N nini18 New member 18/9/09 #240 חחחחחח מה את מעודדת אותה. תודי בזה בעצמך חחח לך מותר את בגירה. (נרה לי שככה אומרים חח המורה מאיה לשיפוטך )
חחחחחח מה את מעודדת אותה. תודי בזה בעצמך חחח לך מותר את בגירה. (נרה לי שככה אומרים חח המורה מאיה לשיפוטך )
N nini18 New member 18/9/09 #248 אבל את חייבת אם את רוצה שמשהו יעמוד שם.. חחחחחח כמו שמאיה אמרה חחחח והיא לצערי צודקת חחחח
T t r e c o o l New member 18/9/09 #254 לא חשבתי על זה! כל הכבוד לענבר על הרעיון המחושב והמעמיק! אבל אני חושבת שאני אמצע דרך אחרת לשלב בין הדברים
לא חשבתי על זה! כל הכבוד לענבר על הרעיון המחושב והמעמיק! אבל אני חושבת שאני אמצע דרך אחרת לשלב בין הדברים
I InbarKiii New member 18/9/09 #258 חחחחחחחחח כל הכבוד לי ואני ניסתי להגיד משהו תמים..תראו למה אתן הופכות את זה.. אחר כך אתן מופתעות מהתגובות שלי חחחחחחחח
חחחחחחחחח כל הכבוד לי ואני ניסתי להגיד משהו תמים..תראו למה אתן הופכות את זה.. אחר כך אתן מופתעות מהתגובות שלי חחחחחחחח
N nini18 New member 18/9/09 #235 חחחחח את שומרת עליה אני על מירב למרות שמירב לא הכי שמה עלי חחחחחח אני אומרת לך הילדות של היום..........
חחחחח את שומרת עליה אני על מירב למרות שמירב לא הכי שמה עלי חחחחחח אני אומרת לך הילדות של היום..........
I InbarKiii New member 18/9/09 #256 חחחח טוב אני רוצה להגיב שוב על הוידאו שאלוהים ישמור. גם שמה אנשים עוד מיתנו את אדם.. אז מה יקרה שהוא יעשה כ=ל מה שהוא רוצה?!?!?!?! אנחנו הולכות להנות חחחחחח
חחחח טוב אני רוצה להגיב שוב על הוידאו שאלוהים ישמור. גם שמה אנשים עוד מיתנו את אדם.. אז מה יקרה שהוא יעשה כ=ל מה שהוא רוצה?!?!?!?! אנחנו הולכות להנות חחחחחח
N nini18 New member 18/9/09 #264 אם זה יקרה, פשוט נצטרך לקשור אותך ואת מירב עד גיל 18 ולא במובן המיני של הקשירה חחחח
I InbarKiii New member 18/9/09 #268 חחחח ואנחנו נעשה הכל כדי להשתחרר כי אין מצבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שאנחנו לא רואות את זה חחחח
M MIDNIGHT SKY New member 18/9/09 #270 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אתן הורגות אותי מצחוק ! מתה על השיחות ההזויות שלכן !
M mokasosex New member 18/9/09 #284 אני וענבל נשמור מעכשיו את אזמל הרופאים של האמהות שלנו למקרה של קשירה מוחאאאאאהאחה לא תתגברו עלינו XD דווקא שאני בחתונה של בת דודה שלי, כולה 4 שעות כלללללללל השיחות המעניינות קורות, למממממממממה למממממממממה אלוהים?
אני וענבל נשמור מעכשיו את אזמל הרופאים של האמהות שלנו למקרה של קשירה מוחאאאאאהאחה לא תתגברו עלינו XD דווקא שאני בחתונה של בת דודה שלי, כולה 4 שעות כלללללללל השיחות המעניינות קורות, למממממממממה למממממממממה אלוהים?