יומהולדת למוטי

amitshilo

New member
../images/Emo65.gifמוטי../images/Emo65.gif

וואו. משכתי את כל היום הזה, התחמקתי מהעובדה שאני צריכה לכתוב לך ברכה, כי באמת שזה קשה ומוזר לכתוב לאדם כל כך.. אתה רואה? אפילו מילה לתאר אותך אין לי. ים צודקת, באמת ציטוטים זה הדבר הנכון, אבל אפילו ראש לחשוב על ציטוטים אין לי עכשיו. אז אני יכולה לכתוב משהו בנאלי, אבל אני באמת חושבת שלך, למוטי פרנסיס, לא מגיעה ברכה בנאלית. לפחות לא ממני. אז אני אספר לך משהו
דיברתי היום עם ים. אמרתי לה שאני לא מאמינה שאתה בן 24, כל כך צעיר וכבר כל כך גדול. היא אמרה לי שהתחלת לעבוד בגיל 11. נדהמתי. ואז חשבתי לעצמי, וואו, האיש הזה עשה הרבה בחיים שלו. עכשיו אני מבינה מאיפה בעצם באה המשיכה הזאת שיש לי אלייך, אל מה שאתה עושה, אל הדבר הזה, חומר מקומי. המפעל הביתי הזה שאחראי להצלחות, שאיכות אצלו זה חובה, שמשמח, שמרגיע, שמשדר מוזיקה, שזה אחד הדברים הכי טובים שאפשר לעשות ביום יום שלנו. המשיכה הזאת באה מההערצה שלי לסיפורי חיים, גם כשאני לא יודעת אותם. המשיכה הזאת באה מההתרגשות הטבעית ממוזיקה, מאמנות, מעשייה, ויותר מכל, ההתרגשות מעצם החיים. מוטי, אתה מנהל כאן מפעל של חיים. אני חושבת על "מוטי פרנסיס" בראש, ועולים לי הרבה דברים, אבל יותר מכל - חיים. והקסום מכל שמאחורי כל זה, כל הדבר הענקי הזה, מסתתר בנאדם כל כך צנוע, כל כך טוב לב, כל כך אוהב ומקסים. אז תודה לך מוטי, על כל התוכניות, על כל רוחב הידיים, על הבית הזה, חומר מקומי. מזל טוב
אני מאחלת לך כל דבר שאתה רק רוצה - אושר, הצלחה, עד 120, עושר, סיפוק, כיף, עוד המון שנים של מוזיקה טובה, וכמובן, שתמיד אנשים ידעו להעריך את העבודה שלך ואת הקסם שלך, האינסופי, שלא נגמר. חומר מקומי - הדלקתי, נדלקתי
אוהבת ומעריכה המון
עמית.

דניאיגר

New member
מזל מעולה!

[ מזל טוב זה כבר נדוש אז שיהיה מעולה!] מוטי, שיהיה לך המון מזל מעולה, שתמשיך לעשות רדיו טוב, ותוכניות מצליחות. שתאהב את כל מה שאתה יוצר ועושה ושתמיד תהיה מגניב :)

matanky

New member
מוטיזזז ../images/Emo47.gif

אמרתי לך כבר כל מה שיש לי בפלאפון ובצ'אט אבל אף פעם לא רע להגיד עוד פעם לבן אדם כל כך מיוחד- מזל טוב!!!! עד 120, שתהיה מאושר כפי שאתה גורם לכל הסובבים אותך !!! אוהבב מתן

השארתם אותי בלי מילים! אבל בכל זאת...

אהוביי היקרים!!!! באמת שכבר אין לי מילים להודות על היום המיוחד הזה שהיה אתמול. החל מהברכות שלא הפסיקו להגיע מהבוקר ועד ההפתעה בשידור חי עם כפיר וכל החברים הטובים שלי שהתפרצו לאולפן :) ים, צחי, נטע, צליל, יואב, יעל, תוקי, שחר, מאיה, תומר, רז, נועם, הילי, אשד, אתי, הדר, עמית, מתן, גיא, עמית, דני ומתן, אין לי מה לכתוב מעבר לזה שאני אוהב אתכם ואין לכם מושג כמה! אני מודה בכל יום לקב"ה שסובבים אותי כל-כך הרבה אנשים מלאים באהבה! קראתי כל ברכה וברכה (אפילו פעמיים) והתרגשתי מאוד. תודה רבה על הברכות, על המילים החמות ובכלל... על כך שנתתם לי להיות חלק בחיים שלכם! שוב תודה על יום מדהים! אוהב המון המון המון פרנסיס.

O f r i s h

New member
עא! גם אני רוצה!../images/Emo7.gif

באיחורון קליל כי לא הייתי אתמול בבית כל היום.. ובכל זאת עדיף מאוחר מאשר אף פעם! המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון מזל טוב!
רק אושר בריאות והצלחה! שמור על עצמך ותהנה מכל שניה!
אוהבים אותך פה!
עפרי:]

כי חסר פה כחול

כי יואב דגני כפרעליו נתןלי ראיון כשכתב "לוח ברכות", כי ככה יהיה לך יותר קל לשמור.. וזהו
{ואגב, זה נשלח אליך בגודל נורמלי, שאפשר לקרוא בו גם חח}

וואו../images/Emo99.gif יםים זה מדהים../images/Emo70.gif

את ומוטי שתי אנשים מיוחדים שאני כ"כ שמחה שהכרתי השנה! ומקווה שייצא כבר לראות אותך :)

מוטי ידידי...../images/Emo13.gif

הרבה הרבה הרבה מזל טוב והרבה אושר וכל מה שאתה מאחל לעצמך בעצם...
נראה לי שזה הכי טוב שאפשר
כייף לראות שאתה נהנה ממה שאתה עושה ושיש לך פורום :) בהצלחה!!!
מזל טוב
ניר סימון

למעלה