../images/Emo65.gifמוטי../images/Emo65.gif
וואו. משכתי את כל היום הזה, התחמקתי מהעובדה שאני צריכה לכתוב לך ברכה, כי באמת שזה קשה ומוזר לכתוב לאדם כל כך.. אתה רואה? אפילו מילה לתאר אותך אין לי. ים צודקת, באמת ציטוטים זה הדבר הנכון, אבל אפילו ראש לחשוב על ציטוטים אין לי עכשיו. אז אני יכולה לכתוב משהו בנאלי, אבל אני באמת חושבת שלך, למוטי פרנסיס, לא מגיעה ברכה בנאלית. לפחות לא ממני. אז אני אספר לך משהו
דיברתי היום עם ים. אמרתי לה שאני לא מאמינה שאתה בן 24, כל כך צעיר וכבר כל כך גדול. היא אמרה לי שהתחלת לעבוד בגיל 11. נדהמתי. ואז חשבתי לעצמי, וואו, האיש הזה עשה הרבה בחיים שלו. עכשיו אני מבינה מאיפה בעצם באה המשיכה הזאת שיש לי אלייך, אל מה שאתה עושה, אל הדבר הזה, חומר מקומי. המפעל הביתי הזה שאחראי להצלחות, שאיכות אצלו זה חובה, שמשמח, שמרגיע, שמשדר מוזיקה, שזה אחד הדברים הכי טובים שאפשר לעשות ביום יום שלנו. המשיכה הזאת באה מההערצה שלי לסיפורי חיים, גם כשאני לא יודעת אותם. המשיכה הזאת באה מההתרגשות הטבעית ממוזיקה, מאמנות, מעשייה, ויותר מכל, ההתרגשות מעצם החיים. מוטי, אתה מנהל כאן מפעל של חיים. אני חושבת על "מוטי פרנסיס" בראש, ועולים לי הרבה דברים, אבל יותר מכל - חיים. והקסום מכל שמאחורי כל זה, כל הדבר הענקי הזה, מסתתר בנאדם כל כך צנוע, כל כך טוב לב, כל כך אוהב ומקסים. אז תודה לך מוטי, על כל התוכניות, על כל רוחב הידיים, על הבית הזה, חומר מקומי. מזל טוב
אני מאחלת לך כל דבר שאתה רק רוצה - אושר, הצלחה, עד 120, עושר, סיפוק, כיף, עוד המון שנים של מוזיקה טובה, וכמובן, שתמיד אנשים ידעו להעריך את העבודה שלך ואת הקסם שלך, האינסופי, שלא נגמר. חומר מקומי - הדלקתי, נדלקתי
אוהבת ומעריכה המון
עמית.
וואו. משכתי את כל היום הזה, התחמקתי מהעובדה שאני צריכה לכתוב לך ברכה, כי באמת שזה קשה ומוזר לכתוב לאדם כל כך.. אתה רואה? אפילו מילה לתאר אותך אין לי. ים צודקת, באמת ציטוטים זה הדבר הנכון, אבל אפילו ראש לחשוב על ציטוטים אין לי עכשיו. אז אני יכולה לכתוב משהו בנאלי, אבל אני באמת חושבת שלך, למוטי פרנסיס, לא מגיעה ברכה בנאלית. לפחות לא ממני. אז אני אספר לך משהו