יומולדת ל...סיון

McFlyRoni

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifיומולדת ל...סיון../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

כןכן, אז היום, יש יומולדת ליקרה מכל! סיון!!!!!!!111 (Vansi McDorky) אז סיון, אני רוצה לאחל לך את הכי טוב שבעולם, מלא מזל טוב, שתהיה לך יומולדת (מושי) מושלמת! את יודעת שאת אחת החברות הקרובות שלי, מאזזזזזז כיתה א' ועד היום (שזה כבוד לא קטן
) אז אני מאחלת לך המווון הצלחה (בעיקר עם הבנים-אימואים וערסים XD ועם התיסכול המיני של כל החבורה הקטנה שלנו חחחחחחח
) תצליחי בלימודים (ושלא יאיימו עלייך שוב פעם להישאר כיתה! XD
> ככה תהיי!) שכל החלומות הפרועים והרטובים שלך (כי כולם כאלה בתכלס..) יתגשמו אמן בעזרת השם
תמשיכי להיות שרוטה, מצחיקה, עייפה, ישנה הרבה (
), מטורפת, חמידה (!!), מדברת מצחיק, מריירת על חיילים וכל דבר שזז XD ולמרות שאולי אני לא מפגינה את זה כמו שצריך (אל תגידו שאני לא מודעת לעצמי
), יו נואו איי לוב יו! אז אני מקווה שנשמור על קשר פוראברררר כמו BFF מושלמות כאלה, ושניסע ללונדון ביחד להופעה של מק |ריר| (כי הייתי חייבת לתקוע את זה בברכה...
) ושלא רק נפנטז את עצמנו בנתב"ג קופצות על דאגי ודני, מתעלפות, בוכות, מקפצות, מחבקות וצורחות בהופעה שלהן... אלא שזה באמת יקרה
(וזה עוד יקרה
) אאאאוווווווווההההההההבבבבבבבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הההההההממממממוווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן פוני, פונפוני, פונפון, פונינית, פוניניישן, רונקיפליץ, וכל השמות שאת ממציאה לי כל יומיים
ומי שקוראת את ההודעה הזאת ולא מגיבה תחטוף מכות אישית ממני (אחח סיון כמה פעמים שמעת את המשפט הזה ממני?
)

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif ראשונה??!?!?

סווונצווושש...ישלך יומוולדדתת... ואת יותר גדולה ממני
!.. חחח בקיצוור... שיהיה לך סוויט סיקסטין הכי ורוד מתוק שיש..תמשיכי להיות כזאת מטורללת ומשוגעת ומצחיקה
.. שתמשיכי לשנוא אותי ואני אותך
ותמיד כל מה שתרצי יתגשם ולא יחסר לך דבר
[אויש כמה שאני קיצ'ית..] אווהבתת אותך..והמוןהמון מזלל טוב
.
דוקיש שלך

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifדוקיייייייייש../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifתודהדהדהדה ^___^

ואני לא שונאת אותך!!! D:

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif מזל טוב !! :)))

הרבה בריאות ואושר

Little McMickey

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gifמזזזזל טוווב, ביאטץ'../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אעאעאעאעאעאעאעאעאאעעאעאעאאא יומולדת להכיייייייי חמווודה מכולןןןן וחברה טובה שלי
סיוון
וכן אני הכי מיוחדת שכתבה את השם שלך כי כי הוא עם 2 ווים ורק אני עושה את זה
אז ככה: שיהיה לך היומולדת הכי כיפי והכי שמח בעולם
והלוואי והייתי יכולה לחגוג איתך
שכל החלומות שאי פעם רצית וחלמת ופינטזת עליהם וזה המון אהאאא שיתגשמווווווו
שתהיי עורכת דין מצליחה ואפילו מעצבת פנים שאח"כ תבואי אליי הביתה ותעצבי
ותעצבי את ביתך האישי עם דני [אמןאמןאמן
] ותעשו הרבה ג'ונסים קטנים שיתרוצצו בבית ולא יתנו לך רגע מנוחה וזה גם ספורט
אז הרבה כושר ואושררר
בדרך כלל זה בא ביחד
שתדעי רק טוב ורק שמחה עם המון אהבה והמון חברים שיקיפו אותך ואף פעם לא תהיי לבדדד שתזכי לראות הופעה מדהימה של מקפליי עם כל החברים שלך
[אהמממ] שתמשיכי להיות חברה מדהימה
והכי מצחיקה בעווולם
כי את תמיד קורעת אותי עם כל מה שיש לך להגיד! לא משנה על מה חחחח והילדה הכי מתוקה מהממת ביופייה
בעלת השפתיים החושניותתתת ביותררר יותר מאנג'לינה ג'ולי
ואמ אמ אמ מדהימה, פשוט מדהימה
את עוד תקבלי ברכה מעוצבת, אל דאגה...
אוווהבת אותך מלא מלא מלא מלא מלא מלא עד הירח ועד מאדים ועד שביל החלב ובחזרה לכדור הארץ, לקרית ביאליק וחיפה
שניפגש כבר
ואני אביא לך חיבוק אמיתי יותר מזה ~>>
לאביוווווווו U מיק מיק, מוק מוק, מיקע, ביטצ', מה שבא לך
אין עליך
[במיוחד בשבילך
דני מה-T.V שלי
]

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifחשיזמושמיידה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif 333333333>

כפרעלייך!
למרות שכבר חפרתי לך במסן אתמול.... תודה רבההההההההההההההההההההה
[גם לך וגם ליעד
חחחח בעזרת השםםםםםםםםםםםם! מהפה שלך לאלוהים!
XDDDDDDD אנג'לינה ג'ולי קטנה עליי
היא והשפתיים שלה
אין אין חולה חולה עלייך בדםםםםםםםםםם! לא בדם... בשחלות! בציטופלזמה שעוטפת את גרעין התא אני חולה עלייך!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifואנצ'י@#$%^&*../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מזל טוביק בוביק
שיהיה לך המוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמוןהמון מזל טוביק
אוהבת הכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי בעולםםםםםם
~אני די גרועה בלכתוב כאלה ברכות אז תסלחי לי XDD ~

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifרייבייייייי ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

תודה רבביישן! <: אוהבת אותך יותרררררררררררר 3333333333333> שיאו מתי אני כבר אזכה לאנוס אותך עוד פעם מתי
ביום רביעי
ניקיקיקייקיייי

Simple Girl 175

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo55.gifעהאהעאהעא רביעיייי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ואני צריכה לדבר איתך די דחוף, אז תדברי איתי כמה שיותר מהר

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif Happy B-Day!! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifDDD:

סיוןןןןן!!!!!!!!!~~#^*76))^*^ מאמי אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם! שיהיה לך אושר ועושר
בריאות והצלחה בכל תחומי החיים,
תלמדי ותחרשי
למרות שלתעודת בגרות אין חשיבות גדולה בחיים האמיתיים
תפתחי חיי אהבה אבל אל תעשי דברים שאני לא הייתי עושה בגילך
תהני, תבלי, תצרחי, תשתוללי, תתפרעי ותנצלי את שנותייך היפות (
)
שתמיד תהיי מאושרת, מוקפת בחברים ובאנשים שאוהבים אותך
שכל חלומותייך, פנטזיותייך, שאיפותייך ורצונותייך יתגשמו תמשיכי להיות מצחיקה, מטורפת, שמנה, טיפשה ואוהבת פינגורים
המון מזל טוב
ויומולדת שמח!!
לאביו

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהווו לקסוס בלובנד חמאה קטנה ושמנמנה|זור|

תודה רבה D: פינגורים שולט בתחת! XDDDDDDDDDDDDDDD לאביוווו 3333>

yaelsee

New member
ואנסי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

אני ממש גרועה בברכות, בגלל זה התקשרתי אלייך ב 12
בכל מקרה, מה שאני כן אגיד [כמובן
] זה מלא מלא מלא מזל טוב
ושכל חלומותייך יתגשמו [אני חושבת שמקרה הזה מתאים לפה
] ו... ו... זהו, כבר אמרתי שאני גרועה בברכות
לאב יו
ואת באה לישון אצלי לפני המפגש. זאת לא שאלה, זאת עובדה.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיעליייייס ^_________^

כן התקשרת
ואמרתי לך המון תודה ושאני אוהבת אותך ואני אגיד את זה שוב! *תופים* תודה רבה רבה יעליסושקה בבושקה |רוסי| אני אוהבת אותך המון
חכי חכי למפגש

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifמזל טובב!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

| סייינווושש!!!!!!! אעעעעעעע את בת 16!!!!! שיהיה לך את היומולדת הכי מתוק בעולם![סוויט סיקסטין(סטגדיש) חח] וואו שכל מה שתרצי יתגשם רק טוב אושר ועושר ^^ תמשיכי להיות את!! [אומייגד בטח כולן כתבו את זה] בקיצר מזלוש!!!! :]

../images/Emo85.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif מזל טובב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אני מאחלת לך שתהיה מאושרת ומעושרת תמיד תמיד תמיד ! שתקבלי מלאמלאמלא
עד 120 , תמיד תחייכי ותצחקי [: [את בטח לא מבינה מי אני
אז] קוראים לי ספיר

../images/Emo204.gifמזלט! ../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif|בלונים|../images/Emo213.gif

את כבר מכירה אותי ויודעת עד כמה אני גרועה בברכות, אז, אמ, כן. יומולדת שמח, פרחחית.
|בלונים|

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifממתי את גרועה בברכות?../images/Emo11.gif

תודה ^_____^ אנחנו צריכות לדבר אנחנו
מיס מיס

למעלה