Deppaholic

New member
**מנחמת**

לי הכל לחוץ.... אבל אני נהנית, מתחו לי ת'גשר ואני בקושי מדברת.. זה עינוי.. עינוי!!! אבל החלפתי גומיות בגשר בכוונה לשחור כדי לראות את הבעת הגועל על פניה של אימי (עוד לא שכחתי את התקרית עם השם..) אז זה הקל על הכאב..

אני יודעת על מה את מדברת

עשו לי כל טיפול אפשרי שקיים היה לי עד גיל 14 וחצי ככה גשר מחורבן וזה כאבי תופת כל פעם שהזונה הזה מותח את הגומיות

Deppaholic

New member
כן.. בעע..שיגמר כבר

ועוד עקרו לי שיניים אז מותחים לי הרבה יותר חזק... אני בקושי אוכלת כשמותחים לי ת'גשר

Deppaholic

New member
מההה??!

איך אפשר?! אני ביקשתי ת'שיניים אחרי שהוציאו לי אותם.. עם כל השורש.. חחח.. ואני מרשעת שכמוני הראיתי את זה לכללל המשפחה באמצע האוכל... התגובות היו מרשימות... אחחח נקמה נקמה...

טחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמעי אם זה עושה לו טוב לראות את הבת שלו משפריצה דם על התקרה אצל מנתח שינים שיהיה לו לבריאות

Deppaholic

New member
שיהיה לך להבריאות

חלומות נעימים (בשבילי זה ג'וני עם פיפין "what about second breakfast?") ולילה טוב.. הלכתי לישון (אמא מבאסת...)

Vivi Sparrow

New member
יש את שה"ק (בלי תרגום!!) בוידאודן..

או איך שלא קוראים לזה... וגם לי יש את שה"ק במחשב! אח שלי הוריד וצרב לדיסק ואח"כ העברתי את הסרט למחשב.
עברייניות צעירות אבל הכל מאהבה, לא ?

Deppaholic

New member
oh well

מההתחלה ידעתי שאני הולכת לקנות את זה במילא שזה ייצא אז זה לא בדיוק ניקרא לגנוב... יותר כמו להשאיל עד שייצא הדיוידי.. כן...

Deppaholic

New member
אפשר לומר מחורבנת אבל טובה?...

כלומר יש שם את כל השירים והבולשיט וגם את כל הסרטים והמשחקים והתוכנות.. זה חוסך הרבה מאוד כסף

אני קונה מה שאני אוהבת

לקנות דיסקים זה אובססיה לחלוטין שלי משחקים אני לא משחקת הרבה במחשב ושירים נו טוב זה יתרון אחד

למעלה