שבוע טוב ומיוחד לכל החברים שלי

תקרבי את האוזן דודרינה ואני אלחש לך...

אז ככה ויש לי הרושם שאת ו " אמא " תתחברו לזה: קוראים לדבר הזה: רגשות אשמה מוצדקים או שלא אבל תרופת פלא בתוספת תחושת סיפוק מהסם החזק ביותר שקיים בעולם: אהבת קהל, ילדים והורים, הצגות מוצלחות והמון פירגון שתודה לאל זכיתי לקבל במנות גדושות באותו היום בפרט ובכל השבועות האחרונים בכלל! לזה נוספו כמה שעות פנויות הנקראות: ז מ ן וזו התוצאה
התחייבת בפני קבל עם ובובה לכתוב רשמים מהפסטיבל עד שאתחנן שתפסיקי - אז קדימה, נראה אותך
ואמא שלך היתה אומרת: מה יעזור לך שיתחנן? השאלה מתי סוף סוף יכרע ברך עם טבעת??? זה מה שאני שואלת?!

ooommmr

New member
אני פהההה! וגם אני הייתי בייון.....=]

חזרתי מיוון לפני שבועיים, ומאז תקתקתי שלוש בובות מורכבות ומסובכות....(יצאו יפה!) ולכן לא הייתי כ"כ פנוי... מי הולך להיות בפסטיבל ומתי??? אני ככול הנראה אהיה ביום רביעי ... אשמח להפגש איתכם.. דודי, מה חדש? מה עם המפגש שהתחלנו לתכנן....( לא אכפת לי לארגן, אבל הייתי שמח אם זה יהיה עם עוד מישהו) דבי, איך את? מחלימה? דיברת עם מי שהפנתי אלייך?? הם תותחים! רועי, מה עם התמונות של הבובה הנוספת? ולכווווולם, שבוע מהנה וחג בובנאים שמח!

עומרי ואני עשינו החלפת משמרות ביוון ../images/Emo66.gif

אתם רואים? שלא תגידו שאנחנו לא משקיעים בקשרי ידידות עם מדינות העולם. כל הכבוד עומרי
מקווה שנהנת כמוני מהחופשה ומיוון, הטורקיה החדשה של הישראלים וגם " נקמתם " הקטנה בראש ממשלת טורקיה ודבריו החמים והאוהבים לנשיא פרס ולנו... תקתקת , תקתקת אבל איפה תמונות? בלי הוכחה - לא מאמינים!!!!!
אני חושב שאהיה בפסטיבל, בלי נדר, בחמישי או שבת ואולי גם וגם לגבי המפגש תודה שאתה ממשיך להציע
בוא נדבר בשבוע הבא אחרי הפסטיבל וננסה להתקדם בזה אגב כל מי שקורא מוזמן להציע את עזרתו באירגון וגם להביע עניין בהשתתפות בו חג בובות שמח לך ולכולנו

קדם2

New member
גם אני כאן../images/Emo9.gif

נכנסת ומציצה מידי פעם,תודה על המסר.

למה ../images/Emo9.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ואיך נדע שהכל בסדר איתך ואצלך אם את רק מציצה???????????????????? לא צריך מונולוג אבל איזו מילה...רק מילה או שתיים לא יותר מזה אהה אההה אהההה, נה נה נה נה נה נה נה ותודה ליהודית רביץ

קדם2

New member
איזו התייחסות לכל אחד ואחת,איו עלייך../images/Emo47.gif

ובקשר למילה אחת ושתיים,אני מסכימה
מה אתה אומר?

שלום לכולללללללללללם../images/Emo24.gif

שלומי הרבה יותר טוב תודה לאל היד מבריאה לה לאט מפיזיוטרפיה לפיזיוטרפיה...
מזל טוב לאבישג לכבוד יום הולדתה ולכבוד הופעתה בפסטיבל.
תודה לכל המסרים והמיילים. אין כמוכם !! תודה על כל החיזוקים. סדנא כרגע קשה לי להעלות אך כן יכולה להעלות סדנאות מאתרים שונים בעולם שאליהם אני גולשת
בהקשר לפסטיבל: לפני 3 שנים צפיתי בהופעה מרתקת של שתי מפעילות איטלקיות מהממות ומאוד התלהבתי מהופעתן המרתקת. הן הפעילו בובות בעזרת כפות הרגליים הייתי בהלם ....ראיתי 3 פעמים את ההופעה עם המזוודות ומכל מזוודה מתפתח קטע... קטע על קירקס, רופא ופציינט, רב יהודי, ערבי, נוצרי, תרנגולים בקטע קוקוריקו מטריף......ועכשיו אני רואה פרסום בפסטיבל בחולון. וואו לא להפסיד ..............לרוץ ולרכוש כרטיסים זאת חוויה של פעם בחיים. בהצלחה לכולם דודינקה נפגשים?

שלומלום דבייייייייייייייייייייייייייייייייייי

אין שמח ממני לשמוע ששלומך הרבה יותר טוב ושגם היד מבריאה לה לאיטה למרות שדיברנו בקצרה בשבוע שעבר אבל מה זה לעומת כמות ואורך השיחות שהתרגלנו לנהל
כמו שאמרתי לך רוצה להיות בחמישי או שבת ואם יתאפשר לי אז גם וגם - נתאם ונפגש בשמחה גדולה

אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג

אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישאבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג ג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישג אבישגאבישג אבישג אבישג עכשיו נראה אותך מתלוננת שוב על זה שלא הזכרתי את שמך בפורום... איך עוברות ההצגות בימים חמים וטרופים אלו? ספרי חוויות, תלונות...מה שתירצי והעיקר שגם את כאן!!!! למי שלא הבין - זו אבישג שגם היא עמנו

סליחה, מישהו קרא לי????

טוב, אז אני צריכה תשומת לב! אני מודה! ככה זה עם מזל סרטן. תודה גם לדבי, שרק עכשיו ראיתי את איחוליה, אבל עניתי לה במסר. אין לי יותר תלונות. נהניתי להציג בפסטיבל, אני גאה לקחת חלק באירוע כל כך תרבותי המנוהל ברכות נוקשה ללא פשרות על-ידי הסביר, וכל צוות העושים במלאכה. מתנות יום ההולדת שלי היו נפלאות, וכללו בעיקר..תשומת לב ( כבר אמרנו שאני צריכה מזה בכמות גדולה?) היה סופ"ש קסום, גם אם בתחילתו נראה כאילו נעמי הולכת לקלקל לי אותו בהשפרצות קיא מבחילות ומכיוון שבשבועיים האחרונים הספקתי-מלבד המון הצגות- גם לבלות בערכאות שונות של החוק בישראל ולהתמודד עם החלקים היתר "תורכיים" של חייי, המנוחה הזו היתה נחוצה, ועכשיו אני מרוצה! אני נעלמת לכם לעוד כמה ימים עסוקים אבל, שיהיה לכולנו שבוע נפלא. אל תצאו מהמזגן!

tov22

New member
שקטה שקטה אבל פה...

הי לכולם, קודם כל- דודי, תודה על ההתעניינות, זה תמיד נעים כשפונים אליך בשם (וזה גם עושה את העבודה...) אני פה, כל הזמן מתעדכנת ונהנית לראות אנשים פעילים- אני באופן אישי כבר בתקופה די ארוכה של חוסר עשיה.. הבלאגן אצלי חוגג ואני לא מוצאת לי פינה לעבוד, אז הכל ב hold...חברה הריונית הזמינה אצלי בובה כמתנה ללידה עוד כשהיתה בחודש שלישי, היום בשעה טובה התחילו צירים, והבובה- רחוקה מלהיות מוכנה- אמרתי לה שאולי היא תקבל אותה לבר- מצווה של הילד :) אני בחיפושי דירה קצת יותר גדולה, אולי זה יעזור.. חוץ מזה, אני מרכזת את פעילות הקיץ במרכז שאני עובדת בו- מרכז יום לאנשים עם מוגבלויות פיזיות ושכליות (אם למישהו יש בוקר פנוי ומתחשק לו לבא להופיע אצלינו- יותר ממוזמן) וגם זה גוזל ממני זמן רב, אבל בכיף. זהו- עד שאני כבר כותבת משהו, זה יצא רומן עב כרס... תודה על הסבלנות- למי שהחזיק מעמד עד כה, שיהיה לנו קיץ נעים וכיף! טובית

דודרינה

New member
אני פה בגודל מלא וטבעי

וגם אמא שלי פה.... __________________________ ואמא שלי...?? במקרה הזה אמא שלי הייתה מחזיקה שלט " אני פה לבד!"

דודרינה

New member
לא בטוחה:))))))../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

רק שתדעי שחיטטתי לך באתר המקסים (השקעתי בריגול תעשייתי) גליתי עלייך מלאנ'תאלפים סודות קטנים אז תזהרי לך.... ___________________________________ ואמא שלי הייתה אומרת: "אוו סופסוף יש מישי שמבינה על מה אני מתלוננת שנים!!!!!

אני נקייה ושלמה עם עצמי אחרת לא הייתי

משתמשת בשמי האמיתי
האתר שלי יעבור שיפוץ בזמן הקרוב מכיוון שישנם הופעות שהן לא רלוונטיות. מי את דורדדינה? האם למדת תיאטרון? האם את עובדת? לא יודעת אך הרגשתי היא שאת טרול שמסתלבט על הפורום...
תקני אותי אים אני טועה....... דבי

אם אני לא טועה ??? יש עוד משהו שחושב כמוני?

דודי האם יצרת קשר איתה? האם מישהו מהפורום מכיר אותה אישית? יום טוב דבי

למעלה