wicked witch

New member
../images/Emo23.gif

אוקיי, לא הייתי כאן יותר מידי זמן... (עברתי בית ולא היה לי אינטרנט). אתמול ראיתי את הdvd של שודדי הקאריביים וראיתי את הסצנות שהוצאו מהסרט, יש איזה 4 סצנות עם ג'וני שהוציאו! (
) אבל הקטע שפשוט הרג אותי היה בסצנה שג'ק מנסה להגיד parley ואז הוא אומר שהצרפתים המציאו את זה אז הוא ממשיך לדבר על הצרפתים (זה מה שהוציאו) ובאיזשהו שלב הוא אומר שהם אוהבים ענבים וצימוקים ואז הוא אומר "its a shame about raisins they're just humiliated grapes" כמו בבני וג'ון! גאוני! למה הוציאו את זה!?!?! ויש עוד כמה סצנות קצרצרות עם קיירה שהוציאו. ראיתי גם עוד כל מיני דברים (מאחורי הקלעים וכאלה) ובקיצור הdvd מאד מאד מומלץ! *הולכת לראות שוב*

Vivi Sparrow

New member
אהלן וסהלן! ../images/Emo24.gif

חחחחחחחחחחחח לא ידעתי שהוא אמר את זה! חחחחחחחח אפ'חד לא אמר לי! כי אין לי ת'דיוידי! גאון!!!!!! האאאאאאאאאאא נדבר.

Deppaholic

New member
יצא בארה"ב...

וזה גם הגיע לכאן אבל עדיין בלי תרגום, נראה לי שיקח לזה עוד איזה חודש בערך להגיע עם תרגום כי לפני איזה שבוע רק הפסיקו את שודדי הקאריביים בקולנוע

Deppaholic

New member
יש את זה בוידאומאט

ויש לי את זה במחשב (עבריינית שכמוני), לא יכולתי להתאפק ואמרתי זין על דיוידי כי עד יום שישי בכלל לא היה לי (כן,כן יש לי דיוידי) והורדתי את זה! הכי קל, לא עולה כסף אבל אני אקנה את זה דבר ראשון כשזה ייצא עם תרגום

נופס

סבא אין לי סבתא אחת היא כלבה קמצנית השנייה מדברת איתי רק ביידיש ודיי במצב של סניליות כי היא בקושי מזהה אותי והדודים שלי סנובים

Deppaholic

New member
אז ניראה לי שנישארה אופציה אחת

לגנוב כרטיס אשראי מההורים...טוב נו 2 אופציות לגנוב או לחכות עד שיהיה לך כרטיס אשראי או ש..נווו 3 אופציות לגנוב,לחכות שיהיה כרטיס, לחכות עד שיגיע ...

Deppaholic

New member
אז תסעי לוידאומט ותביאי אחד..

אני גרה במקום נידח כמו אורנית ויש לנו וידאומט עם שודדי הקאריביים אז אצלך לא יהיה?!

למעלה