יומולדת ל...סיון

LironPoynter

New member
XDDD

אולי! אבל אני תקועה! ולאף אחד אין רעיונות, שלא נדבר על עצמי. ואח שלי האידיוט מחק בטעות את כל הכלי אופיס כולל הוורד. פפפפפ.
ו... אם אני לא טועה זו את שצריכה לעלות למחשב את המחברת המשורבטת שלך..P: 33333>

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifפוניניייייייית ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

יאו זה יצא לך בדיוק ב00:00 ! ס'סטייל!
כבר דיברתי איתך בטלפון כשקראתי את הברכהXD אבל אחרי זה קראתי אותה עוד איזה שלושים פעם, כולי בהיי של הלייף
אין גבול לכמה אני מודה לך ^___^ שיואואואואוווו איזה דרמההההההה DDDDDDDD: נורא נגעת לליבי
ותבואי לפה כבר דאמעט! אני רוצה לראות את המתנה שליייייייי XDDDDD אני כבר אמחץ אותך בחיבוק מכל בלב והשומנים בערב, אבל עד אז-
את יודעת שאני אוהבת אותך המונמונמוווווון.... אפילו יותר מאת בורין!!!!!! סתם ניראלך
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD תודה רבה פונפוניפונקישלייציישן
גאד בלס יו

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחח ב23:59 אני עשיתי 10..9..8..../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח זה היה קצת משפיל אבל נלחמתי על לפתוח לך את השירשור!{-] וגמאני מחכה ללבוא אליך! את לא אירחת אצלך חברות מאז המסיבת פיג'מות ההיא באיזה כיתה ד'! (הזאת עם 'פרדריק!!' XDDDDDDDDDDDDDDD) אה וקניתי משקפופי שמש! כמו של הדס האדומות האלה שהיא לבשה בלונדון, אז בשחור!
אני מגניבה. D:: קיצר..אוהבת גם!

../images/Emo24.gifמזל טוב^^

happy birthday (כי זה נשמע יותר טוב באנגליתD:) המוון מזל טוב:) חחחח יש לך יומולדת יום לפני^^ שכל משאלות לבך יתגשמוP: ותצליחי בכל דרך שתיפני אליה...
שרון:C

גרבע

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo98.gif../images/Emo105.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifמזל טוב ../images/Emo2.gif../images/Emo213.gif

ההההההמוןןןןןןןןןן אושר ועושר
והרבה מתנות וזה XD

m o r 1 0 2

New member
סיוווני,ווני,נייי../images/Emo24.gif|נשיקה../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

חח,איזה קטע,בדיוק שקמתי בבוקר ראיתי את התאריך ה-10.10 והרגשתי שיש היום משהו.... לא ידעתי מה,אבל זה היה מן הרגשה כזאת
סו,זה היומולדת שלך
ואני רוצה לאחל לך כ"כ הרבה הרבה דברים!@#$^&* מאז שהכרתי אותך שזה קרה לפני הרבה זמן... אני חושבת שאת ילדה פשוט מדהימה וכ"כ מגניבהD: ואני זוכרת את השיחות שלנו במסן...זה היה מאוד כיפי,ושתדעי שזה מממש חסר לי.....
כ"כ אהבתי לדבר איתך
את כ"כ מצחיקה וכיפית^^ וביום הזה אני רוצה לאחל לך המון המון:!:!:!:!:
|
אושר,בריאות,עושר,יושר,כושר(נו חייבXD)
|עוגה
הצלחה בכל דרך אשר תיפני@#$%&^*)
הלוואי שכל חלומותייך הרטובים על דניD: יתגשמו
שנזכה להיות בהופעה של מקפליי ולהיכנס למאחורי הקלעים ולצרוח לדני ולדאגי!@#%^& ואולי גם לאנוס אותם(את הבטחת לי)
^ ותנצלי כל רגע וכל דקה כדי שתזכרי את היום הכי טוב בחיים שלךD: ותהני ותעשי חיים מדהימה
אז שיהיה את היומולדת הכי מדהים בעולם אבר@#$%^&.............
מאחלת מכל הלב ואוהבת המונים המונים,סווינצי' שלי
ורק שתזכרי כמה יצאנו יפה בתמונה^^^ חולה עלייך
(אני מתה על התמונה הזאתD:)

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifמורצ'ייייישוקה!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

איזה תמונה בחרת! כולי נראית ג'ברית שמנה ומכוערת
ואת כזאת חמודית ונושית לעומתי *___* XDDDDDDDD את מדהימה!!! אני חולה עלייך!!! ואני גם מתגעגעת אלייך וזה נורא לא כיף להתגעגע לאנשים
לא לדבר בלשון עבר
תתחברי למסן ואני אחזור להציק לך עם שירים של בון ג'ובי וכאלה
תודה על הכל הכל הכל הכל
אוהבת אותךךךךך המווווווווון

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

אני חולה עלייך יותרD: וכ"כ מתגעגעת
יאייי,השירים של בון ג'ובי
מה שמזכיר לי,אני באמת צריכה לשלוח לך עוד כמהD: אני מקווה שתאהבי^^

dougie10

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo16.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif

עד 120 (אפילו יותר!) ושתהייה לך אחלה יומולדת

michalie XD

New member
../images/Emo121.gifאעאעא ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

~פוצחת בשירה הכי זייפנית שיש אבל אין מה לעשות תקבלי אותי גם זייפנית~ היום יומולדתתתתת היום יומולדתתת היום יומולדתתתתתתתתתתתתתתת לגורילהההה היום יומולדתתתת היום יומולדתתת היום יומולדתתתתתתתתתתתתתתת לגורילה (דה סקס) טוב אממ... מזל טוב
עד 120 שנה אם בא לך קצת יותר חופשי... עליי! אני לארג'ית היום [מ] את יודעת מה? אני אתן עוד 100 שנה ככה חינם רק בגלל שהיום יומולדת יאא זה יהיה מצחיק לראות מישהי בת 220 חרמנית כזאת בלי שיניים באה לאיזה אחד אימו חתיך כזה ואומרת לו "אני בלי תחתונים" XDDD טוב קיצור... (אני לא כל כך טובה בברכות
) שכל משאלות ליבך יתגשמו ומקפליי אמרו אתמול שהם באים לחגוג לך יומולדת והם נשארים פה ליום-שבוע-שנה-שנתיים-כל החיים. ודני בא מצויד
. המון בריאות,אושר,עושר. שתמשיכי להיות מי שאת גורילה סקסית,מצחיקה, שאני מתה עליה כל כך כל כך. אוהבת מלא מלא מלא
מייקי D:

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifמייקייייייי DDDDDDDDDDDDDD:

שמנע
שמנה שמנה שמנה שמנה שמנההההההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אימו עאלקXDDD יהיה לו פוני לבן
תודה רבה מייקס
לאביוווו 333333333> למה נטשת ביץ'?

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo24.gif

אני שמנה בסטייל
אממ...אממ... אני לא נוטשתת!!בקושי יש לי זמן לנשום

ligalosha

New member
../images/Emo34.gif ../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

וואו המון המון המון המון מזל-טוב
שכל משאלותייך וחלומותייך ופנטזיותייך ורצונותייך יתגשמו
שיהיה לך את היומולדת הכי כיף בעולם ועוד הרבה אחריו
שיהיה לך רק טוב, אושר ועושר, ובריאות ,ובלהבלה וכל מה שתרצי בקיצור
שתפגשי את מק ושתאנסי את דני, אמן בעז"ה
אוהבת המון, הנוטשת שגרועה בברכות ><" שבאמת יהיה לך את היומולדת הכי כיף ושמח שיכול להיות
ליגל ^^

AlmA XP

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gifהמון המון מזל"ט ../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

המון המון מזל טוב הצלחה בלימודים זהירות בדרכים המון חברות וחברים שתגשימי את כל משאלותייך, ותמיד תהיי שמחה D:
(אני מצויינת בברכות
)

מזל טוב ../images/Emo140.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

מזל טוב עד 120
שתמיד תהיי מאושרת , ושכל חלומותייך יתגשמו
~איזה לא מקורית
~

McFly My Life

New member
מזל טוב!!../images/Emo213.gif../images/Emo100.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

המון המון מזל טוב עד 120 שנה [ויותר!] שכל חלומותיך ומשאלות ליבך יתגשמו ותקבלי הרבה הרבה מתנות?!
|תיק

למעלה