McWeekend

adi jones

New member
אנייייייי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי: ישש ההרררררבבבבבההההה שיר השבוע לא של מקפליי: אני לא שומעת כלום חוץ ממקפליי להקת / אלבום השבוע: מקפלייי קליפ השבוע: כל מה ששל מקפליי משהו שעיצבן /שימח/העציב השבוע: שימחח - הייתי עם כל הכיתה בסיפרייה שהמורה הסבירה וידיד שלי הסתכל בספר השיאים של גינס איתי ועם עוד חברהה ופתאוםם ראינוו אתתת מקפליי
וקפצנוו על ידידד שליי !!! זהה היה כל כך מרגשששש ! D = ציטוט השבוע: --- מתנגן בראש / פלייליסט: ---- תמונת השבוע:

butbut

New member
כן-את צודקת..זה בטוח יעבור..><

בכולאופן,גאש איזה הורים מעצבנים..אמא שלי הכריחה אותי-שוב להתחנן לאבא שלי ולבקש "סליחה". ולא הסכמתי. הגעתי למסקנה שאני לא מבקשת סליחה על דברים שאני לא אשמה בהם.

Lex 1

New member
../images/Emo45.gif

תבקשי סליחה
. רק שבוע שעבר עשו לי הרצאה סטייל "כבד את אביך ואמך", לא שלקחתי מזה משהו ברצינות אבל לפעמים טוב לעשות את זה כי אח"כ צריך לבקש כסף. ><" ילדה נצלנית וחסרת רגשות שכמותי.

m o r 1 0 2

New member
בוטי,הכל יעבור../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

לפעמים חברים הם לא האנשים שאנחנו חושבים שהם.... נכון גמאני גיליתי לאחרונה מקרה כזה..עצוב לשמוע

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo205.gifיש את ההמשך של התמונה הזאת

XD חמודים^^

OneStepCloser

New member
זה לא מה'סדרת' תמונות שהארי...

אחר כך יושב על המדרכה והיה מצוברח כזה [יכוליות שבכה^^] ופלטצ' [המנג'ר שלהם] מנסה לעודד אותו? ^^ למה הוא בכה? :(((((((((((((((((

butbut

New member
כןן זה משם^^..הארי בכה[כנראה-זה מה שאומרים]

בגלל לינדזי לוהאן:] כי היא דחתה אותו או משהו כזה..קיצר..אף אחד לא באמת יודע מה קרה שם...מה שכן יודעים שהוא היה עצוב מאוד^^

sweet shir

New member
איזה הומו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחח זה באמת הבגדים שהוא לבש בסרט XDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח הוא הומו בגלל שהוא בכה על

לינדזי לוהאן. XDDDDDDDDDDDDD איכככככככככ! אני מקווה *מאוד* שזה לא נכון!

OneStepCloser

New member
../images/Emo45.gif וזה גם לא הגיוני. למה שהוא יבכה בגלל

סטוץ?! >< בטח קרה לו משהו.... למשפחה או בחיים האישיים או וואטאבר. ^^"

yael0000

New member
אני שמעתי שהייתה לו תקופה קשה של לחץ וכל זה

והוא חשב לעזוב או לא יודתע מה

sweet shir

New member
כי אנחנו גם יודעות למה הוא בכה, נסטיה! ../images/Emo6.gif

את לא זוכרת את התיאוריה שלנו?! או שזה היה במדצים עם ליאן ושיר דולב? חחחחחחחחחחחחחח לא זוכרת כבר. זה היה משהו עם זה שדאגי לא מסכים להביא לו BJ... אהההההההההההההההההה לא!!1 זה היה עם איילין XDDDDDDDDDD אני חייבת להיזכר מה כתבנו אז חחחחחחחחחחחחחחחח ~מחפשת בהיסטוריה של האייסי~ עאעא! מצאתי! אני והיא דיסקסנו על התמונות האלה שהארי בכה וכמה שהם "הזילו ריר והתחרפנו" שהן ראו אותה~ ואני: "למה דאגי לא בא לחבק אותו??! למהההההההההה?!?!?!??!" איילין: "כי הם לא היו גיי ביחד אז. זה היה לפני הרמיזות המיניות שלו חחחח" אני: "אהההההההה. אומגד!!!!!!!!11111 דאגי בגד בו!!!!!!!!! אז הארי התחיל לבכות, וכולם ניחמו אותו. קפרון. 3> כי הארי גיי נורא רגיש. ואזזז דני אמר שהוא יתן לו BJ, לנחמה, וגם פלטצ' הציעה את עצמו, והארי ברח בצעקות אימה הישר לזרועותיו הסקסיות של דאגי! " סיפור מרגש, רילי. <: חחחחחחחחחחחחחחחח באותה השיחה גם כתבתי ש: "גאד איזה תחת סקסי יש לדאגי. %#@% כאילו, גאד, מאן! דו אה עפר שכטר!!!!"

butbut

New member
נכון?הוא כזה נשמה!^^גם עוזר לילדים חולי סרטן,

וגם לחברים שלו כשהם צריכים אותו
!!!><

למעלה