הנה
ש שירנושלה New member 9/12/07 #28 שכחתתי לכתוב מה שאני רוצה ../images/Emo26.gif תמונה של מאיטה עם משקפיים
R redsnowhite New member 9/12/07 #19 אבל למה מדלגים עליי../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif קושקושית נעלבתי!
L LOCA6 New member 9/12/07 #20 מדלגים עליך חמודה קושקושית...?../images/Emo201.gif איך קראת לזה ..? צריך להקים כת של מרשעים....??? אז אני השטן הראשי... חחחחחחחחח רק אל תעלבי... איך אני ישן בלילה איך...??? SANTA NO SOY Y NO SERE
מדלגים עליך חמודה קושקושית...?../images/Emo201.gif איך קראת לזה ..? צריך להקים כת של מרשעים....??? אז אני השטן הראשי... חחחחחחחחח רק אל תעלבי... איך אני ישן בלילה איך...??? SANTA NO SOY Y NO SERE
ה הדרוש93 New member 9/12/07 #23 עם שיער חלק חח התמונה הקודמת לא היתה עם שיער חלק אבל התמונה עם לוגו=\
ש שירנושלה New member 9/12/07 #24 לא ביקשת מה שאת רוצה .... ../images/Emo122.gif כל פעם המשחק הזה מסתבך
L LOCA6 New member 9/12/07 #25 ../images/Emo8.gifלא הסתבך... היא ביקשה אבל למעלה יותר תעקבי... פשוט דילגנו על קושקושית וזה יצר קצת בלאגן... SANTA NO SOY Y NO SERE
../images/Emo8.gifלא הסתבך... היא ביקשה אבל למעלה יותר תעקבי... פשוט דילגנו על קושקושית וזה יצר קצת בלאגן... SANTA NO SOY Y NO SERE