יום הולדת למוטי
New member
../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo20.gifיומהולדת למוטי../images/Emo20.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif
האחד והיחיד, מוטי חוגג היום יום הולדת 24!
אז לפני שכולם נכנסים להגיב, תרשו לי?
למוטימוטי, "שמתי לב שכבר שעה אני בוהה בתקרה, אולי אכתוב עוד משהו שיעביר לי את הזמן לטובה." ("שמתי לב". נעם פנחסוב) מישהו חכם אמר לי פעם שכשכתובים למישהו חשוב כדאי לפתוח בציטוט, כי מישהו כבר אמר את זה טוב יותר לפני. וכשגילתי שבאמת השארת אותי בלי מילים, וכשאי אפשר לתאר כמה אני אוהבת אותך ומי אתה במילים, החלטתי לצטט לך כמה משפטים, שאתה בוודאי מכיר, שאני מרגישה שאני כתבתי אותם עליך.. הם מתחברים איתך כ"כ.
"איך זה, שמיום ליום אני אוהב(ת) אותך יותר איך שבכל מקום, רק אותך אני זוכר(ת)" ("אולי"\המרפסות) אני מכירה אותך שלש שנים שלמות, מי היה מאמין? ובכל יום שעובר אני לומדת ומגלה בך דברים שקודם לא הכרתי, ורק אוהבת אותך יותר, כי איך אפשר שלא להתאהב בך? אתה מורכב ממכלול של תכונות מדהימות!
בכל מקום שאני הולכת, בכל צעד שאני צועדת, בכל מילה שיוצאת לי מהפה אני חושבת איך אתה היית עושה את זה, ומה אתה היית אומר.. הפכת להיות הקול הפנימי שלי שמכוון אותי בכל פסיעה וצעד בדרך שלי. "כך אני אוהב(ת) אותך אל תשתנה, תהיה עצמך" ("אושר ועצב"\כפיר אפשטיין) מעולם לא זכיתי להכיר בנאדם שהוא כמוך. כזה שהוא הכי טוב שיש, שכל-כך איכפת לו מאחרים, שתמיד משקיע בכל מה שהוא עושה ועושה זאת בהצלחה ובשלמות, ושתמיד גורם לכולם להיות שמחים סביבו. ובגלל שאתה יחיד במינך, אל תאבד את זה! אל תשתנה לעולם, תשאר תמיד רק כמו שאתה... מושלם!
"נושמת את מילותיך עמוק אל נשמתי אם לא אתה לא הייתי אני"(יואב דגני) כשאני מנסה לתאר איך הייתי נראת לולא הכרתי אותך אני רואה אותי מלאה בחללים ובחורים ריקים. כשאני מסתכלת על עצמי, אני רואה בעישונים של העיניים אותך משתקף ומבינה כמה אני מורכבת ממי שאתה. אני מבינה שלמדתי ממך כ"כ הרבה דברים, בעיקר על עצמי... "בדלת מתדפק אורח אבא מחייך שוכח את ליבו כולו פותח פתאום עכשיו פתאום עכשיו הכל שמח" ("עכשיו שמח"\ הסוכריות). בימים הכי קשים שהיו לי השנה, והיו כמה כאלו שלא ידעתי מאיפה ממשיכים ושכמעט איבדתי שליטה, תמיד ידעת להגיע ולהגיד את המילה הנכונה. את המילה הזאת שתחליף את הדמעות בחיוכים, שתסלק את הפחדים והחושך ושתחליף אותם בשלל של אורות צבעוניים. ממש כמו מלאך שלימד את הכנפיים שלי לאן וכיצד לעוף, כשהן שכחו. "בעולם הזה,שבכלל אהבתי בגלל אהבתי בזכותך"("מזל סרטן"\תוקי) אז מה נשאר עוד לאחל לך? את כל הטוב שבעולם, לא מגיע לך פחות מזה! המון המון
, ושנה מלאה באהבה
בבריאות
ובהגשמת חלמות
שיהיה לך רק סיבות לחייך מהן! ים.
האחד והיחיד, מוטי חוגג היום יום הולדת 24!