McWeekend

MyTearsDontFall

New member
../images/Emo23.gifMcWeekend../images/Emo23.gif

שיר השבוע של מקפליי:
שיר השבוע לא של מקפליי:
להקת / אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / פלייליסט:
תמונת השבוע: שבוע טוב בננותD:

Yu vi

New member
עונהD:../images/Emo85.gif

שיר השבוע של מקפליי: Unsaid Things Home Is Where The Heart Is She Left Me Umbrella The Heart Never Lies Easy Way Out The Guy Who Turned Her Down Five Colours In Her Hair - גירסת JML!! We Are The Young Baby's Coming Back Surf Medley מההופעה של MITO ובכלל, כל השירים שלהם. חרשתי על הכל שיר השבוע לא של מקפליי: אין. שמעתי השבוע רק מקפליי להקת / אלבום השבוע: כל הדיסקים של מקפליי במיוחד MITO קליפ השבוע: 5CIHH THNL משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עיצבן- לאדעת. בטוח היה משו אבל אנלא זוכרת ><' שימח- אממ המפגש ביום ראשון והפוסטרים החדשים של מקפליי שמקשטים תחדר שלי D:. העציב- בטוח היה משו, אבל אנלא זוכרת. ציטוט השבוע: אני ובריל דיברנו בפלאפון אני "איפה הפלאפון שלי?!?!?!?!?!!?" ~מחפשת באטרף בכל החדר~ בריל "יא מפגרת את מדברת איתיXDDDDDDDDDDD" זה היה בשבת האחרונה אבל בכל זאת
. וגם הקיצורים המעניינים שדפקתי לשירים. בייביז, סוריז, אולטרה, פיפי, רום ויש עוד הרבה. מתנגן בראש / פלייליסט: Home Is Where The Heart Is השיר הזה פשוט לא יוצא לי מהראש XDDDDDD אנד סינג איט - הוווום איז וור דה הארט איז איז וור ווי סטרטינג וור ווי בילונג דיי זה כזה שיר ניגר XD תמונת השבוע: ישלי שתיים. מצאתי פה בשירשור רקעים שניי רקעים שכמעט התעלפתי מהיופי שלהם... אין לי מושג מי עשתה מה אז אם מישהי מזהה משו שלה שתגיד
היופי של הבנאדם הזה זה פשוט משו לא נורמלי

Yu vi

New member
התמונה השנייה../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

פעם עשירית שאני מנסה לשלוח תהודעה הזאת#^&$%&$
גם פה אין לי מושג מי הכין אתזה אז מצטערת שאין קרדיט
אני לא עומדת בפניי השלמות הזאת.
!!!!!!!!!11

Lex 1

New member
ושוב החדות-גבה מתגלה לנגד עיננו.. ><"

אבל הוא עדיין כוסון אש מגיל 6.
.

חצמבוש

New member
אני מכירה את התמונה הזאת,

ראיתי באיזה מייספייס של מעריצה של דאגי את התמונה הזאת והיה כתוב שהיא עשתה..

JuSt My LuCk

New member
ראשונה ?! ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי:
THE HEART NEVER LIES, ,I WANNA HOLD YOU TOO CLOSE FOR COMFERT
שיר השבוע לא של מקפליי:
BRITHING THE PRETENDERS LEARN TO FLY LA LONA ושירי צעקות שאין לי מושג איך קוראים להם חעחע היה לי חשק אליהם השבוע
להקת / אלבום השבוע:
MCFLY BUSTED FOO FIGHTERS |סרט|קליפ השבוע:|סרט| מממממממ... אין
משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע:
עיצבן: אמממ כלום העציב: אמממ כלום שימח: תל אביב!!!!!!!!!!
היה כל כך כיף
ובית לבד 3 ימים עם חברות שלי חעחע היה כל כך כיף
ציטוט השבוע:|בועית אני וחברה שלי בסופר: אני: "דנית הנה מד"א!!!!!! " דנית:"וואי את בדיוק כמו אח שלי אחרי שהוא עבר את הקורס של מד"א כל פעם שהוא ראה אמבולנס הוא התחיל להתלהב" אני:"נכון,חעחעחע" אני:"תראי הוא חונה בסופר! אני חושבת שאיזה עגבניה חטפה התקף לב!!!" (עלוב אבל מה אכפת לי
) ו----ממת לצעוק 3 XD "i have a dream!" "what is your dream?!" "to have a dream!" חעחעחעחע XDDDDDD ומת"א שנכנסנו לחנות הגוטית הזאתי בדיזינגוף סנטר: אני"וואי איזה חצאית יפה!" המוכרת"כן אני תפרתי" אני"באמת!?" המוכרת"לא"
מתנגן בראש / פלייליסט:
LA LONA |מכונית|תמונת השבוע:|מכונית|

butbut

New member
../images/Emo205.gifתנו לי לנגן לנצח...^^../images/Emo205.gif

שיר השבוע של מקפליי: בגלל שהייתי ממש בדאון אתמול-אז השיר ששלט אצלי במצעדים היה:Don't Know Why
להקת / אלבום השבוע:מליי מקה...לא אני צוחקת-מקפליי:]
קליפ השבוע:
ממש כאן: http://www.youtube.com/watch?v=9hy5-U0e_KM משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: עצבן-אבא שימח-כלום.
תמונת השבוע:..יש 2 תמונות^^ נתחיל בהארי ודני^^

butbut

New member
../images/Emo26.gifדאגי מרים את הפוני של דני../images/Emo99.gif

כמה חמוד^^

Yu vi

New member
../images/Emo99.gif!!!!!!11111%^#&^%$&../images/Emo85.gif

וואאאאאאאאאאאאאאאו איזו תמונה !!!!!!11

Lex 1

New member
ארתור שולט. ../images/Emo11.gif.

בוט' למה דאון? אני יכולה לשמח..?
טחחח מי שמדברת אני בדאון באופן תמידי, רוצה נהיה בדכאון ביחד?

butbut

New member
את כולה לנסות-אני שונאת להיות בדאון><

אנ בנאדם שמח בד"כ..><

m o r 1 0 2

New member
באמת למה את עצובה?../images/Emo168.gif

שאת בוכה,את לא יפה
רוצה לשתף במשו?

butbut

New member
חח כן..מפול דברים אבל בעיקר בגלל

ששרבתי עם ההורים הטיפשים האלה..ואתמול ידיד שלי החליט להוציא אותי מהבית[הוא גר במקום אחר]..ובגלל שאנחנו נפגשים רק פעם ב..אז החלטתי לצאת לראות אותו.. הייתי בדיוק 3 דקות ביחד. ואז הוא דפק לי כזה "סורי בת',אני הולך"...והתקשר אל חבר שלו,ופשוט עזב אותי ככה הממומה באמצע הרחוב. אשכרה יצאתי מהבית [אני לא יוצאת הרבה כי משעמם בקדימה] בשבילו..והוא הלך!..><

Lex 1

New member
ביו ד'ר.. ../images/Emo11.gif.

לפעמים חברים/ידידים/חברות נהיים ביצ'יים, יעבור. הכתף שלי תמיד פנויה..

למעלה