סכמ"ש ריקודי כוכבים

veredmp

New member
../images/Emo230.gifסכמ"ש ריקודי כוכבים../images/Emo230.gif

ה-
היתה האייקון הכי דומה לרקדנית שהצלחתי למצוא
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: ראיתם רוקדים עם כוכבים? אם כן, האם יש לכם כבר פייבוריט?

שי קרן20

New member
קוללוולולול סיכום ראשון שלי פה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ללא ספק "הוא" אחד השירים האהוביים עליי...תמיד מעריצי שרית,תוהים לו שרית יכלה לשיר את השיר הזה... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):וואאו יש הרבה....אמממ "רגע גדול" שרית ואייל תמונת/פליקס השבוע:בדרך כלל אני עצלן..אבל אשים תמונה שלי..שיכרו אותי...האומנם רב כותבי פה כותבים בקרן לא? תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:רוקדים עם כוכבים,הישרדות,האלופה ציטוט/י השבוע: שי אל תלך,תתגלגל (משפט שרק מראה לי שאני צריך להמשיך עם הדיאטה!) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: "יש לי הרגשה טובה..." ניינייי וואו הרבה זמן לא שמעתי את השיר..חחח אממממ יום מוצלח? סתם....היומהולדת..נניח...נקרא לזה יום מוצלח... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: בימים אלו,באמת שאין,אם תחפשו בעצלתים אז הדלקת אוזניים שהייתה ועודנת יש לי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ההופעה בזאפה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום-בהחלט קסום!! היה מדהים!!! חיבקתי אותה נישקתי אותה..אמרתי לה שהיא מדהימה! בסוף התברר שזה היה חלום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מושלם שאלת בונוס: ראיתם רוקדים עם כוכבים? אם כן, האם יש לכם כבר פייבוריט? בארוררררררררר..האמת יש הרבה...לשם שינוי איציק כהן..פשוט נהנתי לראות אותו...מירה עווד המדהימה ומשה פרץ...אני מקווה בשביל אנה,שמייקל יהיה יותר טוב...בשבילי אנה היא הסלבס ולא מייקל..אחת הנשים הסקסיות שיש בעולם לפי דעתי..לא בארץ! אחאח היופי הרוסי הוא משו! תודה ורדריד שלנוו!!!! שיהיה שבת שלוםםםםםםם..תהנווווו

veredmp

New member
חייבת להודות שממש לא זיהיתי אותך

בתמונה הזו! אהבתי את החלום
שתהיה לך שבת שלום ומנוחה

שי קרן20

New member
../images/Emo24.gifוואלה חחח למה? איך לא זיהית?! וגם לךך

נשמההההההההההה מואהה

שי קרן20

New member
וואלה? אני מאוד אוהב...בכלל הקליפ שלו מדהים

אני חושב ש"הוא" זה לא ממש "מירי מסיקה" אבל במירי יש הרבה דברים והרבה גוונים..וזה מה שאני אוהב בה...אני מאוד מקוה שיאהבו את הדיסק השלישי שלה...אני מקווה שבעוד כמה שנים שאולי תראצה לחדש את סגנון המוזיקה שלה..אתם יודעים...לא כל הזמן אעותו סגנון,אז מעריצים "ינטשו" אותה...אם אתם אוהבים את הקול ואת האישיות אין סיבה שיעשו זאת...עצם ההתחברות לשיר זה כבר משהו אחר,ועצם ההתחברות לביצוע זה כבר גם משהו אחר..הכל תלוי בצורת ההיבט..מה שאהבתי ב"הוא" שהוא שונה משאר הדברים,שהוא כביכול לא מירי...אבל לא בהכרח...אותה דוגמא מצוינת אוכל להגיד לגביי קרן ופיז'ו..גם השיר הזה לא מאפיין את קרן..אבל אין דבר כזה...קיצררררררר "הוא" זה אחד אחד השיריםםםםםםםםםם

אריה31

Member
מנהל
הוא שונה, אבל אני פשוט לא אוהב

ולא במקרה אני לא אוהב את החומר של דניאל זילברשטיין

השיר איכשהו "סביר", אבל..

הקליפ של "הוא" אחד המזעזעים ביותר לדעתי, חיקוי דיי עלוב של nothing really matters של מדונה. וזה גם שמוביל אותי לזה שאמיר פ' גוטמן ביים את הקליפ והשליך את האובססיות שלו למדונה עליה. התוצאה אפלה ולא מוצלחת.

shay keran21

New member
וואיי סלחח לי שאני לא מסכים! ו"אפל" זה דוקא ב

מובן החיובי של המילה..אהבתי את הבסיס של הקליפ..ומירי עצמה הייתה סקסית..עזוב מסביב..מירי בעצמה...אני יכול לדבר שעות על השיר הזה...כ"כ אבל כ"כ

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר השבוע של מירי בקרקס הזה שיר השבוע לא של מירי EDWIN COLLINS - NEVER KNOWN A GIRL LIKE YOU BEFORE תוכנית השבוע שלום אסיג בקיסריה הכי מוצלח הופעה של איה כורם\שנה בעבודה\יום כייף עם אמא השבוע היה נחמד+ מחכה סנטאד אפ \סרט הפייבורט שלי משה פרץ

חזרתי מירושלים ומסכמת../images/Emo197.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אסופים
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): THE WIND WHISPERS - גבע אלון המהממם.... תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:השרדות (למה העיפו את טל), מעורב ירושלמי, בטי המכוערת, שידור חוזר אתמול של קרן ומירי (היה כיף לשכב על רגלי בן זוגי ומעלי שמיכה מחממת
ציטוט/י השבוע:כל מיני ציטוטים שקשורים לחתונה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום שני חתונה של חברה מהעבודה - היה שמח, למרות מזג האוויר הגשום, היום ברית בירושלים(היה כיף להפגש עם אנשים טובים שלא ראינו זמן מה) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:מצב בריאותי לא משהו... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה של קרן יום אחרי יום האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-רק בטלויזיה א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חביב שאלת בונוס: ראיתם רוקדים עם כוכבים? אם כן, האם יש לכם כבר פייבוריט? זיפזפתי בין זה להשרדות...אין עוד מועדפים.

ידעתי שתשאל את זה

נסעתי לאירוע (ברית לתינוק של חברים שנולד לפני כחודש). האירוע התרחש בירושלים כי הם ירושלמיים. לצערי לא הספקנו לטייל בירושלים- האירוע היה ב12:00, כמובן לא הגענו בזמן
, ועד שיצאנו היה 15:00 בערך. צריך גם לעבור דרך ההורים שלי להגיד שלום. ועכשיו ד' שלי ישן במיטה

viko222

New member
ירושלים בלי הכותל?../images/Emo2.gif

זה כמו חוף ים לא מזוהם בארץ

tomgirl21

New member
מסכמתתתתתתתת...

שיר השבוע שלכם (של מירי)-שירה,תן לי סימן. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות-אביב גפן רצה הביתה-קרן פלס. תמונת/פליקס השבוע:אין תמונה תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מונית הכסף,היה אחד הפרקים המצחיקים השבועע...כמה צחקתי! ציטוט/י השבוע: "את רצה הביתה, אל החום המוכר מעוד יום מנוכר,הביתה הביתה,אל השקט שלך ששומר אותך" איזה יום היה הכי מוצלח? יום רביעי, הלכתי לשוק אחרי שהרבה זמן לא הסתובבתי ברחובות ת"א,והיה ממש נחמד! כמה שאני לא אוהבת את העיר הזאת אבל שחוזרים אחרי מס' שבועות זה כיף לחזור:) דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: לחזור לת"אאאאאאא מרמת גן,זהו התפטרתי אני בחיפושים אחרי עבודה חדשה,וכיףףףףף כל כך כיף להיות בבית!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: חטפתי צינון כמו שבחיים א הייתי מצוננת, עדיין קצת מצוננת אבל מחלימה:) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להתחיל ללכת לראיונות עבודה ולהתקבל! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא פגשתי.. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:הביתה:) שאלת בונוס: ראיתם רוקדים עם כוכבים? אם כן, האם יש לכם כבר פייבוריט? רציתי לראות!! תכננתי לראות!!! ספרתי את השעות,את הדקות...ומה קרה?! נרדמתיייייייי חחחחחח כמו במעורב ירושלמי ....אבל התעוררתי 10 דקות לפני שהסתיים וראיתי את הסוף:)

למעלה