Some Hearts Just Get Lucky Sometimes...

LeAnnDylan

Well-known member
טוב. היינו צריכות לצפות להודעות כאלה

קודם כל קבל את התנצלותינו הכנה אם נפגעת
אין בנאמר כל כוונה לפגוע, לקטלג או להתעלות על עדה כזו או אחרת. כל ענין הגרוזיניות זו בדיחה שרצה בפורום ומדובר בסרקזם טהור. ברור לי שאנשים שאינם נמנים בין חברי הפורום הקבועים לא יבינו את ההומור הפנימי ואת היסטורית הפורום- אבל גם אם נפגעת וחשת שההודעה אינה במקום - אין צורך להשתמש במילים כמו "פוסטמה". בייחוד כשמדובר באנשים שאינך מכיר ולא יודע עליהם דבר. יש צורה ודרך להביע דעה והדרך שלך לא מקובלת כאן בפורום

יש דרך להביע?

מצחיק, לקטלג ביגוד מכוער כביגוד גרוזיני זו דרך להביע, אבל מה שאני אמרתי זה לא דרך להביע? מעניין מאוד. וכמה גרוזינים את הכרת בחיים שלך שזאת יכולה להיות בדיחה בשבילך? את אומרת שעל עדות מותר לצחוק באופן כללי אבל אנשים באופן פרטי לא? אוקיי, אז למה לא תארגני שרשור עדות כדי שאני אדע לאן לשייך כל אחת ואחת ורק אז לרדת רק על העדה שכוללת כמה עשרות אלפי אנשים, לא עליה באופן אישי, חלילה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא הולכת להיכנס איתך לדיונים מעמיקים על

זה. הסברתי לך בצורה יפה שאין מקום לירידות לפסים אישיים בפורום. בין אם זה מקובל עליך ובין אם לא זוהי מדיניות הפורום
יש לך משהו להגיד לה שלא תואם את המדיניות הזו? יש בשביל זה מסרים. השתמש בהם. השרשור הנ"ל כתוב בצורה הומוריסטית ואין לקחת שום חלק ממנו כדעה אישית של West Doll בפרט, או של הפורום בכלל.

דבר ראשון אני נקבה.

דבר שני, אל תנפנפי מולי במדיניות הפורום. אני לא רואה בשום מקום שמדיניות תפוז מאשרת לגלוג על עדות מסוימות.

תגידי, את בסדר?

ממה בדיוק יש להיעלב? מההכללה של גרוזיני לובש זהב? מה מעליב בזה? בעיניי כל הישראלים באשר הם לבושים מכוער. אז זה הופך אותי לפוסטמה עם דעות קדומות? יש לי טעם, שלא זהה לשלך ואם בא לי להגיד גרוזיני לובש זהב ובוכרי לובש טורקיז זה לא נוגד אף מדיניות של תפוז ותפסיקי לחרטט כבר כי עלית לכולנו על העצבים עם כמות השטיות שאת פולטת כאן. אנחנו פורום מאוד נחמד עם הומור פנימי אם קשה לך לקבל את זה את מוזמנת לעבור הלאה לפורום אחר. יום טוב שיהיה לך

Guncrazy

New member
את בחורה ממש מקסימה

באמת. וזה שאת אוהבת ללבוש זהב לא הופך אנשים אחרים לפוסטמים, בעלי דעות קדומות. רק שתדעי

Guncrazy

New member
וכמובן ../images/Emo51.gif+../images/Emo236.gif אין סופית על השרשור

יצאת מלכה

למעלה