סכמ"ש ריקודי כוכבים

אריה31

Member
מנהל
סיכום השבוע שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): עכשיו אתה חוזר בחזרה (זמזמתי אותו בתחילת השבוע) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הכוכב הזה מת - דניאלה ספקטור תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות ישראלית בתקופה מעניינת, כמובן שאני מאוכזב שטל עף ולא זיו איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: חיבור רגשי חזק משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: פחדים, פחדים משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: התגברות האהבה על הפחדים האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: התלבטויות שאלת בונוס: ראיתם רוקדים עם כוכבים? לא

veredmp

New member
שבוע טוב לכולם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): נובמבר (אי אפשר לפתוח רדיו בלי לשמוע אותו
)
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מתה לחיות של ירדנה ארזי.
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מעורב ירושלמי (למרות שזה הפרק של השבוע הבא. נחשב??)
ציטוט/י השבוע: "גרניט או שיש?" ו"אני מבינה. אפשר לשמוע מחיר?"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אתמול הופעה של ירדנה ארזי, שלשום יום כיף עם אמא בתל אביב (למרות שהצלחתי להוציא 160 שקלים עוד לפני שעזבתי את תחנת הרכבת
)
שאלת בונוס: ראיתם רוקדים עם כוכבים? אם כן, האם יש לכם כבר פייבוריט? ראיתי ברקע, זה נחשב?

איריס מ

New member
הפעם כן אלחץ "שלח" לאחר הסיכום ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "שלום לאמונות", "ככה זה", "שיר תקווה", "לשם". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מבול", "אם אלה החיים", "תקופה של שינויים", "זאת שבמקומי". תמונת/פליקס השבוע:
השבוע כנראה שאין
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: "לא כולל שרות", "בנות גילמור", העצרת לזכר רבין ולגבי רדיו גלגל"צ. ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי - בר המצווה של אחיין שלי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
תודה לאל אין. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לא צפוי משהו מתוכנן. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: עדיין לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חגיגי. שאלת בונוס: ראיתם רוקדים עם כוכבים? אם כן, האם יש לכם כבר פייבוריט? לא ראיתי לכן כרגע אין מישהו ספציפי כפייבוריט.

למעלה