שבוע טוב ומיוחד לכל החברים שלי

../images/Emo230.gif שבוע טוב ומיוחד לכל החברים שלי ../images/Emo230.gif

כמו שבטח שמתם
בשבועות האחרונים לא הייתי אתכם כהרגלי... לקראת סוף יוני הופתעתי בטיול מתנה ברודוס ובפליארקי מיד לאחריו, בתחילת יולי,חזרתי סוף סוף לעבודה יותר סדירה על הבמות לאחר כשלושה חודשים חלשים בהם גם עבדתי ללא הרף אבל על פרויקטים שאמורים להניב תוצאות רק מאוחר יותר או כאלה שהוצאתי עליהם כסף וכידוע לכם גם על ניהול הפורום אין שכר... כך שהחודש עבדתי מבוקר עד לילה בניסיון שימשך עוד זמן מה להחזיר את החור העמוק שנוצר לי בכיס ובארנק אבל שטויות, כל עוד אנחנו בריאים, אופטימיים ושמחים הכל יסתדר ב"ה ובעזרתנו כמובן! עכשיו הלחץ יורד קצת וברגע שסיימתי את ההצגות להיום וישנתי איזה...שעה בערך רצתי למחשב כדי לכתוב לכם וכמו שבוודאי תיראו השלמתי את החסר בהמון הודעות ארוכות למרות שעם כל הלחץ השתדלתי להיות זמין ולענות על כל שאלה שהופנתה גם אם באיחור מה... אז מה שלומכם??? מה חדש אצלכם??? מה אתם מספרים?? מזמן לא ראינו תמונות של בובות שלכם...ככל הזכור לי האחרונים שהעלו תמונות הם ( לפי הסדר ) דבי, אני, עומרי ורועי אז מה אתכם ועם התמונות שלכם? אז חמוטל ויפעת עסוקות במבחנים - מקובל דבי שלנו מחלימה מפציעתה ולהבדיל גלית מטפלת באבא שכולנו שולחים לו איחולים להמשך התאוששות מהירה- ברור ומובן ניר עסוק בסיום השנה ובהופעות בפסטיבל - נגיד... קרנובה כבר קיבלה את שלה... אבל איפה עומרי? איפה ענבל - ענבלון שלנו? איפה מאור? ( זה שפגשתי אותך במקרה בבילויי ליילי ביום ראשון לא אומר שיש לך פטור מלהכנס ולכתוב מדי פעם מילה למשפחה ) איפה חגית מהמדבר? וטובית?, איפה ליאור קסם - חממה? ועינבלית? וקסם? ויונית? וקדם 2 ? והמון קינמון? וליבי? ומאדאם פומפדור? ויעל 403? ותולתולה איפה? ורקפת קינג? מרילין ג'ונס שומעת? ושולומיתה? וידידתי נטע שנהב??? וכל אלה ששכחתי...בחיאת ראבק 'סתכלו מה השעה?! ולכל הסמויים אני יודע שכולכם קוראים ( חסר לכם שלא
)ואני גם אדאג לשלוח לכם מסר כדי שלא תחמיצו ) אבל לא תמיד כותבים, משתפים ומגיבים
תזכרו שהפורום ואני ,עם כל הרצון הטוב, מתקשים להתמודד ולתפעל אותו בלי שיתוף פעולה מצידכם
* כל אלה ששמם לא הוזכר - תודה לכם
כתבתי שבוע מיוחד כי זה באמת שבוע מיוחד לנו ולמי שטרם הבין או שכח...השבוע החל מיום רביעי 22.7 ועד יום שבת 25.7 ( כולל ) יתקיים: הפסטיבל הבינלאומי לתיאטרון בובות בחולון הפסטיבל השנה כולל מגוון רחב במיוחד של הצגות, מופעים, סדנאות, כנסים, שעות סיפור, סרטים , אירועי חוצות וכמובן מעל הכל אוירת החג המיוחדת כ"כ לפסטיבל זה
אז תגיעו, תפגינו נוכחות, תפרגנו ואין לי ספק שגם תהנו ביום הפתיחה יפתח שירשור מיוחד בו תוכלו להגיב, לשתף ולספר על חוויותיכם מההצגות, האירועים והפסטיבל שיהיה לכולנו שבוע נפלא, מוצלח ,קל ו... בובה של חג בובות במרכז בחולון
עכשיו אני ניגש לשלוח לכל החברים הרשומים מסר עם קישור להודעה זו והולך לישון עד... חסר למי שיעיר אותי...אם יצליח בכלל אוהב תמיד: דודי

shir300

New member
בוקר טוב

זה בסדר לתת לפורום לנוח לפעמים... אני מגיעה לחולון בפעם הראשונה ביום שני, שזה מחר.. יו, איזה כיף לי! יש עוד מישהו שנרשם לסדנה "סיפור מתעורר לחיים?"

הי שיר

אם לעצמי אני לא נותן לנוח אז למה שהפורום ינוח? מה כבר הוא עשה שהוא כ"כ עייף??? והוא גם צעיר, בטח יחסית אלי... אז שיעבוד בשקט ויפסיק להתבכיין
איך היתה הפעם הראשונה במרכז? אני זוכר את הפעם הראשונה שלי שם כחוויה מרגשת וציבעונית... במוזיאון הספקת לבקר? ואיך היתה הסדנה??? מחכים לשמוע חוויות

עינבלית

New member
בוקר אור!

חופש גדול, קייץ, וזמן המחשב שלי מצומצם מאוד. הפסטיבל נשמע מדהים! תודה על המידע! יש תוכניה, או משהו?

עינבליתתתתת, גם את כאן, איזה יופי ../images/Emo13.gif

מכירים ומבינים... לי אומנם אין תוספת ילדים אבל אני מופיע בפניהם ( גם משהו לא? ). הפסטיבל באמת נשמע מבטיח ומדהים. את תוכנית הפסטיבל תוכלי למצוא כאן שמח שאת כאן למרות חוסר הזמן ואם את הולכת לאחת ההצגות או האירועים - נשמח שתשתפי

גליתוי

New member
../images/Emo24.gifבוקר נהדר של שבוע חדש!

חזרתי מירושליים (אצל ההורים) עם כוחות מחודשים עם קצת יותר כוח וזמן פנוי השבוע. רציתי שוב להודות למשפחת הבובנאים הוירטואלית שלי על העידוד והתמיכה, אין לכם מושג כמה זה עזר! אני עכשיו נכנסת לעבוד במרץ על ההצגה שלי על מפלצת מאוד נחמדה... ובנוסף השבוע אופיע מול שתי קבוצות אוכלוסיה שעדיין לא הופעתי מולן עד כה. ואלו פעוטים וילדים אוטיסטים. אני עובדת על תכנית דומה ומקווה שזה יצליח, אם למישהו יש טיפים אשמח לקבל הסיפור שבו אעסוק הוא "לבד על המרבד". דודי שמחה שוב לקרוא את המגילות שלך ולגלות שלא נעלמת לתתתתמיד! דבי אשמח לשמוע מה שלום היד שלך ומה התכניות הלאה? לצערי מערכת ההגברה יקרה לי כרגע ולכן לא חזרתי אלייך. חמוטל תודה על הפנייה האישית. איילה שמחה שהיה לך מוצלח בהפעלה האחרונה זה כזה כייף כשההנאה מההופעה היא הדדית! אבישג המון מזל טוב! ובהצלחה בכל המשימות ובפסטיבל! קרנובה תודה על ההתייחסות האישית להודעה שלי, אין כמו לחלוק קושי עם מי שעבר את אותו הדבר! שיר משלומך? לכל שאר החברים גם כן המשך קיץ נעים! בקרוב אעלה תמונות של מפלצות שהכנתי מפרטי לבוש להצגה "מסיבה של פחדנים" גלית

אווףףף גליתוש ../images/Emo4.gif

למה בקרוב???? רוצים תמונות עכשיו
מרוב עייפות מהנסיעות הלוך ושוב לערד שכחתי לשאול אותך אתמול לשלום אביך? ולא, לא שכחתי אותך - הסבר בפרטי

Inbal Amar

New member
הנני ../images/Emo13.gif שבוע טוב לכולם.

כרגע עסוקה בקייטנות, החופש יגיע באמצע אוגוסט. מה עם המפגש באוגוסט? עדיין בתכנון? לצערי לא אוכל להגיע לפסטיבל השווה ב"מ ר כ ז " אבל אשמח לקבל רשמים מכם שמבקרים אילן, הסתכלתי בתוכנית הלימודים לשנה הבאה ביום ראשון אין לימודים בכלל?

העיקר שהננך כאן ../images/Emo24.gif

עסוקה זה טוב
לגבי המפגש - גם אני הייתי שמח לכך וסבור שגם הגיע הזמן עד כה גם אני הייתי עמוס אבל בשבוע הבא ננסה לגלגל את זה יחד עם עומרי שהעלה מזמן את הנושא והציע את עצמו כאחד המתנדבים ( מקווים לעוד ) קייטנות שמייטנות אבל אל תשכחי שגם אנחנו זקוקים לצומי ממך

יונית102

New member
היי דודינקה הספקתה הרבה ממה שאני רואה../images/Emo24.gif

איזה כיף. אכן לא יצא לי הרבה להציץ אני עובדת על כמה פרויקטים במקביל, עסוקה קצת אבל מבטיחה כשהכל יהיה מוכן אעלה גם תמונות ושלבים אז שיהיה שבוע טוב נעים ויצירתי. דרך אגב העלתי באתר שלי מבחר רעיונות ליצירה ותעסוקה לילדים בחופש אתה מוזמן להציץ. http://www.shukbechic.com/shukbechic_postsm167_----.aspx#167

../images/Emo2.gifאני גם פה...

מה נשמע???????? היה לי סוף שבוע מאוד מנוחתי (פעם ראשונה בקיץ הייתי בים!) ואני מקווה שיצא לי לבוא בשבת להצגות ולהופעות בפסטיבל... אני מקווה שבקרוב תחזור גם פינה עם הפתעות. בנתיים אני שולחת למשתתפים בפסטיבל בהצלחה ולצופים- תהנו מכל רגע! שיהיה לכם שבוע מקסים ונפלא

חבובית - אם גם את כאן אז אני רגוע ../images/Emo140.gif

יאלל'ה פינה יאלל'ה... אם את תהיי בפסטיבל עדכני בפורום אולי יצא לך להפגש איתי או עם אחרים ד"ש לחמוסי

../images/Emo24.gif תודה יונית ../images/Emo24.gif

לפחות משתדל...עד כמה שאפשר יצירה נעימה - אנחנו נחכה בסקרנות אבל בסבלנות לתמונות. אני בהחלט אציץ ואם זה בסדרמצידך, אפנה גם הורים מרוטי עצבים ומלאי יאוש לשם

דודרינה

New member
פששששששששששששששש

מה אכלת על הבוקר? ועוד ב5:00 בבוקר? פיל ברוטב חרדל? עגבניה ברוטב שועל? איזה מרץ. בחיית דודי תגלה לי מה אתה לוקח!!!!!! אני "מפטיחה" לספר חוויות מהפסטיבל עד שתיתחנן שאני אפסיק לכתוב! _____________________________ ואמא שלי הייתה אומרת: "פסיטבל שמפסטיבל, מה דעתך על פסטיבל סדר בחדר שלך"???

דודרינה, כל הודעה שלך היא הופעת סטנדאפ בשבילי

באמת. אמא שלך קורעת אותי מצחוק עם המשפטים האלה.
טוב דודי מה שלמנו? נראה לי שבסדר, כל עוד אנחנו בריאים טפו טפו טפו (רק שלא פתחתי פה לעצמי) לצערי השנה פסטיבל אני לא אהיה ולא אראה
מקסימום מהסרטונים והתמונות שאילן בטח יעלה.. ראיתי בתוכניה את כל ההצגות המדהימות האלו שהייתי רוצה ללכת אליהם. אני מקווה שהן תעלנה שוב יותר מאוחר. מי שהולך, שיעשה כיף! ושיצלם תמונות - הרבה - הכל מהכל. _____________________________________________________________________________________ וכמו שאמא שלי אומרת: "כמה שיותר, יותר טוב!"

צודק לגמרי רועי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני שוקל לצרף לדודרינה את דמות הפולנייה שלי ולהעלות איתן את " כנס הפולניות הראשון " מופע בידור על הבמות רק שאמא שלה תרשה לה לצאת מהבית בערבים...חחחחחחחח למה לא תהיה בפסטיבל??? על מה את עומל עכשיו? הרי המחזמר כבר הועלה ומלבד כמה חזרות ריענון לא מצריך עבודה נוספת, לימודים אין כרגע אז.... וכדאי שתמצא תירוץ מוצלח

שלום דודי

וואו מאיפה יש לך זמן לענות לכל אחד ואחת מאיתנו??!! ועוד לכתוב אינציקלופדיות.. יפה דודי אני לא חושב שהייתי עומד בזה.. לצערי לא אוכל לבוא.. רציתי מאוד. ההצגה היא ביום שני ושלישי ולפני זה יש חזרות במה (חלק מהקאסט השתנה) עם תפאורה, הגברה, תאורה, תלבושות, תזמורת. באמת דודי אני לא צריך לספר לך
לכן יום חמישי, שישי, שבת וראשון אני בחזרות כל היום וזמן לבוא אין.
אני כן רוצה שנעשה פגישה של כולנו זה יכול להיות מגניב -- אני פנוי מה-1 עד ה-15 באוגוסט.. אח"כ לא
שיהיה לכולנו חג בובות שמח ופסטיבל מהנה!
מלא בובות חדשות! עבודה פורייה והכי חשוב שנהייה תפורים/ דבוקים (=בריאים, למי שלא הבין
)

דודרינה

New member
הלו הלו תרגיעו שניכם

לא ראיתם ת'שלט "נא לטפס אחד אחד.."? רק שתדעו, שאני "מתה" עלה פורום הזה אפילו שיש ימים שהוא עושה קולות של גוסס, אבל אז אני מגלה שהחבר'ה פה משחקים אותה עסוקים כמו שפולניות וירטואליות ידועות לשימצה "משחקות" שיש להם בית גדול ולא פותחות הדלת מיד שמצלצלים.... אבל באמת כולם פה ממש נחמדים ומפרגנים ולא שומרים לעצמם ת'רעיונות. בשמחה אני משתפת אתכם ב"אמא" שלי.... ואם אתם מחייכים אז זבש"ה.... ____________________________________ ואמא לשי הייתה נוזפת בי "לטפס אחד אחד????????? לא למדתי אותך שטובים 2 מטפסים מהאחד. ככה בטוח ישאר לך משהו, מישהו!

אני לא מאמין דודרינה, אני לא מאמין עליך

חשפת את כל סודותיי פה בפורום. עכשיו כולם ייגלו שאני לא באמת עסוק.. למה עשית את זה??!! אנחנו צריכים להתפרנס ממשהו.

למעלה