית1996

New member
למוטי יקירינו!!!!

לשדרן מספר אחד!!! המוווונהמוווווונהמוווווון מזל טוב ליום הולדתך ה24!!! שתמשיך לעשות אחלה תוכניות (כמו שאתה עושה עד עכשיו!!!) אנו מאחלים לך עוד שנים על גבי שנים של עשייה והצלחה בכל!!!(ברדיו ובחיים שלך...)
ובקיצור......(אחרי כל החפירות.. מצטערת..) שולחים לך חיבוק חם
ו
(אוהב) בהמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווונהמווווווווווווווווווווווווווווווווווווונ
הדר ועמית בן דוד!!!פסגת זאב...

waterfallE

New member
המון המון טוב, תמשיך לשלוח לחמך בן אדם מיוחד

מוטי, מה שהתחיל כפגישה מקרית לחלוטין (אבל בינינו, מי מאמין בצירופי מקרים?! חח) הפך לידידות אמיתית עם אדם נדיר שגרם לי להאמין בדרך המוזרה של החיים :) אתה פשוט משהו מיוחד, קשוב ופתוח עם תזמון מדהים (היפה זה שאפשר גם לשמוע אותו בהגשה ברדיו וגם לחוות אותו ביום יום, הטבע שלך שכ"כ זורם אך עם זאת קשוב לקצב פשוט מקסים כל פעם מחדש). אריה שצריך את המקום שלו אבל יודע כ"כ טוב לתת לאחרים את המקום הנכון בשבילם, אין מושלם מזה לתוכנית המעולה שלכם שממשיכה לדחוף את אלה שכל מה שהם צריכים זה דחיפה כזו, כהן במקדש לאומנות תהיה הגדרה פלצנית אבל נכונה :) בלי פחד אבל עם המון רגש אתה ממשיך להעביר את האנרגיה בקולך מעל גלי האתר, נוגע, לא נוגע, ב"רגוע", ממש שובה אוזן. אני מאחל לך שתמשיך לעשות את מה שאתה אוהב (כי זה באמת מה שחשוב לנפש), המיוחדות שיש לך תביא אליך הרבה דברים אני בטוח :) מקווה שכל ההפתעות יהיו טובות ותזכור "האושר מתחיל באותה דמעת גיל" - זה הדברים הקטנים, שעושים אותנו מאושרים :) אוהב אותך בלב בןאדם, אשד אש.

../images/Emo20.gif../images/Emo65.gifמוטימוטי../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

תמיד כשצריך לכתוב ברכה לבן אדם שכל כך אוהבים אף פעם לא מוצאים את המילים להתחיל.. מה שכרגע מוכיח כמה אתה בן אדם אהוב
ובמקום להציף בברכות של אושר עושר ואיחולי בריאות, אני רק מחפשת איפה להודות לך ולהגיד לך כמה שאתה בן אדם מדהים ואני שמחה שהכרתי אותך ונכנסתי למשפחה שמתרחבת לאיטה
כבר 8 חודשים שבשעה 20:00 אי אפשר לדבר איתי ולא נוגעים לי במחשב כי יודעים שאני מכורה... וכן אני מכורה למוסיקה [זאת מחלה ידועה אצלי] אבל זה לא רק זה.. יכולתי להכניס דיסק ולשמוע או סתם לתת למדייה פלייר לבחור שירים אבל כנראה שזה אתה.. הקול שלך שכ"כ עושה טוב. הצחוקים בצ'אט המילים המעודדות. המצלמה, ההימורים על איזה חולצה תלבש, ובסוף זאת תהיה חולצת פסים כלשהי
ההימורים במצעד הרמזים שאתה שולח לנו בשידור
פשוט כיף לבוא בכל ערב ולהיות איתך
אז תודה שיש אותך
מעין הפוגה בימים מעצבנים ומקום לשתף בימים שמחים. אז מוטימוטי [כי לכולנו הכפילו את השם] שיהיה לך המון המון מזל טוב
אושר
עושר
בריאות
והמון אהבה
והצלחה בכל אשר תפנה.. תאמין ותגשים כל מה שרק תרצה תסלול דרך משלך ותלך בה
זהו.. אתה כבר לא בן 23 וחצי וגם לא רבע ל24 אתה בן 24
24 זה מספר מוסיקלי [אוקי אני סתם ממציאה.. זה כנראה סתם היה פנוי בממיר] 24 זה אחלה גיל.. יש לך שנה שלמה עד שתגיע למחצית מ-50 24 זה גם מספר השעות שיש לנו ביממה שאת רובן תמשיך למלא במוזיקה טובה
ופה אני אפסיק כי אם אני אמשיך תהיה כבר בן 25
אוהבת המון המון המון
[אי אפשר להביע בכתב] אני יודעת שאתה יודע נשיקות
חיבוקים
וים של ממתקים
[גם פה יש ים
] [ים שולטטטתתת]

matanzohar2

New member
מזל טוב למוטי התותח

מוטי השדרן הכי תותח במדינה מזל טוב ממני מתן

GuyHemed

New member
מזל טוב מוטי!../images/Emo65.gif

אני מצטער מראש אם הברכה תהיה קצת יבשה, אני לא כזה טוב בברכות חח אבל אני אנסה.. אז ככה: מוטי, הבנאדם הכי מדהים שהכרתי, בנאדם עם נשמה טהורה חח והשדרן הכי מוכשר בארץ (אם תרצה אז בעולם
) אני מכיר אותך אישית רק שנה אבל זו הייתה השנה הכי נפלאה! תודה על הכל, וכל מה שעשית בשבילי אין עוד מילים לתאר את האהבה שלי אליך בתור בן לאבא חחח (אבא רוחני
) שיהיה לך המון המון המון מזל טוב, עד 120 (היום זה אפשרי גם יותר
) בהצלחה בהמשך דרכך מי יתן ותדע רק אושר (וכמובן שאם אתה רוצה, אפשרי גם עושר... "בשקלקלים, מצלצלים..." חח אני אפסיק פה) אז שוב, המון המון מזל טוב! אוהב, גיא

למעלה